reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

No rzeczywiscie iwonka splyw kajakowy to jest boski!!! Jeszcze Artura nieudalo mi sie na tozabrac ale w tym roku napewno. Bo to jednak niezapomniane przerzycie. No a my wlasnie 10 lipca wracamy :)))
Jejku a ja dzis spacerek zaliczylam 3 godz tak pieknie bylo!!!kortke musialam juz po 20 min zdjaC TAK GORACO MI BYLo A MALA SPALA SLODZIUTKO :)

reklama
Witam sie z rana!
co prawda tylko na chwilkę bo mam trochę roboty ale wrócę!
Wyniki Kajki są tak pół na pół-najważniejszy jest dobry:tak::tak::tak:,ale ma podniesione wskaźniki zapalne -być może to jakieś delikatne zapalenie stawów;-)-no trzeba przeczekać;-) i obserwować!

Z innych to Fifi wczoraj miał znów gorączkę i pół nocy sie męczył-wiec został w domku i tym sposobem ma przedłużone ferie;-)
dzisiaj dzieciaczki mają bal-no Filipa ominie,ale Kai zrobiłyśmy wczoraj strój pani wiosny:-D jakże pięknie wygląda-wstawię foto;-)jutro!No i muszę ciasto zrobić na ten bal bo obiecałam:-D-synek mnie zaangażował!

także zaraz ide do garów i wrócę jak sie obrobię;-)

Witam z rana :-):-)
Dzisiaj w przedszkolu przedstawienie z okazji dnia babci i dziadka i z racji tego Maja znowu obudziła się przed budzikiem :-D:-D:-D
No i cała w skowronkach bo ukochana babcia do niej przyjeżdża :tak::tak::tak: i tak sobie gówniarka wymyśliła ze pojedzie dzisiaj z babcią do niej a my jutro do nich dojedziemy :-D:-D:-D więc może szalona noc mnie dzisiaj czeka :-p:-p;-);-)
Atfk dobrze że wyniki nie są takie złe, ciekawe co teraz lekarz zdecyduje odnośnie leczenia :baffled::baffled:
Szkoda że Filipka ominął bal karnawałowy ale choroba nie wybiera :-:)-:)-( i koniecznie pochwal się Kajką :tak::tak::tak:
Iwonka ja też bym chętnie pojechała do tego muzeum techniki :tak::tak::tak:
U nas piękne słonko świeci i mimo że jest na minusie to jednak ze słoneczkiem od razu przyjemniej :tak::tak:

zrobiłam sobie kanapeczki;-),podszykowałam krem i ciasto na karpatke-teraz musza wystygnac i zabiore sie dalej do pracy:-D:-D:-D!
Fifi to juz duży chłop:-D jakos przeżyje bez balu;-) a z perspektywy jutrzejszego wyjazdu tym bardziej woli posiedzieć w domu żeby wydobrzeć:-D!!
ja musiałabym wziac sie za jakies pakowanko,cos podszykowac musze do południa bo potem ten bal i zleci dzionek!

no no anaconda szalona nocka powiadasz:-):-):-)!!

dzien dobry
atfk dobrze ze wyniki kaji nie sa takei zle, ciekawe co lekarz dalej powie.

ja tylko takz doskoku bo trzeba cos w domku robic.
naja ja remontow nie lubie...moglabym sie teleportowac na tenczas i wrocic jak juz bedzie po, ale robimy na spokojnie... poki co tylko jeden wydatek wiecej bo peklo lustro, niby lekko ale neifajnie to juz wyglada.
trzeba sie za czyms rozejrzec zanim mala odbiore.

U nas pogoda beznadziejna jakby wczoraj za ladnie bylo i to kara za ten piekny wczorajszy dzien :angry:
Filip caly dzien w domku bo lokopde mamy na 11.30 wiec niema sensu go ani prowadzic rano ani pozniej doprowadzac... Musze pogadac o zmianie terminu ta godz to porazka.
atfik Super ze Kaja niema tego paciorkowca aniolek stroz sie postaral :tak: Filip duzy chlopak wiec mu przegrany bal przebierancow niestraszny. Byle tylko mu sie szybko poprawilo.
Anaconda udanej nocki zycze :-p Tylko sie wyspij :-D
A tu kilka fotek
SAM_0354.jpgSAM_0337.jpgSAM_0466.jpg

Witajcie,
Nono Muminka Jasminka słodzinka,a synuś już taki duży chłopak.I jaki słodki całus od brata :-)
Atfk cieszę się,że z Kaji serduszkiem już lepiej.I trzymam kciuki,żeby wyniki się też poprawiły.Może to jakieś lekkie zapalenie i szybko przejdzie :tak:

Mnie wczoraj nie było,bo malutki we wtorek gorączki znów dostał i dwie doby tak mu się trzymała.Lekarz kazał obserwować,bo żadnych innych objawów nie miał.Dzisiaj mu temperatura spadła,czekam czy będzie jakaś wysypka czy nie,bo podejrzewałam 3dniówkę.Dzisiaj ma nas też odwiedzić środowiskowa,żeby zobaczyć jak tam Mateuszek.

No jestem i ja na chwilkę!!
Ciasto zrobiłam,pranko powiesiłam,umyłam głowę i posprzątałam zwierzakom;-)...muszę jeszcze moją kocure wyczesać co by miała na parę dni spokój-bo chyba ją zostawię z teściami na czas wyjazdu;-)-obrazi sie i nafocha jak wrócę ale juz nie raz tak było:-) ale za to nabierający formy teść będzie miał towarzyszkę w czasie zwolnienia:-D!!
i chciałam poodkurzać a tu worek zapchany...a nowych brak:crazy:!gapa nie kupiłam!

muminka jaka Jaśminka wielka:-D:-D:-D i jaka podobna do Ciebie:laugh2:
ewelinka no jakby to była 3dniówka to faktycznie wysypka powinna asie pojawić,ehh albo jakies dziadostwo z powietrza załapał!!

mój Filip tez 3 dzień w sumie z temperaturą jedzie i sie zastanawiam czy nie podjechać do doktora po receptę na antybiotyk bo jak wyjedziemy żeby mieć asekuracyjnie

jest któraś??

hej hejjj
No u mnie piekne słoneczko, zaliczylismy juz spacer 1,5h, pranie na dworze wisi, posciel wietrzy sie od rana na dworku :-) ale bedzie sie dobrze spało hehehe:-)
niewiem moze po poludniu znow wyjdziemy ? ;-)

reklama
No ja zmykam,obiad wstawiłam.
Czeka mnie jeszcze wypad do lekarza,ehh Filipowi bardzo powiększył sie węzeł:eek: az mu na wierzchu zrobiło sie zgrubienie z jednej strony no i temperatura ciągle rośnie-chyba bez antybiotyku sie nie obejdzie jednak!!

pozdrawiam Was!jutro z rana zajrzę na chwileczkę przed wyjazdem!!!

Do góry