reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

na poprawę humorku...:-) po tygodniu dietki mam ok.2 kg mniej:tak:

to piękny wynik...a i samopoczucie w tym temacie pewnie lepsze:-) powodzenia w dalszych sukcesach

a u nas dziś też ponuro i szarawo, słoneczko gdzieś się skryło i taki ten dzień bardziej październikowy niż marcowy ..... :szok:
ale miłego dzionka życzę :tak: ja dziś idę ze starszakiem do laryngologa,ciekawa jak będzie diagnoza.....

reklama
hejka !!
zagladam na chwilke,bo ostatnio u mnie brak czasu na dluzsze siedzenie..w sobote maz jedzie na ryby,to wtedy usiade z kawka i poczytam co u was..
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna !!!;-)

Witam!
Zagladam i ja wieczorem, bo ostatnio w ciagu dnia nie mam czasu.

Krzys za tydzien ma testy alergiczne i musialam odstawic wszystkie leki w tym ten na wyciszenie i juz widac jaki jest rozedrgany...ale jeszcze tylko tydzien

Zaczal sie sezon wypalania traw a ja mieszkam zaraz kolo ochotniczej strazy...wiec po 3-4 razy w nocy mamy pobudke

Facet to tylko facet. Ja ze swoim tez sie ostatnio mocno spielam...za dlugo bylismy razem i symptomy slomianego malzenstwa sie objawily

Zycze powodzenia w dietach oby kilogramy szybko spadaly!!!

Pozdrawiam wszystkie :-)

Witam z rana :-):-)
A mnie dzisiaj czeka wizyta u alergologa ale zapewne zleci mi tysiąc badań i żadnej "cudownej tabletki" nie da :confused::confused: no ale jak w końcu się zdecydowałaś coś zrobić z tym swoim wiecznie zatkanym nosem to wycofać się nie mogę :no::no:
Która chętna na poranną kawkę?

witam
anaconda ja sie pisze na ta kawke:)

ja mam 11 kwietnia alergologa z mloda, zoabczymy co nam powie...

dzis pol dnia w domu mnie czeka bo kolo 13 przyjezdzaja ludzie po zjezdzalnie, wystawilamwczoraj aukcje i w ciagu doslownie 7 minut sie sprzedalo:) ciesze sie bo kasa si przyda

upatrzylam juz kask dla oliwi ale u nas ceny sa od 100zl... wiec jade jeszcze gdzies do wiekszego sportowego zoabczyc jak to wyglada... bardziej interesowala mnei granica 60 no max 70 zl...

Ja tez na kawusie chętna:happy2:!!
dzień dobry!!
kolejna nocka nieprzespana za mną...ehhh Kajka wczoraj miała taki kryzys z tą gorączka ze juz miałam stracha-a o to u mnie ciężko :dry:,po 2 godzinach od podania syropu temp spadła zaledwie 3 kreseczki...i znów do góry ze zdwojona siłą:baffled:,dobiła w mgnieniu oka do 39,5:szok:...po konsultacji z lekarzem podałam jej pyralgine i czekaliśmy na efekt,pusciło ja bo usnęła,w nocy była powtórka-dostała syrop i teraz wstała 2 godz temu...i oby nie zapeszyć wygląda ciut lepiej:sorry2:,tzn oczka nie sa takie podpuchnięte...mam cichą nadzieje ze to koniec przebojów!ehhh cholerne wirusy:wściekła/y:

ollka jaką zjeżdżalnie wystawiłaś??

Atfk jejku współczuję nocy, mam nadzieję że już się Kajce poprawi, a co jej jest, wiadomo? Czy to jakiś nieznany wirus?
Ollka zjeżdżalnia fajna, a ty mieszkasz w domku z podwórkiem?

anaconda ja ja mialam w mieszkaniu i teraz ze cche sobie dodatkowy pokoj zrobic to chce wieksze rzeczy sprzedac, wiec zjezdzalnia poszla razemz bujakiem.
w lato mialam ja zawsze na dworze, przy paiskownicy i basenie ale kurde teraz mam sasiadow do dupy, zniszczyli cale podworko, koty zajechaly paiskownice wiec sprzet sprzedaje.
w domu robi sie niebespieczny bo mloda ze zjezdzalni wspina sie na meble.

reklama
anaconda w sumie to nie wiadomo bo osłuchowo jest oki,gardełko też tyle ze kaszle i katar ma no i ta temp-ale dużo dzieci u nas ostatnio właśnie z temp leży i potem przechodzi stad myślę ze to jakis wirus:dry:

ollka no fajna zjeżdżalnie-w sumie to moje tez mają i muszę pomyśleć czy jej nie sprzedać bo już pewnie za mała będzie;-)!a ile wzięłaś?jeśli to nie tajemnica:-D

ale u nas dzisiaj zimno....wrrr wiatr jakby miał mróz wrócić:szok:

Do góry