reklama
Naju z ta mgla to chyba tak jest ze w wiekszych miastach chyba jej niema bo ziemia za ciepla czy cos... Niewiem jaki jest powod... :-( Ale masz racje ze to magiczne chwile. Pamietam jeszcze w Polsce robilismy testy na odwage Kto sie odwarzy wejsc we mgle. Oki bylismy mlodzi ale wydaje mi sie ze zowu robilo by mi to przyjemnosc No tak a ogladal ktoras z was ten horror "Mgla" Gdyby pojego obejrzeniu ktos mnie na spacer w mgle zaprosil to bym go chyba wysmiala...
U nas dzisiaj ladna pogoda. Swieci slonko i nawet jest cieplo wiec spacerek napewno gwarantowany. Buziaki dziewczyny!
U nas dzisiaj ladna pogoda. Swieci slonko i nawet jest cieplo wiec spacerek napewno gwarantowany. Buziaki dziewczyny!
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
U nas mgły pełnoo jest
dzień leniwy ja spałam znowu do 9 wow jak miło
obiad u teściów więc luzik
ale chyba maluchy przetrzymamy w domu na jutro opikekę na kilka godzin tylko tzreba bo ja jadę tylko do lekarza i sie wyrejestrować z urzędu pracy wtore i środę mam wolne dopiero czwartek a moze sie dokurują do czwartku
dzień leniwy ja spałam znowu do 9 wow jak miło
obiad u teściów więc luzik
ale chyba maluchy przetrzymamy w domu na jutro opikekę na kilka godzin tylko tzreba bo ja jadę tylko do lekarza i sie wyrejestrować z urzędu pracy wtore i środę mam wolne dopiero czwartek a moze sie dokurują do czwartku
naja
Fan(ka)
dzięki kobiety za życzenia jak widać w urodziny też siedzę przy komputerze, bo sklerotyczka jedna zapomniałam, że mam wysłać tekst do druku, no to go poprawiam i zaraz wrzucę do skrzynki. ale w tym wieku pamięć już może szwankować;-)
Muminka, a to nie wiem jak z mgłą w miastach. na wyspach pamiętam, że była, w Poznaniu i Lwowie też.. nie mam pojęcia od czego to zależy.
filmu nie widziałam, ale dwa dni temu znów obejrzałam horror o człowieku - ćmie. nie pamiętam oczywiście tytułu, ale bardzo mi się podoba, bo oparty jest na faktach. z racji zawodowego obszaru zainteresowań zajmowałam się kiedyś Czarnobylem i tam też człowiek - ćma się pojawiał. niesamowite zjawisko.
Muminka, a to nie wiem jak z mgłą w miastach. na wyspach pamiętam, że była, w Poznaniu i Lwowie też.. nie mam pojęcia od czego to zależy.
filmu nie widziałam, ale dwa dni temu znów obejrzałam horror o człowieku - ćmie. nie pamiętam oczywiście tytułu, ale bardzo mi się podoba, bo oparty jest na faktach. z racji zawodowego obszaru zainteresowań zajmowałam się kiedyś Czarnobylem i tam też człowiek - ćma się pojawiał. niesamowite zjawisko.
