reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

atfk, no to duma cie rozpiera!! gratulacje dla Filipa!!!

i u nas leniwy dzień, w południe była piękna pogoda, więc zaliczyliśmy dłuuuuugi spacer, poszliśmy też na cmentarz znicze zapalić. nawet nie zauważyłam, że dziś minęły dwa miesiące od śmierci cioci. dla mnie ona jednak wciąż żyje. nie dotarło do mnie do końca że idę jej znicz palić, jakby była wciąż obok. i pewnie jest. potem wpadła prababcia, pobawiliśmy się, dzień minął. zaraz na HBO Harry Potter, więc szybkie czytanie i młody znów posiedzi do 23.00. ale co tam, raz można. jutro powtórka odpada, bo chyba będziemy wtedy na pokazach, no a potem nie wiem do kiedy jest ta promocja:-D

reklama
Witajcie,
Mój synuś już w domu.Weekend zleciał bardzo szybciutko.Spędziliśmy go z mężowym bardzo mile,troszkę tęskniłam za Dominkiem,ale przydała nam się taka krótka rozłąka.Mały potem mówił,że tęsknił i ogólnie bardzo grzeczny dziś był,zero sporów :) Ciekawe jak długo taki spokój będzie :-D

Atfk gratulacje dla Filipa !!!
Ollka mimo,że mam chłopaków,to też lubię serię o barbie.Dominik czasami ogląda,ale ogólnie twierdzi,że to "dla dziewczyn" :)
Mozi u nas od czasu do czasu są jeszcze nocne bóle stóp,łydek,także całkiem możliwe,że bóle wzrostowe.
Eliza awansowałaś :) Jakiego działu jesteś moderatorką ?

zagladam i ja.
wzielismy sie dzisiaj z mezem za porzadek w pokoju dzieci..i polowa poszla precz !! czesc zabawek juz rozwalona od razu na smieci,a ta ktora jest jeszcze dobra,ale moje juz sie nimi nie bawia do worka..pewnie komus je dam,bo az zal wyrzucic.przu okazji przejzalam czesc ubran,no i te wszystkie za male rzeczy odlozylam na kupke ,tez komus do wydania..jeszcze jutro zrobie reszte i bedzie wsio.a popoludniu wpadli znajomi i dzionek zlecial..dzieciaczki troche pograly na x box,bo w tygodniu chociaz chcialyby pograc,to nie maja szans..bo maja szkole i nauke.. a tak przy kazji tych porzadkow,znalazla sie spora czesc kredek,olowkow i pisakow..a jeszcze kilka dni temu marudzily,ze nie maja..poupychane wszystko w katach,pudlach i sami nie wiedza ,co maja.
Naja najlepszego dla Macka z okazji imienin !!! ma razem z moja cora :)
atfk gratki dla syna !!
evelinka fajnie,ze weekend sie udal i spedziliscie troche czasu tylko z mezem,bez dzieci..az ci zazdroszcze...
milej nocki dziewczyny..nie wiem,czy jutro do was zajrze,bo rano mam angielski,a potem meza w domu,bo ma jeszcze troche zaleglego urlopu i chyba do konca marca musi go wykorzystac,wiec w poniedzialek dostal obowiazkowo pol dnia..

Witajcie,
evelinka fajnie,ze weekend sie udal i spedziliscie troche czasu tylko z mezem,bez dzieci..az ci zazdroszcze...
Mateuszek był cały czas z nami,ale mogliśmy razem przy nim siedzieć.A tak to przeważnie jedno z nas z młodszym,drugie ze starszym,bo różnica wieku i inne też zajęcia mają.Najfajniejsze,że teściowej nie było,bo przy niej to trzeba uważać,co się robi,mówi,nie ma tej swobody.Kto mieszka/mieszkał z rodzicami lub teściami,ten wie o czym piszę :)
hej
evelina ooo moderatorka juz jestem ze 3-4mies:-)
Sorki,widocznie przeoczyłam.Rzuciło mi się w oczy,bo kodeks do podpisu wrzuciłaś;-)

Witam z kawka, Juz myslalam ze kawki nie wypije bo cukru nie było ale sasiedzi mnie poratowali. Czekam naz pana od remontu ,miał byc o 8ej.Teraz wersja jest ze będzie o 11ej:sorry2:
Co ro ryby po grecku to ja lubie ja na zimno.Uwielbiam zreszta bardzo to danie:tak:

Naja do 14 lub 15 lutego jest ta promocja.Moja oglądała oglądała na Disneyu Dzwoneczek;-) a Harry to nie interesował ja.Moj R za to ogladał;-)

