reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry:-)
widze ze i u Was praca pozadkowa pelna para i przygotowywania do swiat:sorry2:my dzis mamy kupic choinke po pracy Jarka ale dekoracje juz w domu swiateczne sa wiec klimat sie czuje:-Ddo tego koledy;-)
dzis w przedszkolu Mikolaj przychodzi a jutro mlodziez z liceum przychodzi z przedstawieniem do naszego przedszkola tak wiec atrakcje sa:tak:

Anaconda super aparacik...i prezencik w pracy konkretny malz dostal:tak:extra:-)

a co sie dzieje z Naja:confused:
Iwonka gdzie bylas na wyprzedazach:confused:ja zaraz smigam zaliczyc pare sklepow,mam nadzieje ze dostane to czego szukam:tak:

Agatulka jak sie czuja dzieciaki:confused:taka dekoracja w ogrodzie to super sprawa...gon melza do strojenia i ubierania choinki;-):tak:

Madlen jak dzisiejszy nastroj:confused:u mnie tez mimo ze swieta juz coraz blizej a dopada mnie co jakis czas taka nostalgia..wspomnienia na to jak wygladaly poprzednie swieta.....ze nie bedzie z nami juz bliskich ktorzy odeszli
[*]....
u Was to pewnie bardziej smutno bo z dala od rodziny:sorry2:

zmykam zjesc sniadanko i ruszam na maraton sklepowy:wściekła/y:korzyatam bo Jula tylko dzis i jutro w przedszkolu a pozniej robie jej wolne i dopiero po nowym roku do przedszkola pojdzie:-)

milego dnia:-)

reklama
anaconda super aparat, twoj amz dostala naprawde fajny dodatek na swieta:))

mojemloda w domku, zrobilam jej syropz cebuli, nosek kropimy, mam nadzieje ze to tylko jakies przezbienie, jutro chce ja poslac, musialaby doczwartku pochodzic bo prezentow dla rodzicow nie mam i kiedy na zakupy sie wybrac tez nie mam...

w srode przylatuje moja mama, oliwia juz odlicza dni:)

Anaconda fajny preznt i jaki preznt miło ze strony firmy

moja oba wstały Zuza odziwo zjadła az 2 kanapki z szynka brat prosto mi z masarni czasem przywozi i to po hurtowych cenach nie wiem czy była taka głodna czy fakt ze to od wójka szynka tak wpłynął na nia ale jestem hepyy bo dawnooo nie ruszyła wędliny a teraz dojadła cały serek homo chyba zdrowiejeeeee
Joanna mysle że jzu kryzys zażegnany coś tam pokaszlą czasem Zuza częsxciej ale ona pużniej zachorowała Maks juz praktycznie oki ale do placówek dopiero po nowym roku pujdą

zaaa oknem sypie śnieg
ja z zakupami się wstrzymuje tzn jestem wstrzymana ale w Mopsie obiecali że na świeta dadzą szybciej kasę oby na dniach bop juz pusto w portfelu a tu Święta tuz tuż

ja zakupy zrobie jak oddeleguje mala do rpzedszkola, nie widzi mi sie znia ejchac a nie ma jak jej zostawic bo tata pracuje na rano...

sprawdzalam wlasnie gdzie moja rpzesylka i na szczescie juz u nas na poczcie, wiec dzis moje juz ja dostane i bede spokojna:)

ja toz wiekszymy zakupami poczekam na mame, ona i tak pewnie ebdzie chciala jechac, jutro napoje cale kupimy i dzis zamowie wedliny i wysle tate je w srode rano odebrac.

liste robie od wczoraj, co chwile mi sie cos przypomina,a lepiej zeby byla kompletna:))

wlasnie coz Naja, nie odzywa sie juz jakis czas....

