reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witam sie z ranka!
anaconda 100 lat dla MAJUNI!!!!Samych radosnych dni w jej życiu życzymy szczerze:-D:-D:-D
naju Kajka jeść przestała dosłownie teraz na dniach:dry::dry::dry: a z ta niedokrwistościa walczymy juz 2 miesiac!więc nie jest ona bezposrednio tym spowodowana ale myślę ze jedno z drugim sie łączy..na niekorzyść Kai!
agatulka dawaj z ta herbatką!!ja tez zasiadłam sie zrelaksować...wymysliłam dzisiaj na obiad ruskie pierogi...az mnie skręca na samą myśl...ot głupia :-D:-D:-D zachciało sie roboty!
zuzkus witaj kochana!!!Maciejka kaskaderkę uprawiał???
iwonka przykre jest jak umiera ktoś lubiany:-(,ehhh

z innych to u nas dzisiaj ksiądz z kolendą:)szok::szok::szok:kolędą??? jak to sie pisze:-D) chodzi;-) po południu!
wczoraj szukałam kurtki dla Filipa bo tamta sie rozpierniczyła:no: i bidulek wygladał jak... :laugh2:,poganiała po lumpkach i miałam juz jedna w ręku za 30 zł:baffled:...tknęło mnie coś i weszłam do sklepu obok a tam wyprzedaz nowych dziecięcych po 24,90:-D:-D:-D ot bym interes ubiła:-D:-D:-D!!

ide kawku zaparzyć;-) i wracam na pare minutek jeszcze!

faktycznie niezly interes z kurtka...
ja kolende mam w sobote.

reklama
Ollka u nas to chociaż nie ma strony internetowej przedszkola żeby coś można było się dowiedzieć :-D:-D:-D
Atfk faktycznie interes życia byś zrobiła z tą kurtką, a swoją drogą to teraz zimowych ubrań jest pełno w wyprzedaży, ja zamierzam upolować jakąś fajną kurteczkę dla Mai na drugi rok :tak::tak::tak:

no ja w czwartek wybieram sie po ostatnia kase za staz;-) to cos tam zapewne przywleke dla szrabów:-):-):-)!otworzyli u nas taki fajny sklep z ubraniami"dla kazdego cos taniego" banalna nazwa ale towar fajny.

upssss cebulka sie przyjarała:szok::szok::szok:

ale mam zapachy w domu...podsmażam cebulkę:-):-):-)!!

ekspres wstawiony.
jestescie?

no ja w czwartek wybieram sie po ostatnia kase za staz;-) to cos tam zapewne przywleke dla szrabów:-):-):-)!otworzyli u nas taki fajny sklep z ubraniami"dla kazdego cos taniego" banalna nazwa ale towar fajny.

upssss cebulka sie przyjarała:szok::szok::szok:

a miałam pisac uważaj na cebulkę

ja po chlebek poszłam mama potem jak odpali auto bo cos mówi jej akumulator nawala pojemnik na mocz przywiezie
ja na dzis mam wizje zrobic blachę drożdżówki niech jest coś innego do jedzenia i Zuza do szkoły moze brać
naszykowałam ubrania do pralki o 13 wstawię i za skłądanie wyschniętych się biorę kurde coś ostatnio nawalam ze składaniem prania odkładaniem do prasowania czy do szafek ale wiem czemu bo mam suszarke u Zuzi a nie w pokoju duzym jak w Krakowie i nie przeszkadza tam bardzo
byle do wiosny hehehhehe
posypali chodnik ale w jedym miejscu jest zakret i lampa przeszkjadzała traktorkowi wjechac i tam lodowisko i oczywiscie trza było sie wyjeb*** moje kolano ałć

uuuuuuuuuuuu bidulko jeszcze szlifa wycięłaś:-(!!
no ja tez pranko wstawiłam i muszę właśnie powiesić i wziąć sie za farsz do pierożków!
mój meżus też dzisiaj właśnie zawiózł Filipka mocz na badanie kontrolne,mam nadzieje ze juz żadnych niespodzianek nie będzie!
młody czuje się dobrze a to najważniejsze!
od października chodzi na "fokę" czyli zgrupowanie gdzie uczą sie pływać!wczoraj jak na niego patrzeliśmy jak płynie kraulem na głebokim basenie...ufff gemba sama sie cieszy!!

kawke dopijam,umyje głowe i do roboty!!
jak jua nie cierpię robić ciasta na pierogi:wściekła/y:,lepić już lubię;-)!

ja pranie mam puszcozne i sprzatam.

u nas tez jest ogolnie lodowisko, tam gdzie posypane da sie przejsc a reszta miejsc to masakra... i ogolnie brzydko brudno sie zrobilo...a spie niespodzianki na kazdym kroku!

powiem wam ze wyprzedaze fajne sa ale ostatnio bylam w centrum handlowym, jest tam duzo dzieciecych sklepow i zimowe rzeczy tak w okolicy 116-128 wyprzedane, chcialam cos malej kupic i wrocilam z niczym...

no najbardziej "chodliwe" rozmiary;-)!!trudno cos wyłapać!
ja w tamtym tygodniu wpadłam do lumpka i wyniosłam reklamówkę ubranek dla3-tygodniowej córci mojej koleżanki (pisałam ze przed świętami uczestniczyłam w jej porodzie;-)) a z racji przeceny o 50% zapłaciłam za tą reklamówkę 12 zł:-D:-D:-D,no dla noworodków pełno,ale dla takich jak nasze to juz tez ciężko cos fajnego znaleźć!!
no wygońcie mnie kobietki!!

dobra dobra!zmykam na trochę!
papapa

Ostatnia edycja:
reklama
a ja do was zagl;adam i w miedzyczasie sprzatam i obaidek robie.
ja na ciuchach to najbardziej lubie szukac czegos:) jutro sie wybeirma na lowy bo dzis czasu nie ma.

Do góry