reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

madlen ja to sie zmotywowac nie umiem, chociaz od dosc dawna cwicze, choc nieregularnie ostatnio. ale trzeba sie na wiosne wziac za siebie:)

reklama
ja w ramach silnej woli zjadłam właśnie wafelka:-D:-D:-D
zniknęłam na tyle bo musiałam wykonać przykry comiesięczny obowiązek i popłaciłam rachunki:szok::szok::szok:,teraz wstawiłam żurek i czekam na moje szkraby!
jak wrócą za pól godz to odrobimy szybko lekcje z Fifim i na zakupy muszę jechać,a po południu jedziemy na torcik do naszego przyjaciela;-) no i muszę mu jakiś drobiazg kupić;-) bo prezent juz dostał wcześniej!

ehh miłego dzionka:-)

Co do diet to ja od 3 stycznia właśnie na dukanie jadę tylko fakt u mnie grzeszków jest pełno dlatego waga wolno spada w dół :-D:-D:-D no i do tego codziennie kręcę hula hop przez pół godziny (oczywiście w weekend sobie odpuszczam) a od kilku dni ćwiczę brzuszki bo ten mój brzuchol też mi się nie podoba :-D:-D No takie noworoczne postanowienie żeby się wreszcie za siebie wziąć, powinnam do jakiejś siłowni się zapisać bo kondycja u mnie równa zeru ale samej to jakoś mi się nie chce :-:)-:)-(

dzięki kobitki, przekażę młodemu życzenia od forumowych ciotek:-D Maciek teraz na obiedzie, ja sprawdzam pocztę i tzreba iść zaraz przygotować się na przyjęcie gości. od rana byliśmy na warsztatach językowych, Maciek zachwycony. bardzo fajnie były prowadzone, dzieciaki odgrywały bajkę, na koniec dostały dyplomy i książeczki, a wszystko to było darmowe. fajna promocja szkoły językowej. potem szybkie zakupy, bo szukaliśmy kolejnej skrzyni na zabawki, ale po przyjściu do domu okazało się, że babcia też młodemu kupiła, wiec teraz nie ogarniam ich ilości i dopiero jutro na spokojnie uporządkuję wszystko. no i czas szykować urodzinki:-D

aha, a w temacie diet się nie wypowiem, nie mniej od wiosny chcę wrócić do biegania, bo czuję potrzebę ruchu. a jak się kiedyś samochodu dorobię wrócę do jazdy konnej, bo póki co nie mam czym dojechać do stadniny. a szkoda.

Naja wszytskiego naj,naj,najlepszego dla Macka duzoz drowka,prezentow i spelnienia marzen :)

nie mam jak czytac,musze sie pouczyc,ale postaram sie wejsc pozniej,
pozdrawiam,milego popoludnia

Nom a ja ciagle walcze z tym by Mały zrobił kupe i nic.... normalnie juz chyba wsio zastosowalam.... :-D :sorry2: co za uparta kupa:-p

delikatnie wsadz mu w pupe koncówke termometru i troche pokrec - to niemal wszystkim dzieciom pomaga :-)

A tak w ogóle witam :-)

I od razu sie chwalę ;-) Mój dzielny czterolatek dał sobie wczoraj zaplombowac drugiego ząbka, bez krzyku, płaczu itp. Pierwszy tez obył sie bez bólu :-)

No i mam pytanko, odnosnie wakacji : Czy któras z Was byla nad morzem w Jarosławcu? Ponoc warto tam pojechc, ale znim zarezerwuje pokoj wole zapytac....

Witam;-)z ranka!!!
ja juz po śniadanku,zaraz ekspres wstawię na kawuche i wracam!!

naja jak sie udała imprezka???najważniejszy facio zadowolony???
coyote nie wypowiem sie na temat Jarosławca:happy2: bo nigdy tam nie byłam-my mamy parę miejsc ulubionych gdzie jedźmy tak na wypady jednodniowe(bo mamy w miare blisko) to uderzamy zima do Kołobrzegu a na majówkę do Międzyzdrojów a jeśli an dłużej to Niechorze albo sporo odlegle od nas Władysławowo i to miasteczko kochamy wakacyjnie najbardziej:-)
eliza jak tam mały???

reklama
atfk, wlasnie spojrzlam, ze mieszkasz w zchodniopomorskim, ja tez! To my prawie jak sąsiadki :-) My zawsze jezdzilismy do Ustronia Morskiego, ale chciellibysmy skoczyc gdzies indziej, a ponoc w Jarosławcu jest fajnie. Ale zapytac...

Do góry