reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Naju z ta mgla to chyba tak jest ze w wiekszych miastach chyba jej niema bo ziemia za ciepla czy cos... Niewiem jaki jest powod... :-( Ale masz racje ze to magiczne chwile. Pamietam jeszcze w Polsce robilismy testy na odwage :-D Kto sie odwarzy wejsc we mgle. Oki bylismy mlodzi ale wydaje mi sie ze zowu robilo by mi to przyjemnosc :dry: No tak a ogladal ktoras z was ten horror "Mgla" Gdyby pojego obejrzeniu ktos mnie na spacer w mgle zaprosil to bym go chyba wysmiala...
U nas dzisiaj ladna pogoda. Swieci slonko i nawet jest cieplo wiec spacerek napewno gwarantowany. Buziaki dziewczyny!

U nas mgły pełnoo jest
dzień leniwy ja spałam znowu do 9 wow jak miło
obiad u teściów więc luzik
ale chyba maluchy przetrzymamy w domu na jutro opikekę na kilka godzin tylko tzreba bo ja jadę tylko do lekarza i sie wyrejestrować z urzędu pracy wtore i środę mam wolne dopiero czwartek a moze sie dokurują do czwartku

dzięki kobiety za życzenia:tak::-D jak widać w urodziny też siedzę przy komputerze, bo sklerotyczka jedna zapomniałam, że mam wysłać tekst do druku, no to go poprawiam i zaraz wrzucę do skrzynki. ale w tym wieku pamięć już może szwankować;-)

Muminka, a to nie wiem jak z mgłą w miastach. na wyspach pamiętam, że była, w Poznaniu i Lwowie też.. nie mam pojęcia od czego to zależy.

filmu nie widziałam, ale dwa dni temu znów obejrzałam horror o człowieku - ćmie. nie pamiętam oczywiście tytułu, ale bardzo mi się podoba, bo oparty jest na faktach. z racji zawodowego obszaru zainteresowań zajmowałam się kiedyś Czarnobylem i tam też człowiek - ćma się pojawiał. niesamowite zjawisko.

Naju film ten ogladalam ale tytulu tez niepamietam. Ogolnie lubie horrory innego typu. Duzo krwi rozcinania cial wzerania sie nawzajem...:eek::eek::eek: Cos co trzyma w napieciu i takie tam. Dwa dni temu poszlymy do naszego Lady Clubu ogladac "piatek 13 " ale ten nowy z 2009 r no i siedzimy w tej piwnicy kukamy i kazdy szmer nam sie dziwny wydaje... Nagle Jastin mowi ze chyba cos slyszala ze chyba ktos do piwnicy wszedl... Film na pause i sluchamy ... no i kurka slychac cos ale przecierz drzwi na klucz zamknelysmy wiec byloby slychac otwieranie kluczem ... No i siedzimy i zaczynamy sie smiac ze po horrorze mamy zwidy. Wlaczamy film i nage bum!!! Cos spadlo my pisk i pausa. Sluchamy i stracha mamy .Nie ze tam jakis morderca trup czy cos tylko ze moze szczur albo cos... Jastin mowi idz sprawdz a ja do niej ze ona chyba chora jest ze ja teraz drzwi otworze!!! No i korka slyszymy ze to chyba nie szczur a jesli to mosi byc ogromny... Teraz to juz stracha mialysmy bo w miedzy czasie to byla juz 23.50 czy cos wiec godzina 00 tuz tuz... Ja mowie ze juz tu nigdy nieprzyjde a Jastin na to no napewno bo zaraz zginiemy a martwe to raczej na filmy chodzic niebedziemy...ha ha ha bardzo smieszne w takim momencie . No i powoli otwieramy klodke by wyjsc i zobaczyc. W horrorach oczywiscie niepowinno sie tego robic ale dla nas robilo to sie smieszne ze wierzymy ze tam ktos moze byc. No i wylazlysmy z latarka i idziemy i nagle...Zza rogu korytaza wyskakuje jej maz z wielkim BUUUUU!!! Jak my nie w pisk myslalysmy ze zemdlejemy!!! No wam mowie przezycie niesamowite... No tak Adas robi se jaja do tej pory wczoraj opowiadal to chlopakom i tak nakolorowil nasze teksty ze doslownie "Pile 7 " mozna by z tego zrobic :-D

