agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Dzień dobry!!
dzisiaj juz na spokojnie zasiadam z rana...
własnie zjadłam sniadanko,dzieciaczki juz naturalnie w szkole a ja ide wstawic ekspres na kawke i wracam...
wstałyscie???
z moja pracą póki co cichosza....ehhh spychologia cholerna w naszym kraju,nikt nic nie wie,jeden zgania na drugiego odpowiedzialność...brak słów!!
wstałyście
dzieci tez odprowadzone
Witam i ja :-):-):-)
Kurcze jutro znowu sklepy pozamykane więc dzisiaj bieg po sklepach mnie czeka, do tego w niedziele robię Mai urodziny a ani szampana nie mam, ani tortu ani prezentu, normalnie porażka, chyba zaraz skoczę do pobliskiej księgarni i może tam coś kupię
Do tego mój mąż znowu zaczyna chorować a wiadomo że jak facet chory to gorzej niż z dzieckiem![]()
wspólczuje powoli rozchorywującegos ie męza bo wiadomoc co to oznacza
moja tez ostatnio brzuch pobolewał ale nie wiem czy to wzrostowo
z jedzeniem a właściewie nie jedzeniem też nic sie nie rusza wciskam prawie jej obiad jak wraca bo nic nie je w szkole nadal
wedline mam jogurty wczoraj mąz nakupił by było na kilka dni mleko tez hurtem kupujemy chleb mam w zamrażalce iwec 1 dzień moga być sklepy nie czynne
włoski mam umyte zaraz je ide krecic i cv wozic po fabryczkach juz mam lekki niepokój bo tak dziwnie łazić od biura do biura ale jakoś msuze to zrobić moze sie trafi gdzieś cos