Naju film ten ogladalam ale tytulu tez niepamietam. Ogolnie lubie horrory innego typu. Duzo krwi rozcinania cial wzerania sie nawzajem... Cos co trzyma w napieciu i takie tam. Dwa dni temu poszlymy do naszego Lady Clubu ogladac "piatek 13 " ale ten nowy z 2009 r no i siedzimy w tej piwnicy kukamy i kazdy szmer nam sie dziwny wydaje... Nagle Jastin mowi ze chyba cos slyszala ze chyba ktos do piwnicy wszedl... Film na pause i sluchamy ... no i kurka slychac cos ale przecierz drzwi na klucz zamknelysmy wiec byloby slychac otwieranie kluczem ... No i siedzimy i zaczynamy sie smiac ze po horrorze mamy zwidy. Wlaczamy film i nage bum!!! Cos spadlo my pisk i pausa. Sluchamy i stracha mamy .Nie ze tam jakis morderca trup czy cos tylko ze moze szczur albo cos... Jastin mowi idz sprawdz a ja do niej ze ona chyba chora jest ze ja teraz drzwi otworze!!! No i korka slyszymy ze to chyba nie szczur a jesli to mosi byc ogromny... Teraz to juz stracha mialysmy bo w miedzy czasie to byla juz 23.50 czy cos wiec godzina 00 tuz tuz... Ja mowie ze juz tu nigdy nieprzyjde a Jastin na to no napewno bo zaraz zginiemy a martwe to raczej na filmy chodzic niebedziemy...ha ha ha bardzo smieszne w takim momencie . No i powoli otwieramy klodke by wyjsc i zobaczyc. W horrorach oczywiscie niepowinno sie tego robic ale dla nas robilo to sie smieszne ze wierzymy ze tam ktos moze byc. No i wylazlysmy z latarka i idziemy i nagle...Zza rogu korytaza wyskakuje jej maz z wielkim BUUUUU!!! Jak my nie w pisk myslalysmy ze zemdlejemy!!! No wam mowie przezycie niesamowite... No tak Adas robi se jaja do tej pory wczoraj opowiadal to chlopakom i tak nakolorowil nasze teksty ze doslownie "Pile 7 " mozna by z tego zrobic
naja
Fan(ka)
Muminka, to miałyście przeżycie choć takie dowcipy mogą się źle skończyć dla dowcipnisia, jak ktoś nerwowo nie wytrzyma;-) ja akurat lubię zupełnie inne horrory - albo na faktach, albo takie, gdzie nie straszy nic konkretnego, a nasza wyobraźnia. podobało mi się 'Blair Witch Project', 'The Others', niesamowity jest stary, ale świetny 'Harry Angel'. dawno temu podobał mi się też 'Wąż i tęcza', o voo doo. a z kolei jak leje się krew i ktoś kogoś zabija wyłączam tv. nie lubię tego, może przez to, że za wiele okrucieństwa jest dookoła nas.
witam kobietki w poniedziałkowy deszczowy u mnie ranek!!!
jak minął weekend???
ja nie zaglądałam bo w szkółce byłam-w sobotę miałam egzamin...ehhh nie było tak źle jak sie spodziewaliśmy!!no ale zobaczymy w sobotę jak będą wyniki
po piątkowym pasowaniu synek dumny jak paw!!dostali drobne upominki od starszych klas i od rady rodziców ...jak wróciliśmy do domku to Kajulka się obraziła ,ze on dostał a ona nie!!!musiałam wyciągnać ksiażkę z Filipka szafki w klasie i....szoku doznałam na widok tego bur..lu(bałaganu) ehhhh nie myślałam ,ze mój synek moze mieć taki sajgon w swoich rzeczach-obiecał,ze dzisiaj na długiej przerwie posprząta!
no a poza tym to luzik...
naja spóźnione życzonka urodzinowe:-):-):-)
jak minął weekend???
ja nie zaglądałam bo w szkółce byłam-w sobotę miałam egzamin...ehhh nie było tak źle jak sie spodziewaliśmy!!no ale zobaczymy w sobotę jak będą wyniki
po piątkowym pasowaniu synek dumny jak paw!!dostali drobne upominki od starszych klas i od rady rodziców ...jak wróciliśmy do domku to Kajulka się obraziła ,ze on dostał a ona nie!!!musiałam wyciągnać ksiażkę z Filipka szafki w klasie i....szoku doznałam na widok tego bur..lu(bałaganu) ehhhh nie myślałam ,ze mój synek moze mieć taki sajgon w swoich rzeczach-obiecał,ze dzisiaj na długiej przerwie posprząta!
no a poza tym to luzik...
