reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Atfk no a ja to właśnie z tych co to nabiał może cały dzień jeść, gorzej mi zmuszać się do ryb i mięsa, ale jakoś schudnąć muszę a na dukanie to najważniejsze ze jesz ile chcesz i kiedy chcesz :tak::tak::tak:

no ja raczej też nabiałowa;-),ale widocznie wolę radykalne odchudzanie,konkretnie rozłożone jadłospisy i tego sie pilnuję wtedy;-)!!
ale powodzonka zyczę!!!trzymam kciukasy co by Ci sie powiodło!

szperam na allegro;-) ale jestem!!
zaraz będę ciasto robiła:-D tak w ramach osłodzenia mroźnych dzionków:-)

witam kobitki, raz jeszcze dziękuję za życzenia. urodziny z perspektywy Maćka udane, z mojej.. na @.

Eliza, zaparcia nawykowe to częste w takim wieku, myśmy też przerabiali z młodym. lekarz polecił nam wtedy aktivię, te jogurty naprawdę pomagają, a poza tym ewentualnie czopki glicerynowe, bez recepty w aptece. i przeczekanie.

Coyote, nie doradzę, nad morze nie jeździmy, chyba że do koleżanki do Gdyni. Bochnię mogę polecać z polskich miejscowości na wakacje z dzieckiem. a w tym roku myślę o okolicach Elbląga, Malborka, może ktoś tam był z dzieckiem?

na allegro właśnie dokupiłam młodemu zestaw do tych klocków co wczoraj dostał. na imieniny będzie, bo zamek naprawdę fantastyczny, więc jeszcze kilka elementów fortecy nie zaszkodzi, zabawa będzie ciekawsza;-)

Witajcie,
Mały na szczęście już więcej nie gorączkował.Myślę,że to od brzuszka mogło być.

Eliza u nas sprawdzają się śliwki w słoiczku z hippa.A jabłuszko to chyba lepiej na surowo działa niż z kompotu.I duuużo picia podaj,może pomoże :)
Naja fajnie,że Maciek zadowolony z urodzin.W końcu to najważniejsze ;-)
Atfk a zrezygnowałaś z tej szarej torebki,co pokazywałaś?

posiedzę jeszcze pare minut,obejrzę "na wspólnej" bo wczoraj nie widziałam i zmykam do kuchni;-),na obiadek dzisiaj spaghetti wiec expresowo

za tydzień dzieciaczki moje mają bal przebierańców,ehh i już główkuje jak by tu najmniejszym kosztem były zadowolone-Kajka postanowiła się przebrać za panią wiosnę;-) więc problem z głowy a z Fifim debatujemy!szkoda mi wydać 50 zł na wypożyczenia stroju,albo jeszcze więcej na kupienia...macie jakieś domowe pomysły?

atfk, u nas tanio co roku ze strojem. w ub. kowboj - dżinsy, koszula, pasek domowe, bandana na szyję moja, kapelusz za 20zł w jakim obskoczył już kilka imprez, a że i na mnie dobry a czasem jednak się gdzieś przebieramy zakup trafiony. w tym roku - bluzka w paski, domowa, dżinsy, pasek od dziadka, kołnierz marynarski szyty, 6 czy 8zł za materiał, ale miał czapkę, dostał od prababci w prezencie latem, suwenir znad morza:-p

evelinka, dobrze że bez temperatury. niech juz tak zostanie:tak:

przed chwila spróbowalam i nic...:/

cierpliwosci, za jakis czas sprobuj ponownie i dawaj maluchowi duuuużo picia

Coyote, nie doradzę, nad morze nie jeździmy, chyba że do koleżanki do Gdyni. Bochnię mogę polecać z polskich miejscowości na wakacje z dzieckiem. a w tym roku myślę o okolicach Elbląga, Malborka, może ktoś tam był z dzieckiem?

QUOTE]

ode mnie to kawał drogi, wiec odpada :-(

reklama
Wpadam jak burza ale mam 1 zmianę wiec od 6 do 14 w pracy wstaje 4 50 by na autobus o 5 30 zdązyć się ubrac zrobić kanapki i chodze niedospana
100 Lat dla Maćka :)))
witam nowe mamy bo widze kilka przybyło
mam weekend wolny to zajrze na spokojnie

Do góry