reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

ja jestem... stwierdzilamze nie bede czekac i zadz do laryngologa czy nas przyjmie,wkoncu swieta przed nami i nie chce po pogotowiach jezdzic... tam lekarze nie znajacy dziecka nie bardzo pomagaja.
lekarz nas przyjal tylko niestety prywatnie, nie ma juz kontraktu z nfz od polowy miesiaca.

jak sie okazalo oliwia wygalda wzglednie dobrze, 100razy lepiej niz ostatnio a jest o duzo gorzej. lewe ucho wogole nei reaguje na aparat do sprawdzanai sluchu, jest zajete wydzielina,i lekarz i pielegniarka sie dziwiaze ja to ucho nie boli i ze nie goraczkuje. ogolnie laryngolog stwierdzilze w czasie swiat moglysmy wyladowac w szpitalu.

uwaza ze w przedszkolu jest za cieplo i panie wietrzac wyziebiaja sale i tak na okraglo, a malej idzie to od razu na zatoki.

mamy serie inhalacji i leki i po nowym roku kontorle, no ale napewno do konca stycznia mloda do przedszkola nei pojdzie.

w aptece poszedl majatek, mam normalnei juz dosc tego dnia....

aftk to bedziemy trzymac ciuki zebys dostala umowe,a jest opcja przedluzenia stazu z up w razie czego??

iwonka ja wlasnie na tej stronce co podalas kupilam dla mamy kupon do fryzjera, wiec po swietach moze z wlosami zrobic co zechce za nieduza kase:))

reklama
Olka dobrze,ze poszliscie do tego laryngologa,bynajmniej wiesz,co jest..:tak:no ja tez sie dziwie,ze mala ma cale ucho zalane wydzielina i jej nie boli,bo moj Hubi juz by z bolu wyl !!kobiety jednak sa bardziej wytrzymale :-D zdrowka dla Oliwki,zeby wyzdrowiala i dluuugo nie chorowala !!:tak:
my tez siedzimy w domku,bo czekamy na ten tel.najgorsze,ze nie wiadomo,czy w ogole przywioza i w jakich godzinach..nie lubie tak czekac..:wściekła/y:,a jutro mam wizyte u dentysty,moja wyczekana :-D..zab przestal bolec,ale pojde,bo nie wiadomo,czy czasami nie odezwie sie w swieta..wiec lepiej niech mi dentysta zajrzy do buzi:-D

madlen idz idz do tego dentysty.
a nie da sie jakos sprawdzic kiedy beda z tym telefonem??

normlanie nic kompletnei nic mi sie nie chce, dokonczylam zupe, powinnam ogaranc mieszkanie ale weny juz dzis brak

madlen po oliwi to golnie nie widac zeby tak chora byla, mam nadziejeze inhalacje pomoga, zaczynamy weiczorem bo jednych kropli nam barkuje, beda dopiero po 16.

Ola dobrze że była u lekarza i wiesz co małej jest
Madlen uuu naczekałaś sie na wiyte ale fakt lepiej jak jzu jest wizyta zobaczyć co sie dzieje z zębólkiem bo to najgorszy bóll

Ollka doskonale cie rozumiem, jak sobie przypomnę ile ja razy w tamtym roku z Mają nachodziłam się po laryngologach to aż płakać się chce, całe szczęście ze w tym roku jak na razie spokój
Madlen idź, idź do sadysty, niech tam zęba rozboruje i zobaczy co tam siedzi :-p:-p
Na obiad wyjęłam z zamrażalki sos i dogotuję tylko makaronu - no i obiad z głowy :-D:-D

Ale leci program na tvn style z Martyna Wojciechowska. O kobietach co maja długie szyje .Od dziecka zakladaja obrecze i co 5 lat je zdejmuja zeby dołozyc i wydłuzyc jeszcze szyje:szok::szok:

iwonka ja to ogladalam, dla mnie koszmar... szczegolnie te male dziewczynki ktorym to zakaldaja.

anaconda wyobraz sobie ze u nas to 2 rok przedszkola jest gorszy niz pierwszy...
nie wiem co sie dzieje z mala, po sweitach robie jej komplet badan bo antybiotyku nie mamy wiec spokojnie mozna badania porobic.

mam tez nadzieje ze seria inhalacji da efekt

jak sobie wydluzaja szyje??:szok:,ja niestety nie mam polskiej tv.i niebardzo wiem o czym mowicie:zawstydzona/y:..ale tak specjalnie chca miec dluzsza szyje,czy to taki dziwny zwyczaj?
pojde jutro,niech mi zajrzy do buzi..ale niebardzo chce mi sie na to zimno wychodzic..u nas jest chyba -10 :szok:,w domu piec chodzi wlaczony caly dzien,bo inaczej to idzie zamarznac..mam nadzieje,ze moje rury mi nie popekaja,bo mam na zewnatrz domu

reklama
Naprawde szok z tymi kobietami,jeszcze mowiz że one nigdy sie nie całowały z meżczyzna,nawet z meżem. To jak tam seks wyglada? Pewnie jak u zwierzat od tyłu,pach ,pach i dowidzenia:-DA dziewczynek szkoda tez:no:.
Potym programie był odrazu program "Pora do szkoły":tak: mowili jak odrabiac z dzieckiem lekcje ,w nastepnym odcinku ma byc o pierwszych dniach w szkole:tak:
Olka jak dobrze ze poszłaś.Biedna ta twoja corcia,ciagle cos nie tak:sorry2::-(

EDIT
Madlen tak,która ma dłuższą szyje ta jest najpiekniejsza,najlepsza... to taka wioska jest.Tam tez kobiety zajmuja sie domem,dziecmi, pracą handlem,ogólnie zarabianiem pieniedzy.Mężczyzni czasami mają prace dorywcze a tak to leza i sie byczą.Nawet nie spia w jednym łózku z zonami.
U ciebie mróz a u nas zapowiadaja odwilz i a świeta sniegu ma nie byc chyba.

Ostatnia edycja:
Do góry