reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

agatulka to ja mam nadzieje ze nic nie peklo, u mojego brata w mieszkaniu tez tak smierdzialo i administracja byla kilka razy az wkoncu musieli im kuc pol lazienki i rury wymieniac bo cos tam bylo nie tak

reklama
agatulka to ja mam nadzieje ze nic nie peklo, u mojego brata w mieszkaniu tez tak smierdzialo i administracja byla kilka razy az wkoncu musieli im kuc pol lazienki i rury wymieniac bo cos tam bylo nie tak

nam smeirdzi najbardziej w przedpokoju i tam kafelek nie zdązylismy jeszcze połozyc i sie wstrzymujemy tylko strach ile by jeszcze chcieli kuc i czy my za to byśmy musieli płacic wrrrrr

najlepiej jak przyajda i zobacza, moze to z jakies glownej rury smierdzi ze u sasiadow tez. wiec moze w domach nie bedzie trzeba nic robic. oby sie tym szybko zajeli

Agatulka oby to nie bylo nic powaznego,a od kiedy ci tak smierdzi?

a ja dzisiaj mialam tel.ze szkoly,ze Hubi zle sie czuje i czy po niego przyjde..lece jak na zabicie karku,mysle sobie no ladnie-bedzie chory,wzielam go ze szkoly,a ten po drodze,jak juz bylismy blisko domu mowi mi,ze czuje sie dobrze,ale jest spiacy i juz chcial byc w domu,wiec naklamal pani,ze zle sie czuje..myslalam,ze go udusze..no co za pomysl !! nawet nie wiem jak na to wpadl,ale musze jutro to pani powiedziec zeby teraz stale nie sciemnial,ze zle sie czuje..

Witam z rana :-):-)
Wczoraj rysowałyśmy z Maja list do św. Mikołaja no i Maja narysowała barbie paryżankę a ja miałam całkiem inny pomysł na prezent i przede wszystkim nie chciałam jej kupować kolejnej lali :-:)-( No i teraz jestem w potrzasku i nie wiem co zrobić :-:)-(
Ollka no jasne ze to twoja wina jak skończył ojciec Oliwki bo przecież powinnaś za niego wyjść i znosić jego wszystkie wybryki jako przykładna żona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no aż nóż się w kieszeni otwiera na takie stwierdzenia :wściekła/y::wściekła/y: co za beznadziejni ludzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agatulka oby to nie żadna rura pękła bo jak u teściowej było coś podobnego to za własne pieniądze musiała to naprawiać bo gmina powiedziała ze ona tylko za rurę główną odpowiada a każde doprowadzenie do domostwa to odpowiadają gospodarze, więc najpierw się dowiedzcie co i jak żeby was potem kosztami nie obciążyli :tak::tak:
Madlen no niezłe pomysły ma twój synio :-D:-D:-D
Iwonka a jak u Was z remontem? Jesteście już w swoim domku?

dzien dobry
u nas wlasnie zaczelo padac...

madlen naprawde pomyslowego masz syna:)

anaconda a co chcialas malej kupic??
my juz wyslalysmy list, pisalysmy w weekend, tzn ja mlodej pozbieralam ulotkia ona sobie wycinala i przyklejala...

Anaconda ja to sie nawet usmialam jak sobie pomyslalam o tym co oni teraz tam maja... ale coz ich zycie ich sprawa...

Witam i ja
co do rur to czuć mysle po killu tyg jak sie wprowadziliśmy ale u sąsiadki niby często było to czuc w łazience w szczególnosci a teraz jak powiedziałam z emi przy podłodze to czuc ona poschylała sie i tez czuje przy podłodze więc czekamy na odezw z komunalki

Anaconda moja tez sie zachwyca ta paryżanka ale ja tez nie chce kolejnej lalki w domu

i tez dumam co jej kupić chce cos co ja bedzie rozwijac coś bnardziej edukacyjnego i tu brak pomysłu puzzli w diabła mamy

Madlen ale ci syn zrobił numer

Ola szkoda z enie mozesz ich olac i nie utrzymywac kontaktu z nimi wrrrr

Agatko ja mam pomysł na prezent dla Majki, miała dostać zestaw baśni Andersena i grę skaczące małpki, a pod choinkę dużą dwustronną tablicę z literkami i zegarkiem i wg mnie taki prezent byłby strzałem w 10-tkę a tu ona chce kolejną lalkę :cool::cool::cool:

my tez nie chcemy kolejnych lalek i na szczescie u mnie mala nie nalega... barbi wogole jej sie nie podobaja... a ja bym tak chciala rozlozyc domek dla barbi bo mamy go 2 lata w kartonie... trzeba poczekac:)
u nas napewno beda puzzle i bajki, obecnie mloda uwielbia te o kucykach pony, kupilam jej 2 ksiazeczki.

agatulka wiesz ja kontaktuz nimi nie chce, ale zal mi malej bo ona chce... ona myslize ta babcia bedzie taka jak ta ktora ma... mam nadzieje ze spotkania z pania psycholog cos pomoga...

reklama
Do góry