Muminka, to miałyście przeżycie:-D:-D choć takie dowcipy mogą się źle skończyć dla dowcipnisia, jak ktoś nerwowo nie wytrzyma;-) ja akurat lubię zupełnie inne horrory - albo na faktach, albo takie, gdzie nie straszy nic konkretnego, a nasza wyobraźnia. podobało mi się 'Blair Witch Project', 'The Others', niesamowity jest stary, ale świetny 'Harry Angel'. dawno temu podobał mi się też 'Wąż i tęcza', o voo doo. a z kolei jak leje się krew i ktoś kogoś zabija wyłączam tv. nie lubię tego, może przez to, że za wiele okrucieństwa jest dookoła nas.

witam kobietki w poniedziałkowy deszczowy u mnie ranek!!!
jak minął weekend???
ja nie zaglądałam bo w szkółce byłam-w sobotę miałam egzamin...ehhh nie było tak źle jak sie spodziewaliśmy!!no ale zobaczymy w sobotę jak będą wyniki:sorry::sorry::sorry:

po piątkowym pasowaniu synek dumny jak paw!!dostali drobne upominki od starszych klas i od rady rodziców ...jak wróciliśmy do domku to Kajulka się obraziła ,ze on dostał a ona nie:rofl2:!!!musiałam wyciągnać ksiażkę z Filipka szafki w klasie i....:szok::szok::szok:szoku doznałam na widok tego bur..lu(bałaganu:no::no::no:) ehhhh nie myślałam ,ze mój synek moze mieć taki sajgon w swoich rzeczach:szok:-obiecał,ze dzisiaj na długiej przerwie posprząta!

no a poza tym to luzik...
naja spóźnione życzonka urodzinowe:-):-):-)

NAJU no widzisz jak ludzie sa rozni. Moja klezanka tez takich filmow nielubi bo sie po nich tak boi ze nocami niesypia :) Pisz jak tam twoja ksiazka. No i napisz czy to ksiaszka o Lwowie bo chyba tak to zrozumialam ale niejestem do konca pewna :zawstydzona/y:
atfk Super ze maly zadowolony z pasowania no i na przyszlosc pamietaj by zawsze trzymac w torebce jakis upominek na wszelki wypadek. Ja tak robie bo czasem jak jestem u kogos to sie okazuje ze maly mial akorat szczepionke inny mial wczoraj urodziny a jeszcze inny dostal dobra ocene no i ja super ciocia zawsze cos mam w torebce i mowie " No wiem i dlatego przynioslam dla ciebie prezent!" A juz napewno cos mam jak idziemy jakiegos dziecka na urodziny co ma rodzensto(mlodsze) bo potem to dziecko sie patrzy takie smotne ze tamtem tyle prezentow ma a on nic. Tak jak teraz u ciebie. Faktem jest ze dziecku sie tlumaczy ze brat poszedl do szkoly i dlatego dostal upominek no ale nagroda pocieszenia dla siostrzyczki tez pomaga na otarcie lez ze brat juz duzy i niebedzie mial dla niej teraz tyle czasu :-) Mam nadzieje ze wyniki wyjda super i dostaniesz najlepsza ocene!!!

U nas czasleci powoli bo mi Filip choruje i niewiem co mu jest.. Jutro do lekaza bo ten moj maly co chwila ma goraczke boli go glowa i kosci i brzuch... No juz niewiem czy to tylko takie gadanie czy rzeczywiscie cos powarzniejszego. mam nadzieje ze nie. Buzka

Witam po przerwie :) Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:-p
Ale mam do czytania:szok:

Muminka życzę zdrówka Twojemu synkowi.
Mój ostatnio też chorował i ledwo wrócił do przedszkola.

Naja
również dołączam się do spóżnionych życzeń urodzinowych:-)

reklama
Witam. Moja znow nie chodzi do przedszkola,poszla wczoraj ale juz jej dzis nie moglam zaprowadzic bo znowu mlodsza ma goraczke,jutro znow swieto,moze w czwartek sie uda .Lub z sasiadka zagadam ,wpisze ja do listy osob uprwanionych do odbioru.Mlodszas ma tylko goraczke od dwoch dni.Nic poza tym.
Ide na allegro szukac prezentow.

Naja 100 lat :-)

Do góry