reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Dzień dobry!!
dzisiaj juz na spokojnie zasiadam z rana...
własnie zjadłam sniadanko,dzieciaczki juz naturalnie w szkole a ja ide wstawic ekspres na kawke i wracam...
wstałyscie???

z moja pracą póki co cichosza....ehhh spychologia cholerna w naszym kraju,nikt nic nie wie,jeden zgania na drugiego odpowiedzialność...brak słów!!

wstałyście
dzieci tez odprowadzone

Witam i ja :-):-):-)
Kurcze jutro znowu sklepy pozamykane więc dzisiaj bieg po sklepach mnie czeka, do tego w niedziele robię Mai urodziny a ani szampana nie mam, ani tortu ani prezentu, normalnie porażka, chyba zaraz skoczę do pobliskiej księgarni i może tam coś kupię :confused::confused:
Do tego mój mąż znowu zaczyna chorować a wiadomo że jak facet chory to gorzej niż z dzieckiem :baffled::baffled:

wspólczuje powoli rozchorywującegos ie męza bo wiadomoc co to oznacza

moja tez ostatnio brzuch pobolewał ale nie wiem czy to wzrostowo
z jedzeniem a właściewie nie jedzeniem też nic sie nie rusza wciskam prawie jej obiad jak wraca bo nic nie je w szkole nadal
wedline mam jogurty wczoraj mąz nakupił by było na kilka dni mleko tez hurtem kupujemy chleb mam w zamrażalce iwec 1 dzień moga być sklepy nie czynne
włoski mam umyte zaraz je ide krecic i cv wozic po fabryczkach juz mam lekki niepokój bo tak dziwnie łazić od biura do biura ale jakoś msuze to zrobić moze sie trafi gdzieś cos

reklama
witam,
od rana na nogach ale dopiero teraz moge usiasc do kompa.dzieci w szkole,dzisiaj to bieglismy,bo za pozno wyszlismy z domu i cora zaczela mi po drodze plakac,ze sie spozni..tylko 5 min.ale dla niej to juz tragedia.
Agatulka odwagi i powodzenia,jak nastawisz sie pozytywnie to z pewnoscia jakas praca sie znajdzie
Anaconda wspolczuje choroby meza,bo wiadomo,ze chory facet to gorzej niz piatka dzieci
Atfk sweterek fajny,taki uniwersalny..dodatki zmienisz i pasuje do wszystkiego.a probowalas dawac Kajce sok z buraka?takie naturalne zelazo jest najlepsze no i nie niszczy zebow.

ehhh z tymi burakami to tak łatwo nie przejdzie-z racji okrojonego jadłospisu moich dzieci,każda nowość to masakra!teraz na szczęście sa takie syropy które nie niszczą tak szkliwa!ale wiadomo że naturalne zelazo łatwiej by sie wchłonęło i szybciej ehhh

IWONKA wstawiła na @ fotki!jakie śliczne te jej dziewczynki:-):-):-)!!też zaraz coś wrzucę;-)

zupełnie o tym nie pamiętam ale w sobotę idziemy z mężuniem na wesele:-):-):-) a ja w proszku...kiecki nie moge wybrać,mam pare pożyczonych od przyjaciółki,jakieś swoje no i problem jak to zwykle bywa:-D:-D:-D!!

reklama
Do góry