reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Eliza tak to juz jest ze jak sie ma jedno dziecko to czlowiek nie doje nie dospi i wiecznie zmeczony a potem...nie ma co robic jak mu tylko jedno zostaje :-D

Milego wieczorku :-p

reklama
dzien dobry !
ja od rana na nogach,ale na kompa czas dopiero teraz,no i wczesniej ciezko sie dopchac,bo kazdy go okupuje
Evelinka przypominam sobie,jak moje byly takie malenkie..cudowny czas,jak maly czlowieczek sie zmienia i uczy wszystkiego..kroczki,upadki..az sie rozmarzylam...
Eliza chyba wszystkie tak mamy,ze jak sa dzieci to szukamy troche ciszy i spokoju a jak dzieci nie ma ,to w domu jest pusto,cicho i sie teskni..i czlowiek nie wie,co ma ze soba zrobic.
u nas nie ma ani sniegu,ani zimy..mowili,ze mialo jeszcze przymrozic,ale jak na razie cisza..i niech tak zostanie,bo ja juz czekam na wiosne,bo grill na mna chodzi.:tak:

kobitki, ja tylko życzę wam dobrego tygodnia i zmykam, nie będzie mnie przez parę dni. buziaki.

Oj od dwoch dni nikogo tu niebylo. Chmmm... chyba normalka w wekendzik. Ja tez tylko sie witam i spadam. Poczytam troche choc widze ze niemusze za wiele nadrabiac.

Ostatnia edycja:
Anaconda a topbie chcialam jeszcze tylko pokazac moje szkraby. Sara i Amela . Jedna dlugie druga krotkie i obie slodkie!
5c47b18100.jpg161187e2a7.jpg

No ja właśnie chciałam obciąć Maję tak jak ta dziewczynka z krótkimi ale nadal się waham :-):-)
A ja od rana jakiegoś powera dostałam i poszłam dywany trzepać a przy okazji wymyłam podłogi i kurze pościerałam :tak::tak:

witam sie i ja
my moze kolo czwartku skoczymy do fryzjera podciac wloski.
Anaconda posli troche tego natchnienia bo ja to praktycznie nic dzis nie zorbilam, pranie sieteraz pierze.

moja ma krotkie wlosy ale cieniowane, jak bedziemy myc wlosy towrzuce jakas fotke jak ma rozpuszczone.

u nas przez weekend szpital byl... katastrofa.

Ollka współczuję choroby, Maja też dzisiaj coś kaszleć zaczyna i nosek trochę zapchany ale daję jej rutinaceę i mam nadzieję że nic się z tego nie rozwinie :baffled::baffled:
A co do sprzątania to u mnie też rzadko takie chęci więc jak już mnie naszły to musiałam je wykorzystać :-D:-D:-D

reklama
witam wieczorkiem,
Olka wspolczuje choroby,zdrowka zycze !!:tak:
Anaconda jak juz jest wena na sprzatanie,to trzeba ja wykorzystac :-D
ja tez sprzatam,jak mam natchnienie,a ostatnio brak u mnie powera..robie tylko to,co trzeba a reszta czeka..tylko nie wiem na co?:-D
mialam dzisiaj meza w domu i tak jakos dzionek minol,do poludnia bylismy u znajomych,potem zakupy,odebrac dzieci ze szkoly,potem obiad..a po 18 poszlam do znajomej,sama..jakos mi dziwnie bylo,bo zawsze idzie ze mna "moj ogonek",ale dzisiaj poszlam sama.jak wrocilam to smyki juz spaly,najedzone,wykapane..chyba zaczne czesciej wychodzic.:-D
milej nocki,;-)

Do góry