reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

witam wieczore
oliwka juz spi, padla zmeczona po wycieczce do zoo.
wczoraj byly karuzele wiec weekend naprawde super.

ja mam juz dosc ale wazne ze mloda zadowolona:))
jutro juz do pracy, ale fajnie:)

reklama
a ja na chwilkę tylko, bo próbuję ogarnąć się po przyjeździe do domu, a przed wyjazdem. moje dziecię wczoraj ostro zabalowało na festynie, a później koncercie Eleni, zachwycony podobno. szkoda, że ja w tym czasie w pracy siedziałam, ale ważne że Maćkowi się podobało. a dziś syn zrobił mi niesamowitą niespodziankę:szok: ojciec zawsze odbiera mnie z pociągu, bo nie ma do nas zbyt często autobusów, wysiadam z walizą, a tu słyszę z megafonów na dworcu znajomy głosik - 'mamusiu, twój synek czeka na ciebie':-D oczywiście to Maciek!!:-D omal się nie poryczałam ze wzruszenia i pędem na dworzec w poszukiwaniu syna! okazało się, ze urzędował w pokoju dyspozytorki czy jak to się nazywa, oczarował panią kompletnie, podnosił i opuszczał szlabany, oglądał jej pracę, i gdy wjechał mój pociąg pozwoliła mu przez głośniki przywitać mnie:-D chyba nie muszę mówić jak się czułam:-D

poza tym weekend jak wspomniałam w pracy, a jutro jadę do Charkowa jak dobrze pójdzie i przez dobry tydzień odpoczniecie ode mnie;-) zmykam może jakieś bluzki powyciągać, bo tam prawie 30 stopni, i pewnie kolejny raz film sobie obejrzę, bo ma być 'to właśnie miłość' na jedynce. dobrej nocki kobitki.

naja fantastyczna niespodzianka od syna :-)wyobrazam sobie,co musialas czuc slyszac jego glos..cudownego masz syna :tak::tak:
milego pobytu wCharkowie,a gdzie to w ogole jest? wstyd sie przyznac,ale nie slyszalam :zawstydzona/y::sorry2:

witam nową mamę, i wszystkie bebaby, dziś ja pierwsza?!;-)

madlen, no dziecię cudowne, jak każde dla swojej matki:-D ale fakt, że takiej niespodzianki bym nie przewidziała nigdy:-D

Charków leży na wschodzie Ukrainy, taki koniec świata niemalże. strasznie daleko i okropnie mi się nie chce jechać. jeszcze muszę wyjeżdżać dzis, przenocować we Lwowie, a potem nie mam biletu powrotnego kupionego i strasznie się denerwuję czy będą na niedzielę. ale jakoś to będzie, mam nadzieję. w każdym razie dom przewalony do góry nogami, nie mam pojęcia co spakować, we Lwowie leje, tam 30 stopni i słonce, nie znoszę wyjazdów z walizą i sukienkami.

a teraz lecę do młodego, na Dzień Matki spóźniony.

Witam ja nadal zasmarkana dzieci dobrze posłałam ich do placówki licze ze bedzie dobrze
maj alekie katarki ale goraczki juz brak mzoe to 3 dniówka bardziej u Zuzi bo piatek i sobota była widocznie chora a juz w połowie niedzieli lepiej

ja sie doprawiłam w sobote bo kucze byłam w pracy i mieliśmy ewakuacje niby przeci pożarowa ale zakładamy ż eto była akcja przeciw bombowa bo policjanci biegali po parkinach tych podziemnych zamkneli nam obiekt ale fajnie parkin przed budynkiem wyglądam wszyscy w firmowych ubraniach z każdego sklepu najbardziej żuał się Leroy merlin na zielono hehehheh wie od prawie 20 do prawie 22 30 stslismy jak debile i czekalismy gdyby nei to ze kasy nei rozlizone i dokumenty torebki w środku poszli byśmy do domu a tak lipka po 23 wyszłam z pracy znaim wsio zamknelismy wiec atrakcje musza być

Mozi kufa licze ze sie w końcu nam uda spotkać moze w tym tyodniu ide dopiero na weekend do pracy
co robicie w czwartek i czy w piątek pracujesz??

Naju ja pikole ale czad jak on oczarował jzu panie to co bedzie za kilka latttttttttttttt:szok::szok::szok::szok: zazdroszczę ale pomysłowy chłop

witam nową mamę Mamucia witamy i pisz o sobie wsio :)))

Muminka oby eneria wracała choc doczytałąm na :ninja2: że juz lepiej superrrr

milego pobytu naja mysl pozytywnie a bedzie dobrze :tak:.no ja te pewnie mialabym problem co spakowac,tutaj slonce tutaj deszcz..nie pomoge ci ,bo ja to zawsze nie wiem co zabrac..a jak juz spakuje to polowa rzeczy niepotrzebnych.szerokiej drogi.:-)

a co tu dzisiaj taka cisza z rana?

Witam wszystkie mamy "stare " i nowe :-) :tak::-)
U nas w sobote był grill z okazji urodzin Klaudii.Pogoda dopisała a dzis leje a tu po Vanesske trzeba niedługo iść i do dentysty śmigamy:tak:Dziś i Klaudie wejdzie też na kontrol:sorry2: nie wiem jak ona da sobie zajrzec do buzi jak ona odrazu gryzie:eek:

Naju udanego wyjazdu,a synek zrobił piękną niespodzianke:-)
Evelinka ja tez karmiłam gdziekolwiek i nie zważałam na innych ;-)
Agatulka to mieliście wieczór z atrakcjami:sorry2:,zdrowka życze:tak:
Atfk fajnie że mąz takie niespodzianki ci robi,oby było ich wiecej:tak:

Ide włosy sobie troche podprostować ,bo po myciu to takie siano troche na nich jest a tak to sie wygladzą .
Jutro W przedszkolu dzien dziecka oraz mamy i taty:tak::tak:

Witam się i ja!!
faktycznie jakoś pusto dzisiaj!!
co słychać??
jak minał weekendzik???
u nas fajnie i jakoś szybko;-)!!
sobote miałam wolną od szkoły więc skorzystałam z okazji i pojechałam sama na zakupy,pocieszyłam oko:-):-):-) i wieczorem poszliśmy na imprezke ze znajomymi i balowaliśmy do rana;-)!w niedzielę zabraliśmy dzieciaczki do bawialni-one poszalały:-):-):-),potem pojechaliśmy na chińszczyzne:-)...kurka i tak mi smakowała że szok...ostatni raz jadłam jakies 7 lat temu:szok:;-)!!
dzisiaj powrót do normalnosci,Fifi w szkole,meżuś w pracy a ja...ide zrobić kawkę,umyję głowę i jestem!!!

reklama
Witam :-):-):-)
Ja dziś tylko na chwilkę, przyznam że poczytałam po łebkach :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale Maja chora a na dodatek ja za 2 tyg wyjeżdżam, nic nie przygotowane i nie kupione a ja w domu uziemiona bo Maja porządnie zachrypnięta, do tego leje jak z cebra :cool::cool:
Naja piękny prezent ci synio na powitanie wykombinował :tak::tak::tak:
Agatko to faktycznie mieliście atrakcje w piątek - sama bym się nieźle wkurzyła :cool::cool:

Do góry