reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

madlen jak moje dzieciaczki przeziębione to z domowych sposobów to daje im do picia wode z miodem,smaruje ich maściami rozgrzewającymi na noc,jakiś rutinoskorbin czy witaminki i tyle!
Twoje dzieci poszły wcześniej do szkoły???
naja witaj;-);-);-)!!!

ja ogarniam chałupke,umyłam głowe i zaraz ide na dwór powiesic to pranie które juz w misce sie prosi o wyniesienie!!

reklama
agatulka a jak ta cebule zrobic?pokroic na drobno i zasypac cukrem?

tutaj szkola zaczyna sie w wieku 4 lat :szok:,takze moja cora jeszcze 3 lata i idzie do sredniej szkoly...az sie boje,ale na razie jeszcze nie mysle o tym...mam na to cale 3 lata

tak zasypać cukrem i odstawic w słoiczku najlepiej zakrytym gazą

jeny szybko ta szkoła średnia

ja sos do sphagety zrobiłam ogarenłam lekko kuchnie
mus teraz poskłądać wyschniete ciuszki z suszarki bo w pokoju stoi i te z łazienki zas prasowania sie nazbiera bo pranei skonczyło się prac

i kurde wertuje strony z info o założeniu firmy jenyy

witam

Madlen do syrpkuz cebuli dodaj czosnek i bedzie super, szybko pomaga.

u nas dzis rano bylo 15 stopni, strasznei zimno.

Agatulka palnujesz otworzyc firme??

cześć kobietki!!!
jakoś pusto tu u nas ostatnio...czyżby przesilenie letnie sie zbliżało;-)??
u mnie oki!
wczoraj ostatnie załatwianie formalności w szkole i już mam koniec...:szok: jeszcze 2 egzaminy w poniedziałek 21 i w środe 23:baffled::baffled::baffled: i zegnaj szkoło!!ehhh

co słychać u Was?????

witam sie i ja.
za oknem piekny dzien,z moimi dzieciaczkami lepiej,tak sie zastanawiam czy to czasami nie byl jakis 2,3 dniowy wirus,bo oni jak juz maja goraczke,to tylko antybiotyk moze pomoc..najwazniejsze,ze juz lepiej.wczoraj mialam egzamin,jakos poszlo,ale nie jestem z siebie zadowolona...niby nie trudny,ale pytania tak ulozone,ze niewiadomo o co chodzi,trzeba bylo ruszyc glowa,no a ja akurat nie mialam na to sily,

a wie moze ktos ,co z iwonka ?,dlugo juz jej nie bylo

może to faktycznie wirus jakiś dopadł Twoje szkraby!!ale tak szczerze powiem że zdziwiło mnie to co napisałaś o tym antybiotku-nie chce sie wymądrzać ale antybiotyki nie zdziałają na wirusy tylko na bakteryjne choroby!a na gorączkę tym bardziej szkoda dzieci faszerować antybiotykami!jest wiele środków bezpiecznych które pomogą!

:confused:

witam

Madlen do syrpkuz cebuli dodaj czosnek i bedzie super, szybko pomaga.

u nas dzis rano bylo 15 stopni, strasznei zimno.

Agatulka palnujesz otworzyc firme??

wesz co chciałabym chciałabym ale zobaczymy co z tego wyjdzie

cześć kobietki!!!
jakoś pusto tu u nas ostatnio...czyżby przesilenie letnie sie zbliżało;-)??
u mnie oki!
wczoraj ostatnie załatwianie formalności w szkole i już mam koniec...:szok: jeszcze 2 egzaminy w poniedziałek 21 i w środe 23:baffled::baffled::baffled: i zegnaj szkoło!!ehhh

co słychać u Was?????

cos mi tez na pzresilenei letnie wygląda
u mnei przyznaje wiecej pracy z 4 dni pracy mam 6 dni pracy wiec róznica spora

wczoraj byłam 1 dzien w nowej i przeżyłam i jest oki czas szybko zleciałbo było co robic cały czas coś
a dziś dostawa wiec będzie jeszcze wiecej co robic
dziś bedzie kierowniczka i zobaczymy czy uda sie dogadać by zostać na stałe:cool2::cool2:

witam sie i ja.
za oknem piekny dzien,z moimi dzieciaczkami lepiej,tak sie zastanawiam czy to czasami nie byl jakis 2,3 dniowy wirus,bo oni jak juz maja goraczke,to tylko antybiotyk moze pomoc..najwazniejsze,ze juz lepiej.wczoraj mialam egzamin,jakos poszlo,ale nie jestem z siebie zadowolona...niby nie trudny,ale pytania tak ulozone,ze niewiadomo o co chodzi,trzeba bylo ruszyc glowa,no a ja akurat nie mialam na to sily,

a wie moze ktos ,co z iwonka ?,dlugo juz jej nie bylo
o tak chwilkę jej nie było
Gosia tez nie odzywa sie choć Naja pisała że nie ma dostępu ja sie nie myle pewnie i czasu brak
Anaconda juz chyba leci :-:)-(

dobrze że dzieci zdrowieją

atfk pewnie i masz racje..ale ja juz wiem,ze jak moje dzieciaczki maja za dlugo goraczke..znaczy sie jak maja dluzej niz 3 dni,to niczym im nie zbije..mysle,ze wtedy w organizmie tworzy sie jakis wirus,organizm sie broni i jedynie antybiotyk moze to zwalczyc..tak moja cora miala rok temu..przez caly tydzien goraczka prawie 40 stopni,po 3 dniach dostala antybiotyk,ale zle dopasowany..czekalam az jej spadnie,ale po dwoch dniach jak nie bylo poprawy,poszlam z nia do szpitala i kolejny...dopiero wtedy zaczela temperatura spadac...tak niczym nie moglam zbic..zeszlo pare kresek i za chwile znowu do gory..malo tego,jak mi dzieciaki choruja,to od razu wymiotuja,niewazne jaka to choroba...w oczach zle wygladaja,przestaja jesc i na wymioty idzie,a jak do tego dochodzi goraczka,to czekam 3 dni i do lekarza..juz mam to opcykane...

reklama
Witam!

Po fali okropnych upalow przyszlo zimno (13'C). Maciej nadal chory inhalacje i siedzimy w domu, wiem ze sa gorsze choroby ale te jego ciagle oskrzela podlamuja mnie psychicznie. Do tego maz pracuje tylko do konca czerwca...bo jak sie okazalo przedluzyli mu umowe...o miesiac. Ehhh szkoda gadac

Pozdrawiam i ide poczytac co u Was!

Do góry