reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Naja cos w tym jest..od mlodych lat nam wbijali,zeby nie narzekac,bo inni maja gorzej..i to juz nam zostalo,niestety.
ja to zawsze sobie powtarzam :co cie nie zabije ,to cie wzmocni..i ide do przodu..juz teraz nie lapie tak czesto dolow,a jak mnie zlapia,to moj maz wie,jak mi humor poprawic :-D
najwazniejsze,to zeby zdrowie bylo..a reszta..niech tak zostanie,jak jest teraz..moze byc lepiej,ale niech nie bedzie gorzej !
Zuza ja tez trzymam kciuki !!! jak ty bedziesz sie cieszyc,to ja tez !!a gratulowac bedziemy pozniej i daj znac po testowaniu,

reklama
Witajcie,
Już myślałam,że śniegi mamy z głowy,a tu sypie i sypie...:/

Anaconda właśnie miałam pisać,żebyś córcię spytała odnośnie włosów,a widzę,że sama chce mieć krótkie.Więc ja bym skróciła.Z krótkimi u dzieci mniej roboty.Mnie też mama zawsze u fryzjera załatwiała i co zapuściłam,to miałam ścinane.Na niektórych zdjęciach z dzieciństwa to sama się siebie boję :laugh2: A Tobie jak wyszedł nowy kolorek :confused:
Naju to Maciek chce takie włosy do ramion czy do brody?Takie trochę dłuższe są chyba teraz nawet w modzie :)
Muminka Spiderman niezły :laugh2:
Zuzkus może z tą pracą pozytywnie się rozwiąże.Oby,trzymam kciuki ;) I za te spóźnienie też ;) Wiesz,marzenia często się spełniają :tak:
Ollka a co lekarz powiedział?Jakieś gardłowo-nosowe sprawy?Zdrówka życzę...

Mój Mateuszek dziś pierwszy raz wstawał przy kanapie.Ten pierwszy rok to jest naprawdę magiczny czas.Zadziwiające,jak się taki mały człowieczek szybko zmienia...

dzien dobry
u nas nocka taka sobie, ale mala zaczyna jesc wiec lek chyba zaczyna dzialac.
evelinka lekarka powiedziala ze ropa poprostu splynela juz do gardla, co dalo powiekszenie migdalkow. ogolnie kazala nam poszukac laryngloga przy jakims szpitalu dzieciecym bo wskazane byloby uzg zatok i mozliwe ze i czyszczenie,bo my juz tak od wrzesnai ciagle zatoki...

gratki dla mateusza, jejku ja bym czasem chciala zeby Oliwka byla malutka...

zuzkus w takim razie oby okres pozytywnie sie spoznial... czekamy na wiadomosci:)

anaconda to kiedy wybierasz sie z maja do fryzjera??
ja musze isc moja podciac ale to jak ja podlecze.

Witam z rana :-):-):-)
U nas też śnieżek sypie i zapowiadają cały taki weekend :szok::szok: a my znowu jutro do teściowej jedziemy :crazy::crazy: mam nadzieje ze to już ostatni taki weekend :crazy::crazy:
A kiedy idę do fryzjera z Mają? Jeszcze się waham i ostatecznej decyzji nie podjęłam - może któregoś dnia pod wpływem chwili zabiorę ją od razu po przedszkolu :-D:-D:-D lubię czasem takie "chwilowe decyzje" :-D:-D:-D

Hejka!

Nie zdazylam zrobic testu bo @ dostalam...i tyle w tym temacie

Po za tym starszaki w szkole, Maciej sie bawi wiec mam chwilke dla siebie
Pogoda taka sobie niby cieplo ale wilgotno i mglisto wiec raczej na spacer nie wyjdziemy

Pozdrawiam!

TO U NAS SNIEGOWO... teraz nie sypie ale i tak za oknem bialo...
mieszkanko ogarniete, jak mam oliwie w domu to normalnie balagan jakos dziwnie sam sie robi...

Witajcie,
Zuzkus moze i u Was jeszcze popada :-)

My byliśmy na spacerku.Dominik pozjeżdżał na "jabłuszku",cały mokrusieńki był :baffled:,ale się chociaż wyszalał.Mężuś dziś dłużej w pracy,a chciałam poprasować.Sama przy malutkim wolę nie ryzykować,więc sterta musi czekać do jutra...

reklama
hej
Noooo my juz w domku, starszaki u tesciów zostaly.... czuje sie jak bez nogi i ręki.. :sorry2:
Miki po poludniu nie chcial spac.... jak padl w samochodzie, tak wycyckal mnie i spi w łóżeczku...;-)
Ciekawe ile ja wytrzymam bez dzieciaków :dry: najgorzej to martwie sie o Danielka.... :-p to taki synus mamusiny.... ;-) :-)
Chyba sie zanudze bez nich :-D

A tak to u nas nic nowego, zima znów za oknem... :dry: ehhh gdzie ta wiosna....
LEce na serial, i do meza sie poprzytulac, wkoncu mamy chwile dla siebie :-p
Milego wieczorku dziewczynki :-)

Do góry