reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
witam !!
choinka juz stoi,ale jeszcze nie ubrana.na razie to ja sprzatam,ale efekt zaden...ja robie porzadek w jednym pokoju a dzieciaki mi balagania w drugim i tak w kolko,juz mam dosyc.najchetniej przespalabym te cale swieta i obudzila sie ,jak juz bedzie po wszystkim.jak mialam male dzieci,to ta robota mi jakos lepiej szla,na tydzien przed swietami wszystko bylo gotowe,a teraz duze dzieci,a ja mam w domu wiekszy kociol..
pije teraz kawke,a pozniej zabieram sie za ubieranie choinki,ja tylko rzuce swiatelka,a reszte to juz zostawie moim szkrabom..najgorsze jest to,ze ja w ogole swiat nie czuje,jakos nie moge sie wbic w ten swiateczny klimat i nie wiem,co zrobic,aby poczuc,ze juz za kilka dni swieta...chyba jakis dol mnie dopadl..
Iwonka czytalam..tragedia straszna,nie jestem w stanie wyobrazic sobie,co ta matka musi teraz przezywac..ojciec tez pewnie ma wyrzuty sumienia,ale glubi baran zniego,bo kto ciagnie dzieci autem,jak w poblizu jest zagrozenie-inne auta,glupota ludzka nie zna granic !!ojciec chcial dobrze,a zrobil zle..przykre to...zal tylko tych dzieci i tej matki..:(

witam !!
choinka juz stoi,ale jeszcze nie ubrana.na razie to ja sprzatam,ale efekt zaden...ja robie porzadek w jednym pokoju a dzieciaki mi balagania w drugim i tak w kolko,juz mam dosyc.najchetniej przespalabym te cale swieta i obudzila sie ,jak juz bedzie po wszystkim.jak mialam male dzieci,to ta robota mi jakos lepiej szla,na tydzien przed swietami wszystko bylo gotowe,a teraz duze dzieci,a ja mam w domu wiekszy kociol..
pije teraz kawke,a pozniej zabieram sie za ubieranie choinki,ja tylko rzuce swiatelka,a reszte to juz zostawie moim szkrabom..najgorsze jest to,ze ja w ogole swiat nie czuje,jakos nie moge sie wbic w ten swiateczny klimat i nie wiem,co zrobic,aby poczuc,ze juz za kilka dni swieta...chyba jakis dol mnie dopadl..
Iwonka czytalam..tragedia straszna,nie jestem w stanie wyobrazic sobie,co ta matka musi teraz przezywac..ojciec tez pewnie ma wyrzuty sumienia,ale glubi baran zniego,bo kto ciagnie dzieci autem,jak w poblizu jest zagrozenie-inne auta,glupota ludzka nie zna granic !!ojciec chcial dobrze,a zrobil zle..przykre to...zal tylko tych dzieci i tej matki..:(

czuje identycznie
jeden pokój posprzątany 2 zasyfiony i tak w koło a w dodatku szkraby w domu bo chore to nie nadrobię nic pod ich nieobecność wrr

to ja sie przyalczam do tych co sparztaja bez sensu.... ja wynosze rzeczy oliwi do nas a oan co innego beirze do drugiego pokoju i tak wkolko.

nie wiem dlaczego ale wstala dzis z katarem, jutro zostaje jeszcze w domu.
choinke juz mamy:)

OJ TEN WYPADEK TO NAPRAWEDE STRASZNA TRAGEDIA, JEJKU JA TO SOBIE NIE WYOBRAZAM JAK TA MATKA MUSI SIE CZUC... ZAL MI I OJCA I MATKI

Ja też mam już choinke,a nawet dwie bo jedna u dziewczynek:tak:
Byłam na zakupkach,kupiłam dwa sweterki i krotkie spodenki i bolerko:tak: udane i tanie z wyprzedazy:-p
A wogóle to dobry wieczór:cool:

Dzień dobry
ja od świtu juz spac niemoge mąz obudził by mu kanapki zrobić do pracy za dobra jestem wrrr
wczoraj zabijałam nerwy i Zuzi pokój prawie cały wysprzatałam pranie poskładałam pochowałam jak by dziś tak Maksa pokój zrobić to chyba można to zachaczyc pod Świąteczne porządki hehehehheheh
kurcze dzis juz pponiedziałek a do piatku to zleci nam jak nic
magii Świąt mało w domu jest czekam na choinke bedzie moze bardziej czuć i doczekać się lampek przed domem nie mogę ale cały mój mąz wsio musi nabrać mocy zanim coś zrobi

dzien dobry
agatulka to cie wczoraj wziely pozadki, ja dzis musze posicele pozmeiniac i bedzie luz.
a mezowi to trzeba przypomniac o lampkach to sie wkoncu za to wezmie:))

reklama
Witam i ja :-):-):-)
U nas już choineczka ubrana, wczoraj piekłyśmy pierniczki i dzisiaj muszę tylko dywan wyprać i mogę spokojnie czekać na święta :tak::tak:
Nie wiem czy wam pisałam, w piątek mąż miał wigilię w pracy i dostali paczki no i po 600zł wiec kupiliśmy sobie oto taki aparacik

doskonały aparat FUJI FinePix S1800 HD (1375583479) - Aukcje internetowe Allegro

No i w związku z tym mam teraz nową zabawkę :-D:-D:-D
A co do tego wypadku z kuligiem to straszna tragedia i to jeszcze przed świętami, nie wyobrażam sobie nawet jak się może czuć matka tych dzieci :-:)-:)-(

Do góry