reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

iwonka oliwia informacji nei dostala bo jej nei bylo, sprawdzlamw weekend na stronce przedszkola i kurde zero informacji... to po co im ta stronka.

mi po prostu chodzi o to ze dzis mog mnie ktos poinformowac jak rano rpzyszlysmy, bylysmy o 7w przedszkolu, rozmawialamz jedna z pan i oczywiesice od progu witaja panie ktore zbeiraja oplaty.... i wiedzialy ze dlugo nas nie bylo i zero informacji.
a tak dziadek by sie pospieszyl i przyjechal

reklama
Ja mam ten minus ze moje jezdzi autobusem a ja nei mam kontaktu jak w Przedszkolu z nauczycielem czyli odprowadzajac dziecko

[*] dla starszej pani to rzeczywiscie same nieszczęscia w tej rodzinie

Wita corka marnotrawna:zawstydzona/y:
Mialam napisanego posta w srode przed swietem ale maciej wybil noge w biodrze i pognalam z nim do lekarza. W ogole to myslalam ze zlamana ale na szczescie nie tylko wybita wiec lekarka nastawila bo tak to na nodze nie stanal :no: No a potem byl maz wiec sie nie odzywalam.
A teraz koniec swiat i wolnego trzeba wracac do rzeczywistosci

Pozdrawiam wszystkie!

anaconda wszystkiego najlepszego dla Majeczki !!!!
zuza dobrze,ze noga nie jest zlamana,tylko wybita
chcialam cos jeszcze napisac,ale zgubilam watek..chyba juz czas isc spac,do jutra :)

Naju jeszcze cos dla Ciebie i znikam spac!

1267018255_by_ecliipse_500.jpg

Witam
zasiadłam z ciepłe herbatka z cytrynke ptaszki nakarmiłam psa wyprpowadziłam dzieci odprowadzone chwilka relaksu sie nalezy :)

Zuza to i dla mnei ten demotywator bo ja tak miałam na matmie jak juz zakumałam to inny temat hehehehhehehe
dobrze ze biodro tylko wybite

my jutro idziemy do lekarza z naszą anemiczką zobaczymy co powiedzą wyniki wezmę ja nadczo i muszę sie mamy spytac czy ma pojemnik na mocz (bo ona hurtem kupuje jak co miesiaca prawie ma kontrole) to bym po skierowanie pojechała ale juz z próbkami do badania hheheheh

Witam :-):-):-)
Mojego męża dziś i jutro wysłali na przymusowy zaległy urlop tak więc na komputer zapewne dzisiaj czasu nie będzie (przecież nie mogę mu pokazać że prawie cały dzień przed kompem spędzam :-p:-p:szok::szok:) ;-);-):-D:-D
Maja do przedszkola odprowadzona a ja chyba męża wykorzystam i gdzieś do marketu na większe zakupy go wyciągnę :baffled::baffled:
Agatulka u was szklanka a u nas odwilż na całego, było tyle śniegu a tu w 2 dni kompletnie nic nie zostało :szok::szok:
Iwonka ojejku to przecież jeszcze młoda babka była, szkoda jej
Ollka chyba musisz porozmawiać z paniami bo szkoda dziecka, na pewno przykro jej było że nic z dziadków nie przyszedł. U nas też na głównym holu na tablicy wszystkie informacje są powywieszane, a te ważniejsze to jeszcze karteczki w szafeczce w szatni zostawione, ale jakby Maja długo nie chodziła do przedszkola to też nic bym nie wiedziała co i jak bo to jednak osobiście trzeba do przedszkola się pofatygować :baffled::baffled:

zuzkus, dzięki:-D dla mnie czarna magia ta całą matma;-) i fakt, dobrze, że tylko wybite to biodro, bo złamanie to dopiero byś miała w domu.. unieruchomiony facet, tragedia;-)

anaconda, najlepszego dla Mai!! niech ma pociechę z rodziców:tak:
iwonka, straszna ta historia - tyle nieszczęścia w jednej rodzinie.. aż słów brak.

ollka, nieładnie, że wam nie powiedzieli, dziecko w takiej sytuacji musi byc przecież tak rozczarowane! nam też się zdarzyło przyjść po chorobie i okazało się, że jest bal w przebraniach, ale przynajmniej wiedziałam to rano i można coś było szybko wymyślić.

poszłam wczoraj wcześnie spać, a siedzę teraz nieprzytomna. kawę studzę na oknie, bo mam na jej wypicie 10 minut, za chwilę w autobus i do Gniezna. kurcze, jak mi samochodu brak:baffled: wyjazd na godzinę, a zajmie mi ponad 4. szlag by trafił..

witam sie z ranka!
anaconda 100 lat dla MAJUNI!!!!Samych radosnych dni w jej życiu życzymy szczerze:-D:-D:-D
naju Kajka jeść przestała dosłownie teraz na dniach:dry::dry::dry: a z ta niedokrwistościa walczymy juz 2 miesiac!więc nie jest ona bezposrednio tym spowodowana ale myślę ze jedno z drugim sie łączy..na niekorzyść Kai!
agatulka dawaj z ta herbatką!!ja tez zasiadłam sie zrelaksować...wymysliłam dzisiaj na obiad ruskie pierogi...az mnie skręca na samą myśl...ot głupia :-D:-D:-D zachciało sie roboty!
zuzkus witaj kochana!!!Maciejka kaskaderkę uprawiał???
iwonka przykre jest jak umiera ktoś lubiany:-(,ehhh

z innych to u nas dzisiaj ksiądz z kolendą:)szok::szok::szok:kolędą??? jak to sie pisze:-D) chodzi;-) po południu!
wczoraj szukałam kurtki dla Filipa bo tamta sie rozpierniczyła:no: i bidulek wygladał jak... :laugh2:,poganiała po lumpkach i miałam juz jedna w ręku za 30 zł:baffled:...tknęło mnie coś i weszłam do sklepu obok a tam wyprzedaz nowych dziecięcych po 24,90:-D:-D:-D ot bym interes ubiła:-D:-D:-D!!

ide kawku zaparzyć;-) i wracam na pare minutek jeszcze!

reklama
dzien dobry
ja odprowadzilam oliwie do przedszkola i poszlam tacie zalatwic wizyte w poradni rehabilitacyjnej... normalnie termin na29 marca, calkiem niezle, tylko nie wiadomo czy na rehabilitacje wtym roku sie dostanie.
prywatnie isc nie moze, chociaz maja 15 zabiegow w cenie wizyty to on nie moze wziac L4 na zabiegi bow pracy brakuje jednej osoby.

pewnie jak zaraz zaczne dzownic po neurochirurgach to sie okaze ze terminy jeszcze lepsze...

zuzkus dobrze ze noga nie jest zlamana.

anaconda na rozmowe z pania wybieram sie jak pojde po mala bo przed 8 jej nie ma, u nas tej info na tablicy nie bylo nawet,ale po co afiszuja sie ze wsyztkie info beda w necie, po co im ta stronka skoro nic tam nie wpisuja.... jak chca to ja im ja poprowadze:)
Naja gdybym rano wiedziala to bym szybciutko wsyztko zalatwil;a i dziadek by przyjechal i poszedl do przedszkola, dlatego tak sie wkurzylam...

Do góry