reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

Ależ Wy tu dziewczynki aktywne:)

Tak evelinka staramy się. Przydałoby się rodzeństwo Szymorkowi:) Chciałabym żeby został starszym bratem:) A mnie egoistycznie marzy się córeczka:)

zuskus a Ty do tego pulmonologa tak sama z siebie poszłaś czy pediatra sugerował? Szymon w przeciągu 4 miesięcy miał dwa razy zapalenie płuc i pediatra przebąkiwała coś że może trzeba będzie go pulmonologowi pokazać ale skierowania nie dała. Inhalacje są super, Szymkowi bardzo pomogły przy tym ostatnim zapaleniu. A czym inhalujesz Maciusia?

reklama
Witam.Przede wszystkim życze zdrowia i uśmiechu wszystkim dzieciaczkom!

ballon1.gif

Wpadłam tylko na chwilke,bo biorę sie za robienie gołąbków z młodej kapustki :tak:
Acha u dentystki było ok.Vanesska po wakacjach na kontrol a Klaudia ma zeby zdrowe i jakoś nawet dała sobie zajrzeć do nich.Dostałą naklejkę i była zadowolona.:tak:

Mamucica powodzenia w staraniach

Chorowitkom zyczę dużo zdrówka!!!!!!

images balony.jpg 100 lat dla wszystkich dzieci w dniu ich święta

maluchy odstawione i ufff zakupy porobione rachunki opłacone i w portfelu o tyle lżej ze hooohoooo ale no trza to trza

Zuza to super wiadomośc Maciuś zbadany przez fachowca a maz umowe dostał czyli układac się zaczyna

Naja miłej podróży

Ewelina myślę że jak to chłopak nei chce kolorować mój tez ledwo ledwo koloruje nei chce po prostu
a kolorowanki ulubionych postaci nei pomagaja??

Mamucia witajjj ależ co piszesz egositycznie córeczka to normalne że mamusie chcą córcie życze bys ie udało

Iwonka podzucisz kilka gołabków??

ja dzis sobie zrobie mini leczo tak cukinia do mnie przemawiała w sklepie heehehehe
my na dzień dziecka na bank zabieramy maluchy do Mc donaldu nie ze na jedzenie bardziej na zabawki w zestawie bo sa akurat trafione
Dla Zuzi helo kity
a dla Maksa hot wensy wiec ideał

DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKOW,DUZO USMIECHU,ZABAWY I BEZTROSKIEGO DZIECINSTWA !!!!

witam sie ,jak zwykle popludniu..ja tylko na chwile,bo czas mnie dzisiaj goni.zaraz musze odebrac mojego malego faceta ze szkoly,potem core i mamy wizyte u stomatologa.jestem ciekawa czy Hubert usiadzie na fotel,bo jak do tej pory to nie chcial,lekarz probowal roznych sposobow,ale nic z tego,zobaczymy jak bedzie dzisiaj..a my Dzien Dziecka zrobimy naszym chyba jutro,a dzisiaj kupilam tylko wielkiego czekoladowego torta,ktorego bedziemy palaszowac jak wrocimy..no nic mamuski ,ja uciekam poczytac co u was..milego dnia :))

to ja tylko wprost ze Lwowa z najlepszymi zyczeniami dla naszych dzieciakow - zeby im rodzice nie utrudniali dziecinstwa:-D

agatulka ja właśnie tez skończyłam płacić rachunki:-:)szok::szok::szok::-( ehhh az słów brak!!ehhh o ile życie byłoby piękniejsze gdyby portfele były pełniejsze o kwotę co miesięcznych rachunków:-):-):-)
madlen daj znać jak tam szkraby u dentysty!!moja KAJA jak zobaczyła że Fifi tak chętnie siada to sama sie odważyła i nie mam teraz problemów!!az dziwnie to zabrzmi ale moje szkraby uwielbiają wizyty u swojego doktorka!!

iwonka brawo dla dziewczynek:-):-):-)!!zdrowe ząbki to podstawa!!!a tymi gołabkami to też bys mogła sie podzielić na farum:-D:-D:-D

mamucia no to miłego starania:-):-):-)!!!

powolutku bede sie zwijala!!szkraby najedzone wiec moze na dwór je wezme póki nie pada!!pochmurno i zimnawo ale cóż;-)!
miłego dzionka!!

zuskus a Ty do tego pulmonologa tak sama z siebie poszłaś czy pediatra sugerował? Szymon w przeciągu 4 miesięcy miał dwa razy zapalenie płuc i pediatra przebąkiwała coś że może trzeba będzie go pulmonologowi pokazać ale skierowania nie dała. Inhalacje są super, Szymkowi bardzo pomogły przy tym ostatnim zapaleniu. A czym inhalujesz Maciusia?

Maciej jest pod opieka pulmunologa od 6 miesiaca zycia, zreszta jak Krzys. Obydwaj alergicy, tyle ze Krzys bardziej mial uczulenie a Maciej ma od razu oskrzela z dusznosciami. Jestesmy wiec w poradni na kontrolnych wizytach co pol roku z jednym i z drugim, ale w naglych przypadkach trzeba prywatnie

Pediatra wie o leczeniu w poradni ma pelna dokumentacje i wkazazania zebym nie musiala po kazda recepte jezdzic do przychodni

Inhalacje ma z berodualu, pulmikortu i mucosolwanu

Witam :-):-):-)
U mnie od rana załamka, Maja obudziła się z płaczem że ją ucho boli więc biegiem razem do pediatry po skierowanie do laryngologa i w razie czego poprosiłam o przepisanie jakiegoś antybiotyku gdyby jednak laryngolog nie chciał nas przyjąć dzisiaj a potem biegiem do laryngolog prosić żeby nas przyjęła a potem czekanie prawie do godz.14 bo przecież nie byłyśmy zapisane na konkretną godzinę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na szczęście nas przyjęła, ucho zbadała i dała antybiotyk a po niedzieli na kontrolę, jestem załamana bo przecież w następną niedzielę wyjeżdżam a nie chcę zostawiać chorego dziecka, zwłaszcza że przecież koło 2 m-cy temu dopiero co z tego ucha się wyleczyła :-:)-:)-(

reklama
witam dziewczyny:))

WSZYTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA WSZYTKICH DZIECI:)

Anaconda bardzo duzo zdrowka dla corci, mam andzieje ze szybciutkow yzdrowieje zebys mogla spokojnie jechac.

Do góry