Halllo kobietki czyżby nasz wątek przeżywał załamanie??
zawsze tu gwarno i tłoczno a tymczasem...mam nadzieje ze to chwilowe z racji powrotu do szkolnej rzeczywistości!!
u nas walki z Kajcią ciag dalszy
,co prawda wróciła wczoraj z premierowego dnia w szkole zadowolona,uśmiechnięta opowiadała o nowych koleżankach itp itd a dzisiaj płacz znowu rano,nie jakaś straszna histeria ale niemal na siłę wsadziłam ja do autobusu:-
-
-( ehhh wiem że to jej próba sił...stara sie wyczuć czy sie przełamię i zostawię ja w domu!ale ja sie nie poddam-mam nadzieję ze i jej przejdzie za parę dni!ehhh serce sie kraja jak sie na to patrzy!
miłego dzionka życzę!!
ja dzis griluje po południu...pozegnanie lata;-) przy okazji 60 urodzinek mojego tatki
!!
hej,ja bede tylko popoludniu,bo juz urlop sie skonczyl
na poczatku moze byc placz,bo dla dziecka to nowa sytuacja i najgorszym rozwiazaniem by bylo zabranie jej palczacej do domu
co do rannego wstawania,moja wstaje ok 6,wiec staram sie aby chodzila spac ok 20.30,najpozniej o 21,na razie ciezko sie wstaje,wczoraj bylo najgorzej,ale pozniejs ie przyzwyczai
nie chcial isc,nie chciala sie ubrac,ale u nas mimo,ze nast rok przedszkola,ale za to zerowka w nowym przedszkolu,w ktorym nikogo nie zna
wczoraj nie chciala mnie puscic w przeszkolu,pozniej jak pytalam sie Pani i z jej opowiesci bardzo jej sie podobalo,dzis bez placzu ok rano i z relacji mowi,ze fajnie
a najbardziej zaskoczona jestem,ze jutro nie idzie i zasmucona jest
ja wczoraj w scn taki dyskont kupilam jej stroj na gimnastyke gerty i blozka z hello kitty,oraz fajne rajtki bawelnie tez z hello kitty w promocji za 9,99
Iwona u mnie dodatkowe zajecia platne w ostatnim przedszkolu raz na semestr,w tym pewnie tez
korekcyjna za darmo,chyba placi gmina,a rytmika 54 na rok /rok temu bylo tu nic nie mowili,musze zapytac w pondz
za to basen na semestr 47zl co 2 tyg,myslalam,ze wiecej bedzie,do tego musze dokupic czepek,bo stroj,kapcie,recznik i plecak ma
co do relicji w starym przeszkolu chyba nie bylo,a tu jest chyba w zerowce i jakos nie jestem przeciwna,pasowaloby zaczac chodzic do kociola chociaz raz w miesiacu
Joannna zdrowka dla JULI