naja
Fan(ka)
anaconda, to taka historia kobiety, która wychowuje dwójkę dzieci mających chorobę nie pozwalającą im wychodzić na światło słoneczne. ojciec jest na froncie, a kobieta przyjmuje służbę o ile dobrze pamiętam i w miarę jak rozkręca sie akcja robi się coraz dziwniej.. po polsku tytuł jest po prostu 'Inni', ale widziałam też niby po polsku, ale z nietłumaczonym tytułem. myśmy go oglądali z kilkorgiem znajomych w domu, a mimo to atmosfera była..
oj, zuzkus, niezbyt wieści o mężu, trzymam kciuki żeby się to zmieniło! a co do @ też trzymać..? i w którą stronę jakby co? ma przyjść, czy nie?
co do włosów to jasne, że nie każdemu może pasują długie, ale jednak myślę, że to kwestia przyzwyczajenia, raczej z krótkimi fryzurami trzeba naprawdę dobrze trafić. ja miałam raz cudną fryzurkę, ale nikt mi jej nie umiał niestety powtórzyć.. nie mniej zachwycają mnie u kogoś krótkie dobrze ścięte słowy, tak samo jak fajne kolory.
oj, zuzkus, niezbyt wieści o mężu, trzymam kciuki żeby się to zmieniło! a co do @ też trzymać..? i w którą stronę jakby co? ma przyjść, czy nie?
co do włosów to jasne, że nie każdemu może pasują długie, ale jednak myślę, że to kwestia przyzwyczajenia, raczej z krótkimi fryzurami trzeba naprawdę dobrze trafić. ja miałam raz cudną fryzurkę, ale nikt mi jej nie umiał niestety powtórzyć.. nie mniej zachwycają mnie u kogoś krótkie dobrze ścięte słowy, tak samo jak fajne kolory.
Ostatnia edycja: