reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witam i ja z kawką, obrzydliwą. przywykłam do jednej przez długi czas, a że się skończyła piję coś co stało w szafce i jest wstrętne. było przesypane z oryginalnego opakowania i aż sie boje że to coś, co sama kupiłam:sorry:

Mozi, ja składałam na fb, ale raz jeszcze tego co dobre:tak:

zaćmienia u nas nie widać, bo chmury, jedynie nieco szarzej..

ciekawe czy u nas w przedszkolu będzie bal, pewnie tak, muszę młodemu strój wymyślić. ma fajną marynarską czapkę, jakby tak do tego kołnierz mu uszyć, zwykły tshirt biały chyba by starczył do kompletu, i granatowe spodnie.. muszę pomyśleć.

reklama
ja od rana hmm Aerobik mam twarda jestem a co mi tam
owoce na sniadanie
zaćmienia nicc nei widac specjalnei do ogrodu nawet poszłam ale jest tak szaroo buro w ogóle słonka nie widać
co do balu zobaczę jak tu jest zwykle były bale
mała ma strój czarownicy wrózki z motylkami
a Maks ma małwanka

A ja pięknie widziałam zaćmienie słońca, akurat u nas jest trochę słonka trochę chmur i jak słońce zajdzie za te chmury to widać nawet bez okularów taki fajny półksiężyc :tak::tak::tak:
Naja ja z kawą mam to samo, już się do jednej przyzwyczaiłam i jak tylko inną wypiję to mnie odrzuca już przy pierwszym łyku :-D:-D a najlepsze jest to że ja od dawna piję kawę tylko z włoskiej kafetiery (nie wiem jak to się piszę oryginalnie) i tak jeżdżę wszędzie z nią bo inaczej nie mogę kawy wypić :-D:-D:-D. W tamtym roku zakupiłam we Włoszech drugą i już u mamy zostawiłam, jeszcze muszę kupić do teściowej :-D:-D:-D a jak jestem u kogoś w gościach to niestety tylko mogę herbatkę zamówić, ewentualnie capuccinko :tak::tak::tak:

agatulka, aerobik?! rany.. też powinnam ćwiczyć. wczoraj był u mnie kumpel, masażysta, zalecił mi prócz masaży ćwiczenia, ale zabrać się.. :sorry:

anaconda, ja chciałam sobie coś odmienić z kawką, ale to chyba był kiepski pomysł;-) ale tak jak ty, żeby jeździć z własną to nie słyszałam żeby ktoś robił, super, wierna jesteś bardzo:-D

a zaćmienia zazdroszczę bo tu nei widać nic. następna okazja za 4 lata:-p

witam z kawka,dzieci odstawione do szkoly,maz w pracy a ja na BB.:-)
Agatulka zazdroszcze ci twojego zapalu do cwiczen..
ja to jednak jestem len,:zawstydzona/y:az wstyd sie przyznac,ale tak jest.od dwoch lat obiecuje sobie,ze bede biegac..ale na gadaniu sie konczy,a park mam po drugiej stronie ulicy..jakos malo zaparacia we mnie.chyba czas na zmiany..duze zmiany :tak:

witam z kawka,dzieci odstawione do szkoly,maz w pracy a ja na BB.:-)
Agatulka zazdroszcze ci twojego zapalu do cwiczen..
ja to jednak jestem len,:zawstydzona/y:az wstyd sie przyznac,ale tak jest.od dwoch lat obiecuje sobie,ze bede biegac..ale na gadaniu sie konczy,a park mam po drugiej stronie ulicy..jakos malo zaparacia we mnie.chyba czas na zmiany..duze zmiany :tak:

ja tez miałam biegac ale oblodzone chodniki wpierw była to wymówka ale dzis postanowiłam aerobik w domu może byc:p
ja sobei w sypialni teraz to graciarnia ciagle jest powiesiłam super firanke moze zmtywuje mnie do wynoszeni pierdól segregacji i mąz obeicał ze zrobimy porządek i zrobiłam rysunki jak meble maja byc ustawione w całym domu i podpisałąm oświadczenie bo sobie robił żarty ze nic nei ruszy bo co chwile przestawiac kaze i obiecałam pisemnie ze to ostatni raz hehehehheheheh

Agatulka widze,ze u ciebie spore zmiany od nowego roku.heh
ja tez bym chciala cos zrobic,kurcze musze sie wziac za siebie..planuje male zmiany..waga,wlosy..chce tez kupic sobie jakies nowe szmatki i zaczac sie inaczej ubierac..obym tylko znalazla w sobie na tyle sily,aby te moje plany nie skonczyly sie na gadaniu,ale na wprowadzaniu je w zycie..trzymajcie kciuki..juz od dawna chcialam cos zmienic u siebie,moze teraz sie uda..nowy rok,nowe plany,nowe marzenia..oby tylko w tym wytrwac ,od konca

Agatulka widze,ze u ciebie spore zmiany od nowego roku.heh
ja tez bym chciala cos zrobic,kurcze musze sie wziac za siebie..planuje male zmiany..waga,wlosy..chce tez kupic sobie jakies nowe szmatki i zaczac sie inaczej ubierac..obym tylko znalazla w sobie na tyle sily,aby te moje plany nie skonczyly sie na gadaniu,ale na wprowadzaniu je w zycie..trzymajcie kciuki..juz od dawna chcialam cos zmienic u siebie,moze teraz sie uda..nowy rok,nowe plany,nowe marzenia..oby tylko w tym wytrwac ,od konca

ja mam te same planyyyyyyyyyyyyyyyy
cos inengo z sobą zrobić
oby tylko praca jakas wypaliła

reklama
dzien dobry
mozi spoznione zyczenia urodiznowe:) sto lat:))

anaconda dietka dukana dobra, tylkot rzeba na niej wytrzymac, ja wytrzymalam kilka dni bo nie lubie takich ilosci nabialu, ale moja koelzanka schudla w miesiac 10 kg,a bratowa w 8 tyg 6 kg wiec daje efekty.
ja ograniczam jedzenie, rano pije wlasnie wode z cytryna, codziennie cwicze i teraz kupilam linea, tabletki, waga leci jakos w dol:)

Do góry