reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
melduję się, z doskoku trochę, ale jestem. z herbatką i przed chwilą jeszcze byłam z niedobitkiem rogala;-)

dzien dobry:-)
niesmialo sie melduje bo podczytuje a nie pisze od dluzszego czasu....ale obiecuje poprawe:sorry::zawstydzona/y::tak:

Ostatnia edycja:
Joanna, trzymamy za słowo:-D

my mieliśmy gości, koleżanka córką, Maciek postanowił się 'oślubić' i napisał Oktawii kartkę z tekstem 'Droga Oktawio jesteś najpiękniejszą dziewczynką i chcę się z tobą oślubić. Maciuś'. póki co oświadczyny przyjęte, a moja koleżanka kazała mu tytułować się teściową lub mówić per mamo:-D ogólnie spędziliśmy fantastyczny dzień i było przemiło.

poza tym młody uznał, że na święto niepodległości trzeba ludziom laurki robić, i robił, a wszystko przy akompaniamencie płyty z pieśniami legionowymi i hymnem polski:-p ale patriotyzm w wydaniu maćkowym przegrał z programem o dinozaurach:-D i tyle jak widać warta ta nasza miłość ojczyzny..

do tego oczywiście cały dzień obżeraliśmy się rogalami:cool2:

agatluka, jak chorzy? kurcze, dobrze masz, że możesz podawać naturalne środki, młody raczej na nie słabo reaguje. ale jak widzę na to, co ma teraz, też. nadal katar, no i kaszle.

Muminka, co z małym? masz rację, że u was to raj w porównaniu z Pl. tu cholera człowiek na lekarstwa pracuje:wściekła/y:

widzę że masz niezłą jazdę na dziecko:-D niechże wam się szybciutko uda, bo nam się zamęczysz oczekiwaniem;-)

a twoja koleżanka to wiesz.. trochę nie w moim guście te różowe gadżety:-p;-) podziwiam jej męża, ze na to zgodę wyraża. ja bym oczopląsu dostała chyba:-D

Witam:-).Klaudia nie miala goraczki wiec poszlysmy zaprowadzic Vanesse do przedszkola,ta dumnie przedstawiala swoja siostre uciekajaca do niej na sale:-) Pogoda do nieczego,zmoczyl nas deszcz. Teraz i mnie cos bierze. :sorry:

Na leki fakt kupe kasy sie wydaje.:sorry:Jeszcze do tego dosc czesto chodzimy prywatnie do lekarzy bo jak bym miala czekac kilka miesiecy na wizyte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:

Puzzle nie za bardzo lubie ukladac,chyba ze takie dzieciowe z Vanesska,ktora za to uwielbia:tak:

no troszkę kobietek sie ujawniło z rana!!
ja obiadek gotuję i pranko robię!!
a tak przy okazji szukam sobie sukienki na allegro...ehhh

Ja zupke tez wstawilam.Troszke mam sprzatania ale nie chce mi sie. Musze tez zajrzec na allegro i poszukac sobie czegos na sweita,jakas bluzke czy cos.Ostatnio korzystam czesto z tego i jak dotad wszystkie aukcje wygralam ;-)

Teraz w przyszlym tygodniu maja robic foty dzieciakom w przedszkolu do kalendrza i na kartki swiateczne.

ja też sporo rzeczy na allegro kupuję!i póki co nie zraziłam sie z niczym!!
ehhh my za tydzień mamy andrzejki i tak kombinuję w czym tu isć:rofl2:

dziewczyny, allegro, kreacje.. no no.. :-D ja sobie ciuchów w necie nie kupuję. jestem niewymiarowa i w sklepach mam problemy, a co dopiero na odległość. poza tym na imprezy nie chodzę..:zawstydzona/y: także dlatego, że nigdy nie lubiłam, zawsze jakieś prywatki w domu. kurcze, jutro miałam być na swojej urodzinowej imprezce we Lwowie, buuuu....

choć nie, trochę kłamię, bo przecież przy okazji każdej konferencji jest jakiś bankiet;-):-D najbliższy - w poniedziałek. ciuchy mam, kozaki kupione, mam zamiar furorę robić:-D pod warunkiem, ze się nie rozłożę, bo od wczoraj mnie gardło boli jak diabli. i no że wyjdę z czymś ludzkim na głowie od fryzjera. na jutro umówiłam się do fryzjerki, u jakiej jeszcze nie byłam, ale świetnie obcięła moją koleżankę i zaryzykuję. tylko co tu ona może poradzić, skoro ja włosy zapuszczam..?;-)

reklama
Witam.
My się suszymy w domu,deszcz lał a ja z buta z wózkiem Antka do przedszkola odprowadzic.
Byle do grudnia,wtedy mam egzamin teoretyczny i jak zdam to w końcu tyłek mi nie będzie mókł :confused2:
A teraz szybkie sprzątanko i muszę szukac po necie cennika fryzjerskiego :-D
Dałam ogłoszenie,że przyjmuję w domu ale nie mam pojęcia jak kasowac :eek::eek:

Do góry