naja spóźnione życzonka urodzinowe:-):-):-)
NAJU no widzisz jak ludzie sa rozni. Moja klezanka tez takich filmow nielubi bo sie po nich tak boi ze nocami niesypia Pisz jak tam twoja ksiazka. No i napisz czy to ksiaszka o Lwowie bo chyba tak to zrozumialam ale niejestem do konca pewna
atfk Super ze maly zadowolony z pasowania no i na przyszlosc pamietaj by zawsze trzymac w torebce jakis upominek na wszelki wypadek. Ja tak robie bo czasem jak jestem u kogos to sie okazuje ze maly mial akorat szczepionke inny mial wczoraj urodziny a jeszcze inny dostal dobra ocene no i ja super ciocia zawsze cos mam w torebce i mowie " No wiem i dlatego przynioslam dla ciebie prezent!" A juz napewno cos mam jak idziemy jakiegos dziecka na urodziny co ma rodzensto(mlodsze) bo potem to dziecko sie patrzy takie smotne ze tamtem tyle prezentow ma a on nic. Tak jak teraz u ciebie. Faktem jest ze dziecku sie tlumaczy ze brat poszedl do szkoly i dlatego dostal upominek no ale nagroda pocieszenia dla siostrzyczki tez pomaga na otarcie lez ze brat juz duzy i niebedzie mial dla niej teraz tyle czasu :-) Mam nadzieje ze wyniki wyjda super i dostaniesz najlepsza ocene!!!
U nas czasleci powoli bo mi Filip choruje i niewiem co mu jest.. Jutro do lekaza bo ten moj maly co chwila ma goraczke boli go glowa i kosci i brzuch... No juz niewiem czy to tylko takie gadanie czy rzeczywiscie cos powarzniejszego. mam nadzieje ze nie. Buzka
atfk Super ze maly zadowolony z pasowania no i na przyszlosc pamietaj by zawsze trzymac w torebce jakis upominek na wszelki wypadek. Ja tak robie bo czasem jak jestem u kogos to sie okazuje ze maly mial akorat szczepionke inny mial wczoraj urodziny a jeszcze inny dostal dobra ocene no i ja super ciocia zawsze cos mam w torebce i mowie " No wiem i dlatego przynioslam dla ciebie prezent!" A juz napewno cos mam jak idziemy jakiegos dziecka na urodziny co ma rodzensto(mlodsze) bo potem to dziecko sie patrzy takie smotne ze tamtem tyle prezentow ma a on nic. Tak jak teraz u ciebie. Faktem jest ze dziecku sie tlumaczy ze brat poszedl do szkoly i dlatego dostal upominek no ale nagroda pocieszenia dla siostrzyczki tez pomaga na otarcie lez ze brat juz duzy i niebedzie mial dla niej teraz tyle czasu :-) Mam nadzieje ze wyniki wyjda super i dostaniesz najlepsza ocene!!!
U nas czasleci powoli bo mi Filip choruje i niewiem co mu jest.. Jutro do lekaza bo ten moj maly co chwila ma goraczke boli go glowa i kosci i brzuch... No juz niewiem czy to tylko takie gadanie czy rzeczywiscie cos powarzniejszego. mam nadzieje ze nie. Buzka
Blugirl
Początkująca w BB
Witam po przerwie Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
Ale mam do czytania
Muminka życzę zdrówka Twojemu synkowi.
Mój ostatnio też chorował i ledwo wrócił do przedszkola.
Naja również dołączam się do spóżnionych życzeń urodzinowych:-)
Ale mam do czytania
Muminka życzę zdrówka Twojemu synkowi.
Mój ostatnio też chorował i ledwo wrócił do przedszkola.
Naja również dołączam się do spóżnionych życzeń urodzinowych:-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam. Moja znow nie chodzi do przedszkola,poszla wczoraj ale juz jej dzis nie moglam zaprowadzic bo znowu mlodsza ma goraczke,jutro znow swieto,moze w czwartek sie uda .Lub z sasiadka zagadam ,wpisze ja do listy osob uprwanionych do odbioru.Mlodszas ma tylko goraczke od dwoch dni.Nic poza tym.
Ide na allegro szukac prezentow.
Naja 100 lat :-)
Ide na allegro szukac prezentow.
Naja 100 lat :-)
Podziel się: