reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witam, nastrój mam parszywy, i pisać się nie chce. wkurza mnie wszystko dookoła. cholerny kraj, gdzie po tylu latach nauki mam kasę mniejszą niż gdybym od razu po szkole poszła w sklepie pracować, do tego mi nie płacą jeszcze i mam wizję bezrobocia. normalnie jakby co pojadę na audiencję do jakiegoś ministra czy innej zarazy i powiem co my ślę o tym cholernym kraju, gdzie nie stać mnie na nic. wróciłam dziś z zakupów i zastawiałam się, kiedy ostatnio kupiłam coś do jedzenia, o ubraniu nie mówiąc, co nie było z przeceny czy promocji, jak zwał tak zwał. i nie pamiętam. cudnie. jestem wściekła i zdołowana. wyryczałam się już dziś od rana z tego powodu, ale nadal mnie dusi z wściekłości i żalu jak pomyślę jak jest. do tego ten skur.. biologiczny nie płaci.

ollka, zdrówka dla małej:tak:

reklama
witam !!
wy narzekacie na mroz,a ja mam sloneczny dzien,oby tylko nie zaczelo pozniej padac,bo wczoraj tez tak bylo,rano slonko a potem czarne chmury i deszcz !
Muminka usmialam sie !! ale aparat z twojego Filipa,taki maly a juz 2 panny..heh
Zuza kawa wyglada apetycznie..
Naja glowa do gory !!!

Naju poprawy nastroju zycze!!! Choc marne to pocieszenie...
W sklepach coraz drozej, oplaty coraz wieksze tylko w portfelach pustka...i to Polska wlasnie...a oni jeszcze kaza oszczedzac!!! Ja nic innego nie robie

to ja naju ide na zamkniety cie pocieszac.
A ja glopia jakas jestem!! Artur wroci dopiero w piatek w nocy bo w pracy jest wiec jestem sama. No i jak dzieci poszly spac to postanowilam film obejrzec a moja siora dzis mowi super film na zalukaj horror o dziecku co rodzicow mordowaly caly film... normalnie to bym go nieogladala no ale wlaczylam... ogladalam 30 min i teraz mam strach wlaczylam telewizor by za cicho wdomu niebylo... jeny co za glowa by samemu horror ogladac...

Witajcie,

Muminka ja z horrorami też mam podobnie.Fajnie się ogląda,a potem wieczorem lekki strach.Ale przeważnie do rana już jest ok :D Uśmiałam się z opowieści o pierwszych rozterkach sercowych Filipa :-) Dzieci takie beztroskie są i szczere :tak:
Zuzkus fajnie,że już jesteś :)
Ciekawe,co tam u Atfk ?
Naju poprawy nastroju.Nic Ci nie doradzę,bo na te troski żadna z nas wpływu niestety nie ma :no: A minister by pewnie sobie do serca nie wziął.Ważne,że oni tam na stołkach dobrze mają...
Ollka zdrówka dużo dla córci...

Oj,muszę nadrobić @,bo dawno tam nie zaglądałam :zawstydzona/y: Ale już dzisiaj sie nie wyrobię :/

Witam z rana :-):-)
Ja kiedyś to bardzo lubiłam horrory oglądać a teraz odkąd urodziłam Maję to jeśli już to tylko w dzień albo z mężem inaczej strach mnie oblewa na dobre :-D:-D
U nas pogoda się popsuła i chyba zacznie śnieg sypać a ja kupiłam sobie farbę do włosów (ciemna czekolada) i mam zamiar ja dzisiaj wypróbować :tak::tak::tak: i jeszcze tak się zastanawiam żeby Maję obciąć bo ma już włosy prawie do pasa a chcę je skrócić tak za uszy tylko

witam i ja.

anaconda, no coś ty, taką krzywdę chcesz dziecku zrobić?!:-D nie obcinaj jej włosów! jakbym miała córkę na bank bym jej zapuszczała do pasa, obcięłaby albo nie jakby była już dorosła. sama miałam do pasa i ścięłam i żałuję jak diabli, teraz zapuszczam, ale że po drodze farbowałam gdy były krótkie na różne rudości, brązy, blond nie mam już tak ładnego koloru jak kiedyś. w każdym razie ja jestem za długimi włosami, nawet, gdy ktoś mówi o wygodzie krótkich;-) zwłaszcza że dla mnie krótkie wcale nie były wygodne. musiałam wstać rano wcześniej, umyć je, ułożyć.. a teraz zawsze mogę spiąć, związać, choć zwykle noszę rozpuszczone, ale nie marnuję czasu na ich układanie.

wiecie co, nie oglądałam horrorów od dawna, ale dlatego, że mi się głupie wydają. kiedyś lubiłam, a od paru lat widzę tylko tę sztuczną krew i kretyńskie potworki.. jedyne filmy na jakich się bałam to były 'Blair Witch Project' i 'The Others' z Nicole Kidman. ale tam nie było ani kawałka potwora, tylko straszyła atmosfera. takie lubię:tak:

evelinka
, trochę mi dziś było lepiej rano, bo sobie wczoraj pogadałam z naszym komesem, drużyna mi daje takie fajne oparcie. ale rano czytałam w 'angorze' listy emigrantów i znów dotarła do mnie polska rzeczywistość..

ale póki co się stresuję bo muszę iść zaraz po wyniki badań, potem do lekarza. nerwy zawsze są. wypiję kawkę i idę.

"Blair Witch Project" to najstraszniejszy film jaki oglądałam i mimo że oglądałam go w dzień to moja wyobraźnia tak pracowała ze bałam się okropnie, też uważam że to najlepszy horror :tak::tak: Tego drugiego raczej nie kojarzę ale skoro Naju polecasz że dobry to pora go ściągnąć i obejrzeć :tak::tak:

reklama
Witam i ja!

Co do wlosow to Ania ma krotkie i fajnie jej w takiej fryzurce, uwazam ze w dlugich jej nie specjalnie bylo

Ja chce sobie zrobic czerwony balejaz ale musze na kase poczekac bo jakas dziura w portfelu zrobila :szok:

Maz mi dzwonil ze prace maja tylko do marca a co potem nie wiadomo !#%*!!#$#$**!!!!!!!!!!!!

I jeszcze mi sie @ spoznia juz4 dni.......................................

To tyle z optymistycznych wiesci...Pozdrawiam

Do góry