reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Hejka!
Ja dzis
a015.gif
a020.gif
a025.gif
a030.gif
tylko juz do szaf nie mam sily wlozyc...ale do jutra nie ucieknie. A teraz
c055.gif
i
f055.gif

Evelinka kompleks starszego dziecka jak nic, my mamy to z Krzysiem, choc i Ania czasem probuje przez niegrzecznosc zwrocic uwage tyle ze jej mozna juz cos wytlumaczyc a Krzyskowi nie bardzo. Staram sie np tylko z nim grac w gre planszowa, albo tylko z tata idzie na grzyby. Wazne aby wiedzial ze sa czynnosci do ktorych inni nie sa dopuszczani

Madlen pewno jest tak jak pisze Naja bunt nastolatka plus inna mentalnosc. Ale mysle ze rozmowa z psychologiem to dobra mysl bo potrafi cos podsunac lub spojrzec na sytuacje inaczej

Iwona uwielbiam projektowac, a ta plytka z programem co Mozi poslalam jest swietna, pozwala zobaczyc jakby bylo z i bez (Naju program prosty jak 2+2 :tak:)

Jadzia witaj i tu!

Pozdrawiam! :-)

reklama
Przeraszam że znow was męcze ale zobaczcie dwie opcje,z otwarta kuchnia i z zamknieta.
Ja mam oprocz tego co tu widzicie duzy przedpokoj gdzie jest w nim WC a także duzy pokoj dla dzieci jeszcze :tak::tak::tak::tak:

W tej chwili tez mam kuchnie otwarta,choc małą ale przedzieloną barkiem i jest ona tam gdzie ma byc po remoncie łazienka,a łazienka duza jest obecnie tam gdzie na tych projektach kuchnia.Dlatego czeka mnie sopry remon ,łacznie z wymiana całej podłogi zapadajacej sie....;-)

Znalazłam inny program i takie na nim wygląda mniej wiecej,tylko nie patrzcie na zestawienie kolorow...a jutro zrobie jak kuchnia zamknieta by była:tak:

I projekt z opcja ciemnej kuchni

Ostatnia edycja:
zuzkus, gdyby za moich czasów była matura z matmy nawet bym do niej nie podchodziła, a jak mi jeszcze mówisz że to proste jak 2+2 to już zwątpiłam w siebie zupełnie:-D podziwiam, nigdy bym takiego programu nie opanowała. ale cudnie sie na to patrzy!

iwonka
, zgadzam się z zuskus, wg mnie otwarta jest super.

zuzkus, chylę głowę przed każdym kto opanował cyferki! ja sobie nawet z kalkulatorem nie radzę..:sorry2:

zmykam spać, bo jutro mam chyba jednak wyjazdowy dzionek, ale z rana jeszcze będę w domu i wpadnę się przywitać. a tymczasem dobrej nocki wszystkim!

Naju jeny myślałam ze tylko ja nienawidze cyferek jenyyy ulzyło mi bo byłam pewna ze tylko ja ich nienawidzę

Iwonka a ja jzu nei zdązyłam na wyświetlnie zamnietej kuchni wrrr

Zuza jaki śliczny schemat dnia pokazałas hehehehehhe

Atfk i jak było wczoraj kciuki zaciskałam aż do wieczora:))

reklama
Witam sie z rana!!!
ufffff kobietki aj już po wszystkim:tak::tak::tak:!!
stresiorrr mnie opuszcza,wyluzowałam sie na maxa!!
wczoraj o 15 zaczęłam najważniejszy egzamin w mojej edukacji!
poszedł...no trudno ocenić jak ale ja wyszłam z niego pozytywnie nastawiona!zrobiłam wszystko co mogłam,nie popełniłam jakiegoś zagrażającego memu życiu błędu generalnie jestem z siebie zadowolona...ale czy tak samo ocenią moje pracę egzaminatorzy to sie okaże za 2 m-ce dopiero!
generalnie po 4 godzinach wczorajszego egzaminu wracałam ze Szczecina z browarem w ręku:szok::szok::szok: co mi sie nie zdarza bo ja piwko to jedynie z sokiem a tu..nawet bez soku mi poszło;-);-);-)!!(oczywiście mężuś kierował:-D)

a tak poza tym to Was poczytam;-)
pozdrawiam

Do góry