Znów tv mówią o szkole i co czeka na za rok szkoły.... tym razem na tvn Warszawa.

witam, na chwilkę. w południe pokaz w Gnieźnie, więc się zaraz zbieramy. miałam od rana dużo zrobić, pocztę odwiedzić i Maćkowi kartkę urodzinową kupić, ale zaspałam i nie wyrobię się. nawiasem mówiac dzięki za życenia, ale młody obchodzi później w lutym imieniny. ale za to jutro urodziny i trzeba jakoś się przygotować;-)

iwonka, dzięki za wiadomość. Maciek na Harrym zasnął jednak, i dobrze, no ale też ostatnio późno chodził spać więc był wczoraj padnięty.

Eliza
, też myślałam, ze właśnie moderatorem zostałaś;-)

evelinka, fajnie tak pewnie odpocząć w weekend.. mam nadzieję że naładowaliście porządnie akumulatory:-D

poza tym młody znow katar złapał, rano poszła na raz paczka chusteczek.

dzien dobry

naja to ja witamw klubie, ja myslalam ze nam przy inahlacjach udorzni sie troche nos i zniknie chrypka atu sie okazuje ze znow ropa zaczyna leciec... koszmar, zobaczymy co dalej bedzie, nie wiem ajkim cudem na znow zatoki zawalone.

pozatym zimno dzis i to bardzo

A u nas w nocy wielka mgła była i drzewa teraz piękne białe,jak pomalowane :)

Iwonka i co "pan fachowiec" powiedział :confused:
Naja oby z kataru się nic nie wykluło.
Ollka zdrówka dla małej...

reklama
Hello!!
miałam byc z rana ale zapomniałam ze meżus ma wolne;-) więc korzystając z okazji wskoczyłam do rodziców na kawkę!teraz ogarnęłam,kuraka do piekarnika wróciłam i mam moment bo niebawem szkraby ze szkoły wrócą:-)!

Filip dzisiaj od 4 nad ranem tak potwornie chrapał:szok::szok::szok:-niesamowite dosłownie jak chłop,pierwszy raz sie coś takiego zdarzyło- Kajkę obudził i spac nie mogła,popłakała sie z nerwów qic zabrałam ją do siebie do łóżka;-) i jakos przespałyśmy do rana!Młody wstał z nerwem jakimś:wściekła/y: wiec spięcie od rana...ehhh jakiś ostatnio nerwowy,wsieka sie i obraża:dry:...i kłócą sie z Kajką jak pies z kotem:-( ręce opadają chwilami!

poza tym poczytałam co tam u WaS!widzę ze oki więc luzik!
naja tak myślałam ze Twój Maciej imieninki ma w lutym (bo mam przyjaciela-Maciejkę który jutro ma urodziny a imieniny pod koniec;-) )
jak tam przygotowania urodzinek??
szampan sie chłodzi...pikkolo naturalnie:-)
iwonka jak tam fachman:blink:??
fajnych masz sąsiadów?ja tam moich jakbym nie miała-zero przywiązania,a kontakt tak przed klatką "dzień dobry" bla bla!!ale po cukier bym nie poszła:-D
ewelinka tak to juz jest ja nieraz też zostawiam moje szkraby u którejś z babć,czasami na noc jak mamy jakąś imrezke i jakos odnaleźć sie w domu bez nich nie mogę!!nie lubie jak ich popołudniami nie ma w domu!tesknota...ropbi swoje!!
ollka w takim razie zdrówka życzymy,ehhh dziadostwo jakieś :baffled:
madlen ja też jak sie zabiorę za sort zabawek to hurtowo i za szafki z ubrankami...a jaki potem prześwit przez parę dni widać jak sie odłoży pare worków:-D
eliza młody marudny bo na bb go nie chcesz wpuścić:-D a by z wirtualnymi ciotkami pobajerował:-):-):-)
miałam sie kiedys Ciebie pytać czy Twój login to Twoje imię??

niedługo ferie,pisałam juz że bardzo bym chciała pojechać do mojego rodzinnego Bełchatowa gdzie mieszka moje rodzeństwo,kurcze może sie uda!
kasa ja zwykle przesądzi o wszystkim-ehh ale dzis rodzice jak usłyszeli ze chcemy jechać to powiedzieli że dorzucą nam na paliwo w jedna stronę:-);-)
za tydzień mam kontrole z Kajeczką u kardiologa-mam nadzieję ze już ostatnią i że pani doktor powie że nasz dziurawiec w serduszku całkowicie sie zamknał:blink:OBY
no tyle ode mnie,ale nabazgrałam:szok::-D:-D

Do góry