reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry
mozi spoznione zyczenia urodiznowe:) sto lat:))

anaconda dietka dukana dobra, tylkot rzeba na niej wytrzymac, ja wytrzymalam kilka dni bo nie lubie takich ilosci nabialu, ale moja koelzanka schudla w miesiac 10 kg,a bratowa w 8 tyg 6 kg wiec daje efekty.
ja ograniczam jedzenie, rano pije wlasnie wode z cytryna, codziennie cwicze i teraz kupilam linea, tabletki, waga leci jakos w dol:)

my po kontroli u lekarza, wyniki duzo lepsze, ale do konca tyg napewnow domu zostajemy

reklama
u nas pewnie tez cos bedzie, ale ja nei kupuje stroju, jak bedzie karta ze ejst bal podjade z mala do wypozyczalni i zamowimy cos, w zeszlym roku bylam dzien przed balem i dostalysmy sukienke fajna, mala byla zadowolona

u nas pewnie tez cos bedzie, ale ja nei kupuje stroju, jak bedzie karta ze ejst bal podjade z mala do wypozyczalni i zamowimy cos, w zeszlym roku bylam dzien przed balem i dostalysmy sukienke fajna, mala byla zadowolona

ja po usłyszeniu ceny wypozyczenia poszukałam w sklepie za grosik :p i sie udało znalesc czarownicę
motylka zreszta tez ma z lumpka tanio kupisz a na kilka sezonó starcza

moja mam po zmianie zabudowy w przedpokoju wynalazła 2 stroje dla Maksa kowboja strój nie zniszczony po nassss
dla Zuzi jest jeszcze strój czerwonego kapturka kapelusz fartuszek musze tylko czerwoną spudnicę dokupic biała bluzka jest i strój gotowy wiec strojów mam na kilka sezonów

dzieci nie myślą o spaniu

ja jutro jade cv zowieśc do fabryczek jest tam kilka moze coś się trafi i wiem ze do fabryczki przy produkcji ryb szukaja czekam na info jakei warunki finansowe itp

Witam wieczorkowo.
U nas bal jest 26 stycznia,ale pewnie jeszcze na jakiś inny pójdziemy do jakiegos domu kultury czy gdzieś.W tym roku chce cos nowego jej kupić,tzn nowy model kśiezniczki bo ona tylko takie lubi,polujemy na allegro na strój Belli który jest dwustronny:tak: z jednej złota kreacja z drugiej czerwono złota. Zobaczymy do ilu cena dojdzie...:sorry:Jak nie to tez gdzies upoluje na bazarku ,mamy taki fajny ogromny weekendowy ,gdzie wiekszosc to rzeczy uzywane .:tak:

Dzień dobry!!
dzisiaj juz na spokojnie zasiadam z rana...
własnie zjadłam sniadanko,dzieciaczki juz naturalnie w szkole a ja ide wstawic ekspres na kawke i wracam...
wstałyscie???

z moja pracą póki co cichosza....ehhh spychologia cholerna w naszym kraju,nikt nic nie wie,jeden zgania na drugiego odpowiedzialność...brak słów!!

Witam i ja :-):-):-)
Kurcze jutro znowu sklepy pozamykane więc dzisiaj bieg po sklepach mnie czeka, do tego w niedziele robię Mai urodziny a ani szampana nie mam, ani tortu ani prezentu, normalnie porażka, chyba zaraz skoczę do pobliskiej księgarni i może tam coś kupię :confused::confused:
Do tego mój mąż znowu zaczyna chorować a wiadomo że jak facet chory to gorzej niż z dzieckiem :baffled::baffled:

ja tez nie znosze tych szałów z zakupami-jeden dzien wolny a ludziska jak oszołomieni...wykupią wszystko ze sklepów:-D:-D:-D!!

moja Kajeczka zawsze zadowolona z "księgarnianych " zakupów...teraz namiętnie kolekcjonuje książeczki z serii"Świnka Peppa-zabawy w wielkie sprawy" i nosi je wszędzie ze sobą;-)!!
co do tego chorowania facetów...to tylko współczuć:-D

moja Kajeczka cos ostatnio mnie znowu niepokoi...często mówi ze jua główka boli:-( ehhhhhhh

Maja znów miała taki okres że często na brzuszek narzekała, a ze mama mi tłumaczyła ze to bóle wzrostowe to do lekarza nie poszłam z nią, całe szczęście jakoś jej to przeszło :tak::tak:

reklama
no mój Filip tez miał te wzrostowe bóle wiec jak Kajeczka narzeka na bóle nózek to też nie panikuję-ale z tą główka to juz sama nie wiem!ostatnio miala kiepskie wyniki-bardzo spadł jej poziom zelaza i jestesmy w trakcie uzupełniania .jedna flaszke juz wypiła ale to jeszcze ze 4 tygodnie potrwa!

Do góry