reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

To faktycznie powinno byc juz cieplo, Ania rok temu miala 9 maja i bylo nie dosc ze zimno to jeszcze lalo :-( I fajnie ze maja krotkie alby bo u nas mieli dlugie

Taaa jak ja bym przegladnela szafe to nie jedna rzecz bym znalazla co ZNOWU robi sie modna :-D

reklama
atfk to przygode mieliscie, jejku oby to sie nie powtorzylo. komunista super, mi sie bardzo dzieci w albach podobaja.

iwonka ja stoje przed tym samym dylematem... pracy na umowe nie mam, boje sie o miejsce dla mlodej a pieczatka jest... i teraz szczerze nie wiem co robic...
ogolnie to na juz przydalaby sie jakas praca na umowe,a ostatnio strasznie ciezko o cokolwiek...

a tak co u nas,oliwia chora, chociaz lekko pokasluje ale tak to jest ok.

a ja jakos humoru nie mam... slonca u nas brak...
za to dalam sie namowic kumpeli i na fitnes dzis idziemy, wlasnie dzwonilam zarezerwowac nam meijsca a ze obie nie mamy kondycji to moze byc smiesznie

ollka fajne takie wyjście na pewno będzie:-)...tylko sie nie przeforsuj:-D!!bo zakwasy to nic miłego!!
zuzkus no tak nieskromnie liczę na ciepełko-to już bliżej czerwca wiec nadzieja jest:-)!!alby wybrałyśmy same-sa proste ale ładne i takie inne niż zwykle;-) tu u nas we wiosce!chłopaki(bo jest ich 5 )będą wyglądać na pewno odświętnie:-D!!

zmykam kobietki póki co,ogarnę chałupkę z lekka!!
potem spacerek na pewno bo pogoda zapowiada sie fajna,a po południu Filip ma basem wiec dzionek zagospodarowany:-),oby tylko w nocy nie próbował znowu wycieczek:-D:-D:-D-drzwi na wszystkie spusty zamkniemy:-D!!
pozdrawiam,ide główkować co na obiadek!

atfk specialnie idziemy na step tak na luzie, pozniej na jakies inne zajecia sie zapiszemy.
dzis sie przekonam jakie mega braki w kondycji mam... no ale i przyokazji pogawenda z koelzanka sie przyda:)

Ostatnia edycja:
nawiasem mówiąc jarzębinka nie ma u was pracy dla doktora nauk humanistycznych?:-D

niestety,po pierwsze nie ten profil -Uniw.Przyrodniczy :-) a po drugie poprzeliczali etaty na współczynniki, a te z kolei na ludzi i liczby i wyszło im, ze za dużo etatów i zatrudnienie wstrzymane aż do wyrównania poziomyu wg wspołczynnikow- u nas za dużo o 8 etattów technicznych o 8 wykładowców :wściekła/y: na szczęście nie zwalniają tylko w miarę możliwości przesuwają lub czekają jak ktoś odejdzie na emeryturę- samo życie :-(

IPozdrawiam i znikam choc pewno dzis jeszcze zagladne bo tak mi sie nic nie chce robic ze sama mnie to przeraza...przesilenie wiosenne albo co??? ;-)

ja od wczoraj też mam lenia kompletnego - dobrze, że w pracy spokojniejszy okres bo praca by leżała i robiłyby się zaległości :-D

atfk,elegancki chłopak... i fajnie, ze te alby krótkie bo wtedy chłopaczkom wygodniej...... ja pamiętam jak moje siostry szły do komunii i wtedy te alby to była nowość to chłopcy mieli takie fajne krótkie bo tylko do pasa i eleganckie czarne spodnie :tak:

witam kobitki,poczytalam..ale chyba nie odpisze,bo niedawno wrocilam,a za godzine musze po mlodego isc,a chce jeszcze troche posprzatac,bo mam taki kociol,ze juz nie moge na niego patrzec.
Olka powodzenia na fitness..ojjj ja to zdychalam przez pierwsze dni..nogi i rece to myslalam,ze sobie wykrece i na polke poloze,tak mnie bolaly,teraz juz jest o k..ale tak to jest ,jak czlowiek siedzi na d... i nic nie robi,kondycja zerowa !!:tak:
anaconda jakbym czytala o moim Hubciu :tak:,my tez po kazdej wizycie u dentysty,czy szczepieniu musimy zachaczyc o sklep z jakas mala zabawka:-D
uciekam ,zajrze moze wieczorkiem,milego dnia !! :-)

hej,a moja znowu chora :( dostala inhalacje i zobaczyny co pozniej bedzie,najprawdopodobniej to na tle alergicznym,bo co chwile wracaja jej swisty na oskrzelach,a wczoraj miala atak dusznosci przez chwile

Mozi zdrowka dla corci !! a ona ma stwierdzona alergie,czy dopiero sa podejrzenia ?
mlody juz wykapany,corcia wlasnie weszlam do wanny,a ja wpadam na chwilke zyczyc milej nocki ;-)

Mozi zdrowka dla corci !! a ona ma stwierdzona alergie,czy dopiero sa podejrzenia ?
mlody juz wykapany,corcia wlasnie weszlam do wanny,a ja wpadam na chwilke zyczyc milej nocki ;-)
madlen dzieki, corka jak po swietach zaczela chorowac,to choruje co chwila,wiecej teraz od Nowego Roku byla w domu niz w przedszkolu,alergi nie mamy stwierdzonej,bo czekamy na wizyte,termin na maj,to i tak szybko,bo w poradniach przy szpitalnych terminy sa na grudzien,ale pediatra rozwarza taka kwestie przez te swisty w oskrzelach,wiec dostalismy skierowanie do specjalisty

reklama
Mozi zawsze to lepiej jak specjalista obejrzy,ale z tymi terminami to koszmar,tyle czekać :/ Zdrówka dla córci.

Atfk przystojniak w albie super :-) Zdecydowanie lepsza opcja niż garniturki.Jak ja miałam komunię,to alby były "obciachem",ale z perspektywy patrząc,to powinno być właśnie skromnie i jednakowo :tak: A z lunatykowaniem to ja miałam w dzieciństwie parę przygód.Raz udało mi się z domu wyjść,na klatce mnie rodzice złapali :baffled::-D

Piszecie o dentystach a ja się jakoś wybrać nie mogę z Dominikiem.Ku jego wielkiej radości oczywiście,bo na samą wzmiankę o tym zaczyna marudzenie.W kwietniu może się wybiorę,niech te "nówki" obejrzy.Czy Waszym dzieciom te stałe wychodziły większe niż reszta mleczaków?U nas takie duże wyszły i dziwnie pofalowane u góry.Nie wiem,czy to się zeszlifuje,czy zostanie,jak myślicie?

Ollka jak tam po ćwiczeniach?Żyjesz? :-p;-)

Do góry