reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry
ja narazie konsole odpuscilam, facet u ktorego chcialam kupic ma zawiesozne konto, oszukal sporo ludzi,postanowilamze po swietach na spokojnie sie rozjerze i zamowie malej.

mi wczoraj przyszla paczka ze skuterami baby born, jeszcze tylko kucyki interaktywne i bedzie spokoj.
mloda zrobila mi pobudke po 6... jak ja to lubie

reklama
Witam i ja. Ja tez dzis jeszcze jakięs tam porzadeczki mam zamiar zrobic.
Czytałyscie na onecie o dzieciach co zjeżdżały na sankach i wjechały prosto pod autobus:no::-:)-(Boszzzz straszna tragedia na same świeta ,Nie wiem jakie sa okolicznosci czy rodzice tam byli czy nie przy tym zdarzeniu ,ale byli nieodpowiedzialni że do tego doszło,bo raczej nikt nie pilnował tych dzieci że wogole w takim miejscu pozwolił zjeżdzac:no:

Olka szok,z tymi oszustami,ale nie wiem skąd miałas zamiar zamawiać konsole, bo ten co ma te kolorowe to nadal jest na allegro nick chyba to Allesprzecik .

hejka
a ja w trakcie sprzatania,czekam,az lodowka sie rozmrozi,czesc szafek w kuchni wymyta

czytalam o tym dziciach co wjechaly sankami pod autobus,tregedia,ale co to za ojciec bezmyslny,ze przewiazuje sanki do auta i wozi dzieci???

lece do roboty dalej

ja narazie pozadki odpuszczam,w sumei zostala lodowka, ale to jutro rano i bedzie luz.

iwonka to nie ten sprzedajacy, tamten mial za 75 zl te konsole, ale konto ma zawieszone, postanowilam przeczekac okres swiat i spokojnie zamowie po swietach:) w swieta i tak bedzie miala troche zabawek.

ja nei czytalam tego na onecie, ale jejku faktycznie straszna tragedia z tymi dzieci.

Oj to szczęście, że konsole doszły przed świętami.
Teraz to cyrk z tym przysyłaniem, gorący okres, ja się boję i już nic z netu nie zamawiam.

Z męskimi zachciankami to urwanie głowy. Jak nie aparat fotogr., to TV nowe, to znów cos do kompa bo poprzednie przestarzałe. Wiecznie coś. Chyba ja muszę sobie jakieś hobby wymyśleć, np kolekcja perfum:) Ale ja to chyba zbyt chytra jestem. Jak dostanę to się cieszę ale żeby samemu to nie bardzo.

Dzisiaj ubrałam choinkę i już jest świątecznie:)

Okazało sie ze to ojciec robił kulig samochodem i ciagnal dzieci i wtedy autobus wjechał w nie:-:)-:)-( to było rodzeństwo,chłopczyk nie zyję, dziewczynka w ciężkim stanie w szpitalu. brak słów. Nie wiem co teraz myśli ten ojciec:no::no: juz został ukarany,najbardziej jak można,ale te dzieci..matka ich.... ech ,wpółczuje.. ciarki mi az przechodza na samą myśl i wspomnienie jak ja na takich kuligach jezdziłam,Pamietam doskonale:no::sorry2:

Po ściągałam piosenki dla dzieci,fasolek,bebe lilly,takie tam...gry też i 3 bajki do słuchania.

Ja nie wiem kiedy ubiore choinke,może jutro albo nie wiem..:-p

mamucica faktycznie strach zamawiac ale przeciez nawet na poczcie mozesz monitorowac przesylke, ja czekam na jedna i przyn ajmneij wiem ze jest juz w moim wojewodztwie.

co do wypadku to dla mnie bezmyslnosc ojca..

my jutro ubieramy choinke, popoludniu.

mi na szczęście wszystko dla Przema z allegro przyszło, czekam tylko na pościel dla chrześniaka M, która idzie już od 15.12 kurierem, siódemką bodajże:wściekła/y:
mam nadzieję, że poniedziałek - wtorek dojdzie:sorry2:
u nas choinka ubrana już od 6 grudnia:zawstydzona/y::-p:cool2::-D
co do tej tragedii na sankach, to współczuję ojcu bo to dla niego największa kara i to przed samymi Świętami....

reklama
dzien dobry
anna dlugo ci idzie ta rpzesylka siodemka, ogolnie juz wcoraj mialam wam powiedziec, w piatek rozmawiam przez tel pryz oknie i przyjechala wlasnie siodemka, za pozno sie zorientowalam zeby pstryknac facetowi fotke jak traktowal paczki... koszmar,popychal na ziemie te co musial wyciagnac zeby dostac sie do wlasniwej... aj kurierzy... czasemto sie odechciewa zamawiac jak sie czyta co oni wyprawiaja

Do góry