anaconda27
styczniówka2006
Atfk tu masz przepis
Czosnkowe winko....
Rozgnieść 12 ząbków czosnku, zalej je sokiem z dwóch cytryn i 0,5 litra przegotowanej i lekko przestudzonej wody. Odstaw w cieple miejsce na jedna dobę. Następnie przecedź, dodaj 3-4 łyżki stołowe miodu. Przechowuj w lodówce w szczelnie zakorkowanej butelce.Podawać jedną łyżkę stołową rano i wieczorem..
Czosnkowe winko....
Rozgnieść 12 ząbków czosnku, zalej je sokiem z dwóch cytryn i 0,5 litra przegotowanej i lekko przestudzonej wody. Odstaw w cieple miejsce na jedna dobę. Następnie przecedź, dodaj 3-4 łyżki stołowe miodu. Przechowuj w lodówce w szczelnie zakorkowanej butelce.Podawać jedną łyżkę stołową rano i wieczorem..