reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Nie no , co jest że od wczoraj wszyscy reklamują Biedronkę? :-D:-D:-D:-DJakaś zmowa czy co ;-);-);-);-) najpierw pan Jarosław K. powiedział że Biedronka dla biedoty,potem Donald.T stanął w obronie narodu, że on i jego rodzina tez tam robią zakupy,a za nimi cała reszta potwierdziła oburzajac sie na wyopowiedz pana Jarosława.A teraz czytam i na bb tez o Biedronce:-D:-D:-D:-D:-D ale maja reklamę w ostatnich dniach:tak::tak::tak: Ja rzadko tam chodzę bo mi nie po drodze ale inne tego typu nagminnie odwiedzam:tak: no a dziś mi własnie pękły dość nowe spodnie jeansy na kolanie jak kucałam ,kupione od wietnamców.:dry::dry::dry:A tak je lubiłam.

Atfk synek świetnie wygląda w albie:tak::tak::tak: drzwi zamykaj,a co z oknami:szok: kurcze jakies dzwonki czy alarmy trzeba zamontować,Oby to był incydent jednorazowy:sorry2:

Dziewczyny,zdrówka życze dzieciaczkom! Moja przedszkolanka tez dziś zachrypnięta wróciła, kaszel ma.Zatrzymuje ja w domu do końca tygodnia...

Dobrej nocy :tak:

reklama
dzien dobry
wczoraj przezylam, troche miesnie troche bola ale to z racji tegoze ja codziennie na twisterze w domu cwicze, a bez tego sadze ze gorzej by bylo....

zdrowka dla dzieci, moja tez z rana pokasluje,a ze syropy i tak jej nie pomagaja to ja oszczedzam, daje jej rutinoscorbin i calcium, tez czekamy na wizyte u alergologa.

a tak pozatym chcialam sie pochwalic ze moje dziecie sie przestawia i zaczyna wstawac przed 6 a nie o 5:)

iwonka nie slyszlam tej reklamu o biedronce,u nas blisko rodzicow wiec i tam sie chodzilo na zakupy,np kolezanka za to lubi lidl,bo ma po drodze z pracy do domu,zazwyczaj i tak sie robi zakupy blisko domu,bo kupic kilka podstawowych rzeczy i dwie reklaowki pelne,to zalezy jaki to sklep,bo niby tansze sa markety,ale nie zawsze sie ma czas tam jechac,a wedline i tak sie kupuje gdzie indziej,przynajmniej u nas

olla ja bym chetnie poszla na fitness,ale nie mam co wtedy z mloda zrobic,no czasu teraz brak troche,a powiedz co u was z tym senatorium????

a ja dzis pierwszy raz w zyciu jade z mloda na inhalacje do przychodni

Witam sie i ja!!!
kurcze chyba sie podziębiłam:eek: wczoraj bolał mnie jajnik:crazy: poszłam spac z termoforem i na no-spie a dzisiaj z rana czuje jakieś łamanie w kościach,gardło mnie dziwnie drapie i ogólnie jestem jakaś przytłumiona:-( mam nadzieję ze to chwilowy kryzys!

Filip na szczęscie nie łaził wczoraj...ale drzwi pozamykane na wszystkie spusty:rofl2:...iwonka ale o oknach to ja nie pomyślałam-upssssss nie strasz mnie:szok:!!

ollka no nie gadaj ze o 5 wstawałaś:eek: MATKO jakaś masakra:-D:-D:-D...my śpiochy nie jestesmy ale tak o 7 codziennie wstajemy a w weekendy to nawet do 9:-D
kimamy!
iwonka ja tez ze zwolenników biedronki:-D:-D:-D-to mój ulubiony market:laugh2:
evelinka jeśli chodzi o stałe ząbki to chyba zazwyczaj wychodzą DUŻE w porównaniu do mleczaków -my sie śmialiśmy bo Fifek wyglądał jak króliczek;-) ale jak zaczęły wychodzić następne to juz sie zrównuje:-D i jak sie na niego patrzy to widać coś więcej niż tylko ogromne jedynki:-D!!a jeśli chodzi o nierówności o jakich piszesz to trudno powiedzieć-namów go na wizytę,póki co na taką pierwszą "przeglądową" moze sie przekona!!Dużo zależy od dentysty!!moje moze to dziwnie zabrzmi ale uwielbiają chodzić do dentysty-z uśmiechem siadają ale to w pełni zasługa doktorka!!
mozi no mój Filip tez jakis podatny od paru miesięcy wiecznie coś- ale u nas to raczej ten 3 migdał bo to gardłowe sprawy,ehhh do maja niedaleko to sie może dowiesz czegoś więcej!

reszte kobietek witam!!!
kawka??

