reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam i ja.Ja w sumie nic nie robie,czekaja mnie jeszcze zakupy w sklepie,umycie podlogi,wyrzcenie smieci na koniec dnia schowanie pranie z suszarki,co by było zgodnie z przesadami wigilijnymi.Postaram sie byc spokojna i nie kłócić sie z mezem i uspokajac dzieci aby tez były grzeczne,bo ponoc to tez wróży grzeczne dzieci cały rok.Mam nadzieje ze cały rok bedzie taki spokojny jak jutrzejsza wigilia;-);-);-);-);-)

W programie Ziarno pokazywali ciekawe szkoły np była szkoła tylko dla dziewczynek,albo jakas druga ale nie wiem dokładnie jaka, tam ucza dzieci bycia grzecznym ,przykladnym,dobrze wychowanym.W szatniach buciki stoją rowno po układane ;-) itd

Agatulka to cie załatwili... zakrecone baby;-)

reklama
Kochane,zycze Wam
Zdrowych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia
aby byly cieple i rodzinne...
oraz duzo drowia dla Was i Waszych najblizszych !!

:-):-):-):-)

buziaki i do zobaczenia po swietach..:-(..nie wiem,jak wytrzymam tyle bez Was,ale jak mus to mus..ja uciekam zaraz na zakupy,a potem musze dokonczyc reszte porzadkow i na kilka godzin zamykam sie w kuchni..:-D

Witam wieczorową porą!!!
udało mi sie w końcu odpalić kompa bo juz sie bałam że nawet zyczen Wam nie złoże kochane!!ehh wina netu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: -w poniedziałek ma przyjsc gosciu wymienić cos tam bo net sie nie chce załaczać -sił brak do tej mechanizacji!
dobra więc:
Z CAŁEGO SERDUCHA ŻYCZĘ WAM KOCHANE WSZYSTKIM RAZEM I KAŻDEJ Z OSOBNA SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄTECZNYCH DNI!MIŁOŚCI I CIEPŁA RODZINNEGO,SPEŁNIENIA MARZEŃ I CZEGO TYLKO SOBIE CHCECIE!!!
PAMIĘTAM O WAS!!!:-):-):-)

Ja juz zapewne nie zajrze bo jutro pracuję a potem to same wiecie;-);-);-) -we wtorek najwcześniej!
z innych info to nadal nic nie wiem odnosnie pracy,czekam-moze jutro sie czegoś dowiem!!
aha i ostatnio odzywałam sie 21 .12 przed południem i pisałam ze czekamy na narodziny małej dzidzi u znajomych otóz pare godzin później bo koło 17 wyladowałam z koleżanka cieżarną na porodówce i tak razem rodziłyśmy (hihiih) ze o 18:50 mała wydała z siebie pierwszy krzyk:tak::tak::tak:!!ehhh cóż to za przeżycie!!!niesamowite;-)-wszystko sie od razu przypomniało!!!

no zmykam!właśnie posciel poprzebierałam,maz z dzieciaczkami u kolegi-świeżo upieczonego tatusia w bloczku obok,a ja mam chwilkę dla siebie wiec lecę pod prysznic!!!

pozdrawiam goraco!!!

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIAT

życzenia wysyłałam mejlem, z braku innych adresów, ale mam nadzieję że do wszystkich dotarły. jeśli do którejś z was nie, a zresztą życzeń i tak nigdy za wiele, chciałabym wam przekazać wiele ciepłych myśli. niech ten czas wydobędzie z nas najgłębsze, lecz zarazem najlepsze emocje. zaowocuje wielką dawką miłości i nadziei. niech skrzy się śniegiem, pachnie piernikiem i igliwiem. niech dookoła dzieją się czary, jakie przeistoczą nas wszystkich w dzieci. wesołych świąt dziewczyny!

.........._,|,_
............'|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
........../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....niech Cię
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode mnie
......./ ? `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne
...../ . * .... . o.\? życzenia
..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta
..../`~,, .. o.......\::::::Bożego
.../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia
../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele
./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i
/* .... o ..._~`'*...o \....nadziei
`-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym
........":-------:".......2010 Roku!!!!))
zyczy Mozi z Alex

Ja jak zwykle na sekundke...
Zycze wszysatkiego naj naj naj!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lQEv6OPsvfY

Jest taki dzień, bardzo ciepły choć grudniowy,
Dzień zwykły dzień,, w którym gasną wszelkie spory
Jest taki dzień, którym radość wita wszystkich,
Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski.

Ref.

Niebo ziemi, Niebu ziemia
Wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Drzewa ptakom, ptaki drzewom,
Mgnienie wiatru płatkom śniegu

Jest taki dzień tylko jeden raz do roku,
Dzień zwykły dzień, który liczy się od zmroku.
Jest taki dzień gdy jesteśmy wszyscy razem,
Dzień, piękny dzień, dziś nam rok go składa w darze.

Ref.

Niebo ziemi, Niebu ziemia
Wszyscy wszystkim ślą życzenia.
A gdy wszyscy usną wreszcie,
Noc igliwia zapach niesie.

Załączniki

• bild419.jpg
    bild419.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Witam poświątecznie :-):-)
Minęły miło i rodzinnie :tak::tak::tak: najpierw u mamy a potem u teściowej, Maja przeszczęśliwa bo prezenty pod choinką były :tak::tak: no i wczoraj nie chciała z nami wracać do domu więc została u teściowej i dzisiaj Jacek po pracy ja przywiezie :tak::tak::tak:
W nocy ktoś sobie balangę urządził ze mąż się wkurzył i po godz.2 zadzwonił na policję ale i tak niewiele to dało bo dopiero po jakiejś godzinie się uciszyło, dobrze ze nie ma Mai to pospałam do godz.10 po takie nocy :cool::cool:
A dzisiaj zaraz wyjdę na miasto, może na jakieś obniżki trafię :-D:-D

Do góry