Witam i ja.Czekam na listonosza bo w piatek zostawił mi awizo a ja byłam w domu:wściekła/y: zadzwoniłam z rana na pocztę i ma mi przyniesc do domu znowu tą przesyłkę.Najciekawsze jest to co on mówił ze to spora paczka i jakieś chyba ciuchy tam są.A ja sie go pytam skąd? Od mikołaja?:-D:-D:-D:-D No chyba sie pomylił:sorry2:Czekam na przesyłke ale małą z bluzą dla R i na tego konia...(konika );-)

Ja zakupów dużych nie robie, bo wigilia u tesciow,pierwszy dzien świat u tesciow na obiedzie a zresztą to i tak jak weekend zwykły dla mnie więc bez szaleństwa.Bigos ugotuje po świetach na sylwester:tak: z resztek po swietach ;-) Upieke tylko kawałek sobie boczku czy schabu,albo i nie bo tesciowa bedzie robic i nam da po kawałku :tak:
Naju ...... gdzie jestes?????????:confused:

Joanna byłam w Arkadii a tak to na zakupy ubraniowe to najczesciej na Marywilska jeżdzę:tak:

Witam i ja.Czekam na listonosza bo w piatek zostawił mi awizo a ja byłam w domu:wściekła/y: zadzwoniłam z rana na pocztę i ma mi przyniesc do domu znowu tą przesyłkę.Najciekawsze jest to co on mówił ze to spora paczka i jakieś chyba ciuchy tam są.A ja sie go pytam skąd? Od mikołaja?:-D:-D:-D:-D No chyba sie pomylił:sorry2:Czekam na przesyłke ale małą z bluzą dla R i na tego konia...(konika );-)

Ja zakupów dużych nie robie, bo wigilia u tesciow,pierwszy dzien świat u tesciow na obiedzie a zresztą to i tak jak weekend zwykły dla mnie więc bez szaleństwa.Bigos ugotuje po świetach na sylwester:tak: z resztek po swietach ;-) Upieke tylko kawałek sobie boczku czy schabu,albo i nie bo tesciowa bedzie robic i nam da po kawałku :tak:
Naju ...... gdzie jestes?????????:confused:

Joanna byłam w Arkadii a tak to na zakupy ubraniowe to najczesciej na Marywilska jeżdzę:tak:

ja tez za dużo nie będe robić w prawdzie Święta z rodzicami ale moja mam jak zacznie szykowac to potem tydzień trza to dojadac więc zrobie tylko wigilijne potrawy i moze sałatkę i zimne nózki nie będe szalec
a ciekawe co w Sylwka mąz znajomego z żona i 2 dzieci zaprosił ale nei wiemy czy przyjdą jak nei to idziemy moze do rodziców do nich pewnie znajomi tez przyjda to choc nudno nie będzie mi wsio ryba jakoś nie mam ochoty na bale itp coć chyba ze mną nei tak jest zamykam sie w sobie w domu w 4 ścianach

witam sie i ja !!
u mnie dalej brak swiatecznego nastroju,mimo ze choinka juz stoi ubrana..nie czuje tutaj swiat.dla mnie dzien jak kazdy inny,tylko wdomu czysciej i swiatelka swieca..a na swieta w pl.nie mamy szans,bo maz w tym dniach nie moze wziac urlopu..takze jestesmy skazani na dozywotnie swieta w Belfascie,chyba ze wrocimy do Polski,albo P.zmieni prace,ale marne szanse na jedno i na drugie..
anaconda ale fajna niespodzianka z ta kasa,bynajmniej aparat kupiony,a pieniadze nie poszly z waszej kieszeni
agatulka ja tez jak mam nerwa to sprzatam..lacznie z myciem okien i lodowki:-D,wystarczy tylko,ze mnie chlop zdenerwuje,a w domu blyszczy !!a z tym gonieniem wlasnego meza,aby cos zrobil,to u mnie tez tak wyglada..zawsze na wszystko ma czas,..stale slysze..pozniej,zrobi sie..ale jak ktos obcy o cos poprosi,to biegnie..:tak:
Joanna udanych zakupow !!!

reklama
Oj ja też jak sie wkurzę to biorę się za sprzątanie a przy tym czasami potrafią mi sie wyrwać nie cenzuralne słówka.Ale coś w tym jest bo jak jest ok to musi mnie najść na sprzatanie a tak to odrazu sie podrywam i sprzątam:-D:-D:-D:-D
Listonosz był,przyniósł przesyłkę.Nie była tak wielka jak on to sugerował.Zwykła duża koperta bąbelkową:sorry2: ech te chłopy a to młody chłopak ten nasz listonosz;-)

Czekam na R i przedszkolankę,w końcu dziś poszła do przedszkola:tak:

Madlen myśl pozytywnie,masz swoja najukochańszą,najwspanialszą,najcudowniejszą najbliższą rodzinkę przy sobie i to jest najważniejsze:tak::tak::tak:Swieta ,świeta i po swiętach;-) tym bardziej że to weekend wypada.Przytulam:-)

Do góry