Piszecie o dentystach a ja się jakoś wybrać nie mogę z Dominikiem.Ku jego wielkiej radości oczywiście,bo na samą wzmiankę o tym zaczyna marudzenie.W kwietniu może się wybiorę,niech te "nówki" obejrzy.Czy Waszym dzieciom te stałe wychodziły większe niż reszta mleczaków?U nas takie duże wyszły i dziwnie pofalowane u góry.Nie wiem,czy to się zeszlifuje,czy zostanie,jak myślicie?

ja akurat ze starszakiem idę we wtorek na pierwszą wizytę, mam nadzieję, że będzie w miarę i się nie zniechęci ;-) a on ma dopiero jednego stałego i jest większy i chyba faktycznie taki pofalowany

a tak pozatym chcialam sie pochwalic ze moje dziecie sie przestawia i zaczyna wstawac przed 6 a nie o 5:)

:-):-):-) czyli nie ma to jak się wysypiać

ja tez ze zwolenników biedronki:-D:-D:-D-to mój ulubiony market:laugh2:
kawka??

ja też zwolenniczka, bo mam pod blokiem, to gdzie będę dalej szukała.....:-) raz na miesiąc większe zakupy robię w REALU,a co tygodniowe właśnie w Biedronce.....kiedyś codziennie prawie tam zachodziłam, ale jakieś 2 miesiące temu zmieniłam system zakupowy i staram się raz na tydzień z lista robić zakupy bo potem jakosmi czasu brakowało i dopierojak uspiłam dzieciaki szłam na zkupy i wtedy wieczór był jakiś taki krótki a kiedy jeszcze odoczynek :-) teraz w sobotę robię plan obiadów na cały tydzień, listę zakupów i ...... heja....chyba, ze jakaś promocja :-D

ja witam z herbatką .....

Atfk o kurcze ale przygoda z młodym ale jaki on przystojniaka hohoho
Agnieszka zdrówka dla OLci
Iwonka ja tez Biodronkowa fanka hehehhe chyba sporo ma fanów Biedronka
aha chciałam wam powiedzieć ze wszystkie ryby w puszcze sa robione u mnei w pracy hehehhehe 70 % tego co przetwarzamy idzie do Biedronki hehehheheh
Jarzębinka ja tez planuje często tygodniowy jadłopis ale dlatego ze mieszkam kawałek zaa miastem i by tu nie przepłacac na jedzenie kupuje hurtem co 2 tyg
Olka o kurde ale ona ci pobudki robiłą ja pikole ja o 5 wstaje jak mam na rano bo pracuje o 6 ale wstawanie to męczarnia o takiej porze
Anaconda o kurcze ale wypad będzie zazdroszczę

podczytuje co u każdej wiec dopisuje :p

a co u mnei Aguś no pracuje pracowałam na zlecenei w podfirmie zlecającej a teraz dostałam skierowanie już na badania do głwonej firmy czyli normalna stałą umowa na razie z braku czegoś innego zostaje nie zarabiam kokosów ale mam za co jeść mimo ze mało dająca satysfakcji ta praca ale ile ludzi chodzi do pracy i mysli o Jezu znowu ta ochydna praca heheheh
ciesze sei ze mam pracę bo takie bezrobocie
a siostra która dojezdza do miasta teraz po podwyżce paliwa miesięcznie wydaje na dojazd 400 zł straszne

Ostatnia edycja:
pół dnia i tyle napisane, że nadrobić nie mogę:-D

agatulka, co u ciebie?! pisz, wyrodna bebabo!

a poza tym nie wiem co komu.. przystojniak w albie obejrzany, z uznaniem kiwam głową, choć do obrzędu stosunek mam mocno sceptyczny, zwłaszcza w polskim wydaniu. ale facet się prezentuje nader elegancko i poważnie:tak: do dentysty też muszę młodego zabrać, bo ma między jedynkami nowymi na dole przerwę, nie wiem, czy to się zmieni, a o 5.00 jakbym miała wstać to bym chyba dziecko zakneblowała i przywiązała do łóżka. brrr.. wystarcza, że czasem tak wstaję jak do pracy jadę. no ale ja chodzę spać o 2.00;-) chorym dużym i małym życzę zdrowia, a biedronki akurat nie lubię, wpadam tam raz na jakiś czas po zapas chusteczek do nosa, i jak coś się trafi przy okazji w promocji to wezmę. np. buty:-D

u nas słonecznie, ale wiatr bardzo zimny. postałam ze znajomą trochę pod przedszkolem i nas przewiało nieźle. wczoraj byliśmy na treningu, tzn. młody, ja z kumplem na pogaduchy poszłam;-), i jakoś dzień zleciał. a teraz idę na ang. i jak zwykle nie odrobiłam zadania, bo kurcze nie wiem co było. chodzę do dwóch osób jeszcze, bo mam jakieś zobowiązania wobec jednej z nich, i gubię się co z kim miałam. muszę się jakoś uporządkować:sorry:

reklama
oddelegowalam mala do przedszkola i zaliczylam zakupyw slynnej biedronce:) ja bywam tamc zesto bo po drodze mam:)

atfk u nas 5 rano to byla norma, nawet w zime, jedynie jak byla chora to sie troche przestawiala, tyle ze wtedy spala w dzien:)
tylko ze ja sie przyznam ze moje szczescie chodzi spac przed wieczorynka...

mozi nie martw sie inhalacje to nic takiego a macie 10 czy 15 minut?? moja w przychodni tyo zawsze super grzeczna byla a w domu to wymysla jak ja inhaluje
co do sanatorium to caly czas myslimy, ale chyba wybeirzemy opcje praywatna i napewno krotsza niz 3 tyg z nfz bo na to troche kasy dla opiekuna trzeba.
poki coczekamy na pogode i wyeirzemy sie do rabki z mloda zbaczyc jak to wsyztko wyglada:)

agatulka witamy:) fajnie ze zajrzalas do nas:)

Do góry