reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Joanna zdrowka dla corci !!
atfk,skoro Kajka wraca zadowolona,a jedynie placze jak ja zostawaisz,to pewnie ciezko jej rozstac sie z toba,a ten placz to nic innego tylko wymuszenie na tobie,abys ja zabrala,tak jak mowisz sila prob..niedlugo jej minie.
agatulka udanych zakupow i pochwal sie pozniej,co tam ciekawego wyszperalas :)

moje dzieciaczki na razie w szkole dobrze,syn tez zadowolony,bo balam sie ,ze bedzie placz,ale jak na razie jest o k,
nie wiem,czy wam pisalam...Hubi na wakacjach zgubil swoje pierwsze zeby,jak mu sie zaczely ruszac (w samolocie nam tym powiedzial),to byl szczesliwy,ale jak mu jeden wypadl,to plakal,jak on teraz bedzie jadl??,a drugi zabek chyba zjadl,albo zostawil na kanapce,bo nawet nie zauwazylismy,ze go nie ma,dopiero pozniej tak patrze i pytam sie go ,gdzie ma zabek..a on ,nie wiem,chyba wrozka mi w nocy wyrwala,heh

reklama
Witam i ja.Mała robi pobudki bo chce iść do przedszkola - musiałam się jej sporo natłumaczyć,że ma 2 dni wolne.Niezadowolona z tego.Siedzi z nosem spuszczonym na kwinte.My dzisiaj wyruszamy na zakupy.Musze kupić Juli pantofelki za tydzień idziemy na weselisko a w czwartek 16 jedziemy do Niemiec na kolejne.Mała ma sandałki,ale nie wiem jak będzie z pogodą...

Witam sobotnio.Widzę że zakupów szał:tak::tak::tak:U nas zeby wszystkie na miejscu jeszcze ;-) Ciekawe jak długo? Ja pamiętam z dziecinstwa jak i wypadały,jak sobie kręciłam je:-D:sorry2:
Naja ja tam do tego człowieka nic nie mam,a niech sobie tanczy tam i codziennie ąz do smierci,Niech sie cieszy że przezył,że ma tak duza rodzine,juz mu dużo życia nie zostało:-(Innym sie nie podoba żeby w takim miejscu wyprawiac takie rzeczy ale to juz ich sprawa.Ja jak napisałam,popieram tego człowieka,zreszta nie mi osadzac,ja tego nie przezylam,tam nie byłam...

EDIT:

Ma ktoś pralko suszarke????? Zamierzam kupić,bo jak pomyśle że znow będzie mi pranie schło kilka dni i o wilgoci w domu to....

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny za zainteresowanie:-)Noc koszmarna ale poranek jakby lepszy..bez wymiotow i z niska temperatura...ale i tak dalej podaje ibufen..przeciwzapalny wiec jakby co bedzie dalej dzialac..

Jula caly czas lezy...oglada experymenty na da vinci..super program:tak:

Iwonka mnie tez kusi taka pralkosuszarka wiec jak cos bedziesz wiedziec to pisz:tak:

Agata super ze trafilas na fajna promocje :tak:a to mieszkanie co Wy chcieliscie kupic to czeka na Was:sorry2:az sprzedacie swoje:sorry2:

Naju ja jakos po nocy nie mam powera :-(choc pogoda za oknem swietna..ale czuc juz jesien...tylko ten przymusowy areszt chorobowy..dolujacy:-(

Madlen super ze dzieci zadowolone :tak:jeju Hubi juz gubi zabki...super.
jestem ciekawa jak to bedzie z gubieniem u Nas:sorry2:

Cały weekend cisza na wąteczku:sorry2: ja te z w rozjazdach ,korzystaliśmy z pogody.A dziś leje i ciemno :sorry2:Rano dziecku bardzo nie chciało sie wstać do przedszkola:sorry2:
Joanna jak córcia ?

witam i ja w nowym tygodniu. w weekend trzymałam sie z dala od komputera raczej, jakoś nie mam weny by go włączać. sobota minęła domowo, na oglądaniu baranka Shauna, wczoraj na średniowiecznej imprezie, potem gościa mieliśmy.. i tak dwa dni ani się obejrzałam a za nami. powinnam się za jakąś pracę zabrać a nie chce mi się. takie jesienne dni to kuszą żeby wziąć książkę, koc, i po prostu znaleźć czas dla siebie.

Już sie zaczeło to samo,że moje dziecko nie je w przedszkolu,dziś pani mówiła mi:sorry2::sorry2::sorry2:nie wiem co z nia zrobić. Warzyw nie ruszy to wiem,tylko marchewke zje:sorry2:zup to tez ma swoje ze 3 które zje.Owoców to tylko jabłko i banana je:sorry2: Dziś np były knedle ze śliwkami i śmietaną na podwieczorek i tez oczywiscie nie ruszyła.Zup mlecznych też nie je,w domu to tylko mleko z płatkami lub kulkami a tak żadne musli ,czy inne dodatki do mleka to nie ruszy.Dobrze że choć przed wyjściem śniadanie w domu je;-)
W środe mamy zebranie w przedszkolu.

reklama
hejka my juz poprzedszkolu

dziewczyny pytajcie o ta pralko-suszarke,ja nie mam,ale kumpela od roku i sie zapytac jak chodzi jak bedziecie chcieli

Iwona oj ciezko z niejadkiem w przeszkolu,a jak bylo w tamtym roku???

Naja moim zdanie ten PAN ma prawo wyrazania radosci w taki sposob,ze przezyl oboz
moja dzis ladnie wstala i poszla do przeszkola zeszlo nam od pobutki ok 30- 35 min,a w domu tylko 15 min

Do góry