reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam sie i ja!!
miałam z rana do okulisty skoczyć a tu zonk...na urlopie jest:sorry2:!
pogoda taka raczej dziwna,pochmurno i troche słonka-za ciepło chyba nie jest!
Kajulka sie bawi,a moje chłopaki z racji tego ze mężuś dzis ma wolne pojechali razem na warsztat bo cos nam w autku szwankuje!
wczoraj bylismy na basenie z dzieciaczkami i w drodze powrotnej tak lunał deszcz:baffled:,że ledwie jechaliśmy świata nie było widać:crazy:!
poza tym to wszystko oki!pomalutku leci!!!

Aniu szał ogórków trwa...ja robię korniszonki ale wiesz...takie mikruski!ile sie namęczę przy zrywaniu to juz moje ale ile potem smaku jak sie wyjmuje zima;-);-);-)!
wczoraj zrobiłam partie wedle przepisu zuzkus z ta musztarda...i powiem Ci ze juz bym z chęcią jeden słoik otworzyła bo wyglądaja samkowicie!tylko nie wiem kiedy!

zuzkus też mam nadziej ze sie Wam wszystko ułozy,wrzesień tuż tuz!!najwazniejsze ze nie zostawiłas tego tak i pogadałaś z meżem!!!

reklama
Zuzkus mam nadzieję, że wyjdą:tak:ja je po prostu uwielbiam, ale to kwestia smaku
ja planuję wziąść się za Twój przepis na te z musztardą, ale czekam na wenę:sorry2::-D
a po wczorajszym szale porządków nic mi się nie chce:-D

to ja tylko pozdrawiam, nadal z wakacji:-D ale pomalutku czas zbierać się do domu.. choć Maciek nie chce absolutnie. trzeba by się na wieś wyprowadzić.. mi lepiej, Maćkowi też, pies szczęśliwy.. muszę o tym pomyśleć.

WITAM KOBIETKI!!!
co dobrego???
u mnie w sumie bez zmian!szkraby urzeduja,pogoda kiepska i jakaś w kratkę!!
rozglądam sie w necie w sumie bez celu...spijam kawkę i gotuję zupkę!!
pranie powiesiłam,jest taki wicher ze szybko przeschnie;-)!!

naja takiej to dobrze...jeszcze sie urlopuje:tak:!!z tym wyprowadzeniem się na wieś...to polecam:-D sama od niemal 8 latek mieszkam na wiosce i chwalę sobie to niesamowicie-za nic w świecie nie wróciłabym do wielkiego i wstrętnego mieściska :sorry2: z którego tu przyszłam czyt.Łódź!!!
zuzkus powiedz mi kochana kiedy mogę spróbować tych ogóreczków które włożyłam w poniedziałek wedle Twojego przepisu!!
aniu ja wczoraj tez szalałam z porządkami...w ubrankach szkrabów!!ehhh jeszcze małe poprawki i bedzie gicio!!
muminka pewnie na walizkach!!!
agatulka jak tam u Ciebie???

pozdrawiam:-)

Zagladam:-)
Aniu ogorki po meksykansku pycha, bo juz probowalam. Napisz mi prosze przepis na kruszonke do ciasta drozdzowego bo uwielbiam a nie umiem robic.
Atfk juz mozesz sprobowac :tak:
Naju odpocznij i wykorzystaj urlopowanie do ostatniej chwili

Pozdrawiam!

hej dziewczyny
sezon ogorkowy u was w pelni,ja dostalam od mamy kilka sloikow kiszonych i korniszonych,dla nas dwie wystarczy,tym bardziej,ze mlada za bardzo nie jada,
ale te wasze z musztarda kusza czy po meksykansku
wiec usniecham sie o przepisik :)
bym zrobila po weekandziku w bieszczadach

dziendobry mamuski
ja tez bym cos popichcila ale jakos natchnienia brak....
moze w weekend jakies ogoreczki....
a tak to u nas oktylko ta pogoda moglaby sie jeszcze troche utrzymac....

reklama
Do góry