reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

ja tez sie witam

ja z oliwia cale sweita w domku siedzialysmy ale nie chcialam z nia nigdzie chodzic.
mala mega zadowlona z prezentow to sie caly czas bawi.

anaconda ja popoludniu chce wyskoczyc gdzies na zakupy, pewnie jakies wyprzedaze juz dzis rusza:)

reklama
witam się i ja, przejedzona;-) święta spokojnie i miło, o wątku dodatkowym na@:-p lecę zaraz do znajomej na kawkę, może potem zajrzę.

Swieta ,świeta i po świetach;-) Dzieci z prezentow zadowolone a dla Klaudii nr jeden jest konsola :-D:-D:-D:tak: a tak wogóle to my chorzy,zakatarzeni,z bolem gardla i kszlem.Pewnie czeka nas wizyta u lekarza:sorry2:

.Mieliśmy robić u nas sylwestra ale nie chce mi sie.Musze odpocząć i dojsc do siebie i cała moja familia ;-)

A dziś też chodzi u nas ksiadz a ja nie pamietam jak wygląda takie przyjecie go w domu:zawstydzona/y:wogóle to nie mam ochoty na ta wizytę,ledwo siedze.

witam po swietach :-)
minely milo,rodzinnie..gl. w domu,bo pogoda nie dopisala,wigilia byla biala,pierwszy dzien swiat tez,ale pozniej temperatura podskoczyla na plus i deszcz padal,wczoraj wieczorem to lalo !! dzisiaj od rana tez deszczowo..u nas teraz bardziej jesien niz zima.dzieciaczki z prezentow zadowolone,Martyna juz opanowala swoj telefon i w swiata pisala nam smsy..bo tak jej sie to podobalo,najwazniejsze,ze dzieci szczesliwe.
rodzina o mnie zapomniala,nawet nie wyslali zyczen :-(,ja do nich pisalam przed wigilia,w swieta chcialam dzwonic,ale skoro oni milcza to ja tez..no trudno..juz teraz wiem,ze moja rodzina,to ja,maz i nasze smyki..troche bylo mi smutno,ale doszlam do wniosku,ze nie ma sensu plakac..trzeba sie z tym pogodzic i zyc dalej...ciezko mi,ze maja do nas taki stosunek i tylko dlatego,ze wyjechalismy..ale nic ztym nie zrobie.skoro nie chca miec z nami kontaktu to go nie bede mieli..przestalam sie nimi przejmowac.

Justyna jasne że możesz, witamy wśród nas :-):-):-)
A tak poza tym to witam z rana :-)
Maja dzisiaj do przedszkola poszła a ja się chyba wybiorę na spotkanie ze znajomymi :tak::tak:
Męża mi rozkłada wiec trzeba dzisiaj do apteki skoczyć i coś mu kupić :tak::tak:
Dziewczyny jakie macie plany na sylwestra? :confused::confused:
Madlen smutne to co piszesz o rodzinie :-:)-(

dzien dobry

justyna napisz nam cos o sobie:)

madlen bardzo smutne to co piszesz, przykro mi ze rodzinka tak sie zachowala.

anaconda u mnie sylwek ciagle pod znakiem zapytania... nie wiem jak oliwia bedzie wygladac i jak bedzie sie czuc
a wy jakie plany macie?

hej kobitki.

madlen, aż sie smutno robi gdy człowiek czyta coś takiego. rodzina.. no ale u wielu z nas odbiega od ideału i chyba naprawdę jedyne co możemy zrobić to dać inną naszym dzieciakom. masz fajnego męża, dzieci, macie swój świat, chyba na tym trzeba bazować.

plany sylwestrowe u mnie właśnie diabli wzięli, bo znajoma co miała przyjechać odwołała, dziecko chore. pewnie wpadnie ktoś miejscowy, ale ja ciśnienia na zabawę nie mam, bo to dla mnie żadne święto. najwyżej okazja żeby z kimś posiedzieć dłużej i pogadać, taki pretekst raczej. chyba się zestarzałam, bo nie ciągnie mnie od paru lat na żadną imprezę;-)

i witam nową mamę.

hej mogę dołączyć?
witaj na kolejnym wątku:-D

madlen przykre to co piszesz:-(poniekąd Cię rozumiem, choć z innej strony, bo my też realizujemy życiowe założenia swoje a nie innych... trzymaj się Kochana i ciesz swoimi najbliższymi, czyli mężem i dzieciaczkami:tak:
a my w Sylwestra idziemy do znajomych, u nich też będziemy spać:tak:każdy zrobi jedzonko, pitko przyniesie, dzieciaki się pobawią:tak:póki co wyjścia odpadają bo kasę na lipca zaczynamy odkładać;-)

reklama
dzięki za powitanie :-)
Jak widać po paseczkach mam trójkę dzieciaczków mieszkam na śląsku chociaż pochodzę z lubuskiego.Nie wiem co jeszcze napisać.Chyba w trakcie pisania poznamy się lepiej bo nadrobić tego co napisałyscie przedtem na pewno mi się nie uda

Do góry