reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

iwonka2006 nie rozumiem pytania:-D jak to dlaczego? kiedys mozna bylo wyylac rok wczensiej do przedszkoli (moj bratanek rok wczesniej poszedl i teraz od wrzesnia bedzie drugi rok w przedszkolu.
Nom u nas ciezko tez bedzie utrzymac dwa auta ale jakos musimy dac rade, dlatego tez przydaloby sie bym poszla do pracy...:-)

reklama
hej,mnie ostanio nie bylo,ale zawalona bylam glownie nauka

na tapecie 1 klasa,ja zlozylam papiery,a raczej karte z zasw z przedszkola w grudniu,jutro moze zadzwonie czy wiedza kiedy jest jakis dzien otwarty

a tak u nas nic nowego,mloda tylko po chorobie siedzi w domu od 25,to juz trzeci tyg,teraz u nas 2 tyg ferii,cos znowu ja w nocy dusilo:baffled:
a wakacje???myslam o wyjazdzie nad morze,aby mloda sie jodu troche nawdychala

witam sie wieczorem

elizka a ja nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi... moja mala juz jest drugi rokw przedszkolu i czeka ja jeszcze jeden ale to normalne.. przeciez w przedszkolusa grupy od maluszkow do zerowki i kazda grupa robi co innego...

Naja widze ze maciek jednak do skzoly, ja sadze ze on spokojnie da sobie rade:) duzy i madry facet z niego

atfk dobrze ze sprawaz tesciem zostala zalatwiona, dzis kciuki byly trzymane, napisz jak wizyta u lekarza z kajka

Witam porannie :-):-)
Wczoraj rozmawiałam z panią przedszkolanką i bardzo chwaliła Maję, powiedziała ze jest jedna z najlepszych osób w grupie - oj jak miło słuchać takich pochwał na temat swojego dziecka :tak::tak: i mówiła jeszcze że Maja ma wielki talent jeśli chodzi o malowanie, tańce, śpiewy i żeby nie marnować jej talentu tylko ją gdzieś zapisać więc trzeba się gdzieś rozejrzeć za jakimiś zajęciami dodatkowymi
w tamtym roku mieli inną panią i tamta mówiła to samo więc jak dwie osoby tak myślą to musi coś w tym być :tak::tak:
A teraz smutne wiadomości: w nocy obudził mnie silny, tępy ból w lewej ręce, już drugi raz mi się coś takiego przydarzyło, aż musiałam wstawać i procha brać bo nie dało wytrzymać i teraz trochę się boję bo słyszałam ze takie drętwienie i ból w lewej ręce oznacza problemy z sercem :-:)-(

dzien dobry
anaconda super ze maja zdolna dziewczyny, poszukajcie jakich zajec w okolicy:)
no i radzilabym isc do elakrza, zeby sprawdzil co sie dzieje.

moje dzieckow przedszkolu, my bylismy dokupic farby i dzis zaczynamy remotnw lazience.

wczoraj tapetowalismy przedpokoj, oliwia dzielnie popoludniu pomagala.

A teraz smutne wiadomości: w nocy obudził mnie silny, tępy ból w lewej ręce, już drugi raz mi się coś takiego przydarzyło, aż musiałam wstawać i procha brać bo nie dało wytrzymać i teraz trochę się boję bo słyszałam ze takie drętwienie i ból w lewej ręce oznacza problemy z sercem :-:)-(
u mnie taki ból lewej ręki oznaczał problemy z kręgosłupem szyjnym - a fachowo zanik lordozy szyjnej i zwężenie między kręgami, więc się Kochana nie stresuj tylko do lekarza marsz!
i gratuluję zdolniachy Majulki;-)
ATFK czekamy na wieści o serduszku Kaji:tak:

No witam sie kobietki!!
wczoraj chciałam sie wieczorem wbić...ale przez ten nasz internet to ja osiwieje:angry:!!
zatem sprawa wygląda następująca...otworek w serdulku zamknął sie:-):-):-) ( pozostały zastawki:eek: które jeszcze si niedomykają,to jednak żadne zagrożenie:-)) i wszystko byłoby pięknie gdyby człek nie musiał sie stresować...pani doktor podejrzewa u Kajeczki paciorkowca:sorry:,to taka niebezpieczna bakteria która atakuje narządy wewn-serce,nerki albo stawy no i Kajci pada podejrzenia na stawy,a ja durna wmawiałam sobie ze to bóle wzrostowe,ehh zostałam uświadomiona ze sławetne bóle wzrostowe mają inny charakter niż te na jakie skarży sie Kajcia,do tego to dziadowskie żelazo które jej spada co jakis czas no i Kajulka od urodzenia miała nawracjace gorączki-z których nie robiło sie żadne choróbsko i to też mogła być oznaka!Rano popędzilismy na kompleksowe badania z krwi,Tuśka była bardzo dzielna,płakała jak bóbr ale histerii nie było!!teraz czekam jak na szpilkach na wyniki-wrrr nie ukrywam ze sie boje!!

żeby było śmiesznie:-:)-:)-( choć mi do smiechu nie jest Filip wrócił wczoraj ze szkoły z gorączka..ehhh o ludzie:no:,wzięłam go do lekarza,ma znowu powiększone
migdały-zapisałam go do laryngologa!!moze to faktycznie ten 3 migdał daje znaki,to chrapanie i w ogóle.

O LUDU ZA JAKĄ KARĘ???
mam doła:-(

Witam,Moja jez w orzedszkolu a raczej w tej chwili w muzeum sportu:tak::tak::tak:wywieje te dzieciaczki,bo wiatrzysko nadal jest:sorry:
Wczoraj miałam napisać że właśnie że poruszyłyscie temat dobry ,wakacjowy,Tez sie rozglądam już za ofertami.Chcemy wyjechać na 2 tyg bo krócej to nie ma sensu. Chce blisko morza ale nie nad samym morzem,bo przecierz ja nie bedę z dzieciakami siedziała całe dnie na plazy, najbardziej lubie mazury.Jedziemy autem wiec pojezdzimy do róznych miejscowosci po zwiedzac.No jeszcze sama nie wiem .Szukam .:-p

Eliza ja tez nie rozumie o co ci biega:-D:-D:-D piszesz cytuje "jeszcze tylko mysle sobie ze moze daniela by wzieli do przedszkola rok wczesniej to bym miala tylko mikiego"
Wiec ja napisałam dlaczego to wedlug ciebie rok wczesniej,przeciez najmlodsze grupy sa od 3 lat,wiec jak go zapiszesz teraz to pojdzie normalnie zgodnie ze swoim rocznikiem:sorry:no tak ja wnioskuje z tego co napisałas,no chyba ze sie nie zrozumiałyśmy ale wygląda na to że tak bo i Olka tez nie zrozumiała:-pAnaconda o tak takie pochwały są piękne:tak: wizyta u lekarza nie zaszkodzi:tak:

Atfk co tam lekarz mówił?

napisałam iwonko w poscie wyżej

naja pomóż mi znaleźć namiary na ta Twoja znajomą której mozna przekazać 1%-dzisiaj chcemy rozliczyć pit to od razu padam a jakos nie moge znaleźć:-(

reklama
Atfk wiem,jak pisałam posta to jeszcze nie było twojego:sorry: tak więc czekamy na wyniki badań.A mówiła ci bóle wzrostowe jak wygladają?

Do góry