reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Masz racje. Ja juz raz pisalam ze pozytywne myslenie to podstawa!!!

A teraz znikam
f055.gif
c010.gif

reklama
czyli wieczorami fundujmy sobie dobre myśli, pielęgnujmy przekonanie że wszystko nam się uda, a tak na pewno będzie. inaczej organizm nastawia się na stres i spełniają się czarne scenariusze. optymizmu na lato, i też zmykam do łożka. dobrej nocki!

Dobry !
Naju mnie gardło tez zaatakowało i od soboty nie przechodzi,do tego ciagły ból głowy i żoładka .Ale tak poza tym ok.;-)

Ide zaraz na podwórko z Klaudia :tak::tak::tak:wezme sobie kawusie i pójde po plotkować z sąsiadkami:-p

iwonka, to miłych plotek:-D fajnie że masz takie towarzystwo:tak:

a dla wszystkich na rozruszanie dnia:

[video=youtube;vraoiVCDdaM]http://www.youtube.com/watch?v=vraoiVCDdaM[/video]

Witam sie kobietki!!!
ozywam sie że żyję:happy:!!
wczoraj miałam takiego doła po tym egzaminie że szok:sorry::sorry::sorry:,nie poszedł po mojej myśli!!było ciężko !!!bazowaliśmy na pytaniach z poprzednich lat...a tu nam mały hardcor urządzili:szok: i sie pogubiłam!!
wieczorne konsultacje z innymi zdającymi w reszcie naszego kraju- na forum ratowniczym trochę uspokoiły moje nerwy,ale to jeszcze nie pewne źródło odpowiedzi więc niepewność trwa!
jutro cześć druga!!pisanie projektu działań ratowniczych i wykonanie jakiegoś zabiegu!!boje sie!!i marzę o tym żeby było już jutro!!

a tak poza tym to wszystko oki kobietki!!

atfk, nie dołuj się, tylko zbieraj siły przed dalszą częścią egzaminu! a z doświadczenia własnego i moich studentów wiem, że najgorzej jest dać się wciągnąć w spekulacje przed i po egzaminie. przed - można nastawić się bez sensu na jakieś pytania a po to zawsze człowiek jest przekonany ze wszystko zrobił źle, nawet gdy go inni uspokoją. niepotrzebne nerwy, będzie dobrze!!:tak:

witam sie ,slonko swieci..upal niesamowity.moje dzieciaczki maja dzisiaj szkolna wycieczke,gdzies na plac zabaw przy plazy,wczoraj jak nigdy szybko poszly spac,a dzisiaj wstaly przed budzikiem:-D.a do szkoly to mnie popedzaly,zeby tylko sie nie spoznic.wczoraj juz nie mialam sily do was zajrzec,od rana caly dzien poza domem,mielismy zakonczenie kursu o 10 i male party z tej okazji.jak szlam do domu,to co chwile kogos znajomego spotykalam i jak sie rozgadalam,to juz nie zaszalm do domu,tylko prosto do szkoly po dzieci,bo juz czas.z nimi jakos tez wracalam okrezna droga:-D,bo w domu zladowalismy dopiero okolo17..juz nie mialam sily pisac,do tego jeszcze bolala mnie glowa,tak potwornie,ze nie wyrabialam,tabletki przeciwbolowe,juz na mnie nie dzialaja..to teraz ide poczytac co u was,
atfk,nie ma co sie stresowac na zapas,pewnie poszlo tobie dobrze;-)i powodzenia na kolejnym egzaminie,trzymam kciuki:tak:

dziewczyny,wysylam do was
d020.gif
,zebycie tak nie marzlya wszystkim chorowitkom zdrowka :tak:
naja co to jest noc kupalow?mozee ja tempa,ale nie slyszalam wczesniej:zawstydzona/y:

reklama
iwonka dzieki..juz wiem co to jest,:-Dw moich stronach mowi sie na to noc swietojanska,albo noc sw,jana.wiedzialam,ze przypada na koniec czerwca,ale ja tutaj czasami nie wiem jak zyje,zapominam o waznych dnaich..jak bylam jeszcze mlodsza,to robilismy z kwiatow wianek,mocowalismy do deseczki i puszczalismy na wode,jeszcze chyba swieczke stawialismy,tak to ladnie na wodzie wygladalo,jak te wianki plynely..pamietam te wrozby...jako dzieciaki nazywalismy ta noc..noc magii..
a ja troszke ogarnelam mieszkanko i jeszcze chwilka i uciekam po dzieciaczki,maja wrocic okolo 14,ale pewnie i tak beda pozniej,ale wole juz stac pod ta szkola,niz maja wyjsc i mnie nie bedzie..

Do góry