reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

hej,witam dziewczyny
a ja czekam kiedy mloda zje,napila sie troche kakao,a mleko z kulkami stoi,zjadla moze kilka pojedynczych kulek
byliscie na Shreku 3D z dzieciakami????

reklama
My na shreka wybieramy sie w przyszly poniedzialek a w tym tygodniu na " jak wytresowac smoka" - ogladalyscie ten film juz:sorry2::confused: w piatek bylysmy na "disco robaczki"...:-) a tak wogole to dzien dobry:-):tak::-)

Mozi mnie szlak łapał w zeszlym tygodniu bo Jula wogole jesc nie chciala...najpierw sie dopominala ze glodna i chce kulki itp a pozniej wylewalam kulki do smieci:wściekła/y:dzis na szczescie ladnie sniadanko zjedzone:-)

moje maja swoje dni Tatka niejadka w kratkę raz tak raz tak

my jak wytresować smoka w domu oglądaliśmy

ja gonie po domu tradycyjnie i sprzątam na 12 30 mam agencje do ogladania wrrr

a ja w koncu zjadlam mleko z platkami,moja parowke
ostatnio z niej tez niejadek okropny,u kuzynko malo co jadla,choc bylam zdziwiona jak zjadla kielbaske z grilla

mojej sie odwidzial shrek na razie,wiec nie idziemy, kumpela wraca w czw,wiec zapytam czy mogli zbyc bilety do multi na shera bo ma jej maz za free z pracy i zawsze cos zostaje,zawsze to 45 zl w kieszeni
mi oli kolezanki mama z przedszkola mowila,ze disco robaki im sie nie podobaly,ale to od gustu zalezy,kazdy ma inny

witam sie i ja poniedziałkowo!!!
wczoraj rozjechała sie moja rodzinka do swoich domków i zastała jakas dziwna pustka i cisza:sorry2:,dzieciaczki płakały jak bobry za sobą ehhh teraz czeka nas powrót do rzeczywistości!trzeba zaczac troszkę wcześniej dzieciaczki kłaść co by z porannym wstawaniem nie było problemów potem...bo szkoła tuż tuż!!no i zaczynam sie zastanawiać jak Kajka przyjmie tą odmianę...bowiem też rozpoczyna swoja edukacje w zerówce jako pięciolatek;-)!!!

a tak poza tym to mnie stresowy tydzień sie szykuje bo być może w piątek bedę miała juz wyniki...:szok: boje sie jak diabli na samą myśl!

a tak poza tym to wszystko spoko,od rana walczyłam z ogórkami,troche chałupkę ogarnęłam bo po południu na basen jedziemy!
pozdrawiam i miłego dzionka życzę!!

hej,a my po plac zabaw pewnie za niedlugo wyjdziemy,a wlasnie skonczylam segregowanie fotek po foldery i zostawienie te najlepszych,ale sie tym zmeczylam,wywalilam ponad 500 z zdjec z okresu roku,bo na cyfrowce sie szybko robi,jeszcze jak mloda dorwie aparat to kazda rzecz w domu jest fotografowana,a jeszcze mi sie foldery moje i kolezanki ze wspolnych wyjazdow pokrywaly

Witam i ja jak zwykle wieczorem. dzis plan dnia wykonalam w 100% i mam teraz czas na relaks. Maciej ma zapalenie spojowek ale ewidentnie alergiczne bo do tego lejacy katar i wysypke...ehhh.
Do kina chodzimy rzadko i wlasciwiwe tylko jak jestesmy u rodzicow bo u nas kina nie ma :no:

Zagladne jeszcze na @ i troche wam posmece;-)

Pozdrawiam wszystkie!

reklama
Zuzkus u nas też kina nie ma, ale na filmy nie jeżdzimy nigdzie, bo Młody nie wytrzymałby ponad godziny siedzenia w miejscu:sorry2:jedyny film, który go wciąga to alwin i wiewiórki, tak to krótkie bajki typu tom i jerry, bob budowniczy itp.
Mozi co do fotek:-Dja planuję w końcu jakieś wywołać, bo mam 3 płyty zgrane ale jakoś ciężko do fotografa zanieść:-p:-D
ATFK wyniki na pewno będą pozytywne:tak:a Kajka mądra dziewczynka i na pewno sobie poradzi w edukacyjnej:tak:a ogórków możesz trochę podesłać, zwłaszcza jeśli w occie:-p:-D

Do góry