reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witajcie,
Naja wszystkiego co najlepsze dla synka.Dużo radości,miłości i spełnienia marzeń.Uściskaj go od nas :tak:
Atfk ja na razie ograniczam jedzonko,bo po świętach mi trochę przybyło kg.Po porodzie tyle schudłam,że uśpiło to moją czujność :) A co do reportaża to brak słów.Ja takich rzeczy oglądać nie mogę :no:

Mateuszek od wczoraj baaardzo marudny.Wieczorem miał gorączkę,teraz już nie ma,ale w humorze nadal nie jest.Mam nadzieję,że to jakieś choróbsko się nie czai :(

reklama
hej
Naja sto lat dla Macieja:-) kurcze 6 lat to juz duzy z niego chlopak;-)
atfk no ładnie imie a i zadko spotykane chyba;-)

Ja zaraz usypiam malego i jade z sasiadka wkoncu do tej szkoly sie dowiedziec:/

eliza fakt ładne ładne;-);-);-)
ewelinka no to w takim razie oby to nie choróbsko!!

Co do dietek..to ja tez staram sie nie objadać...chciałabym jednak ze 2 kg zrzucić,no może 3:-D:-D:-D

ewelinka mam nadziejeze maloego zadne chorobsko nie dopada.

ide porobic pozadekz praniem bo kolejne sie peirze a ja mam pelna suszarke

No Miki śpi.
Ja sie szykuje powoli do tej szkoly...:-)

a co do diet to na mnie najlepiej wplyneła trzecia ciaża.... :dry: waze teraz mniej lub tyle samo niz przed ciazami :-) do tego raczej jem sporawo;-) jedyne co mnie martwi to ten mój brzuch :dry: musze sie wziac za cwiczenia...
a tak pozatym to przed ciaza z mikim wazylam kolo 77kg... wkurzylam sie, zmienjszylam porcje, mniej jadlam, i do tego raz dziennie cwiczylam A6W. Efekt: przez miesiac schudlam do 67kg :-) no i lepiej wygladalam,a teraz mam lenia... ale musze sie wziac bo w pazdzierniku wesele i trzeba jakos wygladac:-D

witam.!!
wczoraj mialam meza w domu,a dzisiaj chyba tez nie posiedze za dlugo,bo wczoraj dostalam @ i tak mnie podbrzusze boli,ze ledwo siedze..myslalam,ze do szkoly dzisiaj z dzieciakami nie dojde.nie dosc ,ze boli to jeszcze leci jak z kranu..
Naja WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MACKA,DUZO ZDROWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI !!! :-):-):-)
a te zyczenia imieninowe to juz na zas..:-D

to jak dziewczyny zaczneicie diete to mnie zmoblilizujcie, ja niedawno bylam na dukanie efekt -5 kg ale jeszcze kolejne 5 by sie rpzydalo... a dukan to nie dla mnie.

reklama
to jak dziewczyny zaczneicie diete to mnie zmoblilizujcie, ja niedawno bylam na dukanie efekt -5 kg ale jeszcze kolejne 5 by sie rpzydalo... a dukan to nie dla mnie.

Olka ja zaczynam od marca cwiczenia,a przy okazji bede miala rozmowe z dietetykiem..wiec teraz nie dam rady razem z toba,ale jestem duchowo !! trzymam kciuki i powodzenia !!!

Do góry