reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witam !!
do poludnia moje smyki okupowaly kompa,potem maz,a jak ja chcialam usiasc to internetu nie bylo :angry:,ale na szczescie juz dziala.
ja dzisiaj mam pizamowy dzien..:zawstydzona/y:krecilam sie po chalupce i tak jakos dzionek minol,a teraz to juz nawet nie ma sensu ubierac sie .zaraz chyba wskocze do wanny z pianka:tak:
agatulka ,no do takiego dentysty to chyba nie jeden facet by poszedl :-D:-D
olka oby mala juz od poniedzialku mogla normalnie isc do przedszkola i zadnych chorob wiecej !!!;-)
witam nowa mame :-)

reklama
Madlen ja tez jeszcze w pizamie... Wstalam dopiero o 12! Bylismy wczoraj u znajomych na urodzinkach i o 23 wrocilismy do domku. Mala caly czas spala od 17 a jak do domku przyszlismy to ta sie obudzila i chumorek. Nakarmilam ja a ta nawet niemysli o spaniu tylko gaworzenie i smiech. Arti poszedl spac a ja czekalam az sie mala zmeczy... Poszlismy spac o 1.20 Dlatego moglam se dzis pospac :-)

dzien dobry

Oliwka juz o 7 rano byla w przedszkolu, w piatek mamy bal przebierancow, trzeba popoludniu ejchac do wypozyczalni zobaczyc jakis stroj:)

a ja wlasnie wyciaglam sokowirowke i zrobilam sobie pyszny soczek marchewkowy:)
ciekawe cyz oliwi bedzie smakowalo:)

a co tutaj jeszcze tak pusto?

to i ja witam, tradycyjnie znad prac studentów. niech się ta sesja kończy:-p

wczoraj byliśmy na WOŚP, młody i jego grupa przedszkolna występowali, świetnie nawiasem mówiąc, ale cała impreza była średnio przygotowana. uroki malego miasteczka gdzie nikt nie ma chyba pomysłu jak fajnie zrobić cos, co tak naprawdę trudno jest skopać, bo jednak ludzie tego dnia naprawdę lubią wyjść z domu i wydawać pieniądze. sama sporo przepuściłam, ale że na dzieci nie żałuję. tylko jak pomyślę, że organizowałam pierwszą Orkiestrę to mnie to przeraża, że to tyle lat już temu było:-D

a dziś młody w przedszkolu, za oknem pogoda wiosenna, niby fajnie, ale boję się, co będzie jak rośliny ruszą a przyjdą jeszcze mrozy. no ale nic na to nie poradzę, zamartwiać się nie będę, czas do roboty.

Naja orkeistra fajna sprawa, ja sama przez cale technikum kwestowalam i wlasnei wczoraj rozmawialam z koelzanka ze moze za rok to powtoryzmy:)

nam przy sklepie kwestujacych udalo sie spotkac, musialysmy kupic nowe kapcie do rpzedszkola.
kurde powinnam sie ruszyc i cos posprztac ale mi sie nie chce

ollka, ja już na kwesty za stara jestem, ale coś zorganizować chętnie. tylko nie wiem czemu na tej mojej wsi tak wiele inicjatyw blokują.

za mną ponad 100 sprawdzonych prac. horror.

Witam sie kobietki...poweselnie:-D:-D:-D!!
weselicho udane:-),wybawiliśmy sie,wyśmialiśmy...zadowoleni na maxa!

Filipek poszedł dzis do szkoły,z racji przyjmowanych leków ból złagodzony-mam nadzieję że odpuścił na dobre;-),jutro powtarzamy wyniki i zobaczymy co dalej!
Kajka narzeka na ból nóżki-mysle że to niedawno opisywane przez nas bóle wzrostowe...a domysły snuję po za krótkich spodniach:-)!no i ten niedobór żelaza tez ma w tym swój udział!

ogólnie jest w porządeczku!
dzis po południu młody ma basen i nie wiem teraz co zrobić-czy go puścić,ehhh

jesteście???

Naja a ile przed toba prac??
ja to bym chetnie wrocila doczasow kwestowania... :0 kto wie moze za rok sie uda... wiem ze skzola do ktorej chodzilam caly czas aktywnie dziala w WOSP.

reklama
ollka, nawet nie wiem.. wolę nie wiedzieć. dostaję po kilka dziennie, czasem więcej niż kilka, i dopiero dziś zobaczyłam, ze to juz setka ze mną:-p ale to i tak szybciej niż pytać ludzi.

a kwestowanie jednak nie.. starość.

atfk, mam nadzieję, ze wyniki będą dobre. a te spodnie kto wie, może to przyczyna...:-D fajnie że wesele udane, ja jeszcze na żadnym fajnym nie byłam, nie znoszę takich imprez:-D

Do góry