reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

no faktycznie,ostatnio przejeżdżaliśmy przez Wałcz:-)...ja w sumie to rodowita Bełchatowianka jestem a od 8 latek zamieszkuję zach-pom;-)(okolice Choszczna dokładniej:-D)

reklama
Witam :-):-):-)
Maja w przedszkolu a ja z kawką delektuję się przed komputerem i szukam jakiejś siłowni w okolicy - wzięłam się za siebie ostro :-D:-D:-D
Eliza znam ten ból związany z nierobieniem kupki - przerabiałam to wiele razy ;-);-)

dzien dobry

elizka mam nadzieje ze maly ruszy z ta kupka, ja bym sprobowala termometrem jak mu nic nie pomoze...

anaconda widze ze ostro sie beirzesz za siebie, naladuj mnie tymi checiami:))

reklama
no ja tez z kawke,szperam na allegro a moja kocica kładzie mi sie na klawiaturę:szok: ehhh towarzyska dusza:tak:!!
chce sobie torebkę zamówić i nie mogę sie zdecydować!!
anaconda
ja do dukana robiłam podchody 2 razy;-) i tak mi nabiał zbrzydł ze nie dałam rady,ja co roku na wiosne robie kopenhaska i tak tez bedzie tym razem jak troszke warzywa zaczna smakować"naturalnie":-D!
dukana moja siostra zaczeła w tamtym roku,fajnie schudła;-) nie wiem czy przypadkiem do dziś nie kontynuuje.

Do góry