reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry dziewczyny:)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOZ OKAZJI NASZEGO SWIETA:)

Anaconda duzo duzo zdrowka dla corci.

takie rozstania z corcia sa napewno trudne...

my dzis mamy kontrole u elkarza, ciekawe kiedy mloda bedzie mogla wrocic do przedszkola, jakos nie chce brac kolejnego L4...
dzien lenia... fakt, kazdejz nas sie nalezy, ja zrobilam gulasz i na dzis wystarczy, troche ogarnelam mieszkanie i koniec:)

reklama
ollka, mam nadzieję, że u was już koniec choróbska. po którejś chorobie młody też mi strasznie długo kasłał, ale ratowaliśmy się santa herba /już tu kiedyś o tym pisałam, o kryptoreklamę mnie oskarżą:-p/ i przetrwał. pediatra nam mówił że taki kaszel to czasem i 3 tyg. potrafi trwać.

włosów nie farbowałam jeszcze, jakoś nie było kiedy a teraz tylko szybko chciałam umyć, bo idę potem do kosmetyczki brwi i rzęsy zrobić, wiec muszą mi wyschnąć. w piątek pewnie zrobię i mam nadzieję, ze efekt mnie nie załamie, bo w weekend do pracy i trzeba jakoś wyglądać:-D

pies mi fajnie śpi, do góry kołami, baaardzo lubię taki widok, zwłaszcza ze w ciepłe dni mój pies nie daje się do domu zapędzić i rzadko go widzę:-D

Naja jakiego masz psa??

ja do lekkiego kaszlu u oliwi jestem przyzwyczajona, wkoncu jest alergikeim i wiosna zawsze byla trudna. mam nadzieje ze ten paskudny kaszle przystopuje juz.

zal mize mloda omija dzien matkiw przedszkolu, na dzien babci i dziadka tez nie byla.
dobrze ze chociaz dzien dziecka przed nia...

no tak alergia wkurzająca sprawa.. u nas objawia się raczej katarem, kaszel sporadycznie. a dzień dziecka Oliwii wszystko pewnie wynagrodzi;-)

psa mam małego i białego, do domu z ogrodem nie polecam, bo ciągle brudny. west highland and white terier, cudowne psiaki, wesołe, z charakterem, a nasz jest idealny dla dziecka. szaleją z Maćkiem i widać, ze nawzajem się uwielbiają. chciałam wkleić fotki, ale mam tylko takie nie po fryzjerze, czyli nie w pełnej okazałości - bo jednak te psiaki muszą regularnie fryzjera odwiedzać, bo inaczej nie można dojść do ładu z ich sierścią. ale proszę, to nasz Bonus, w wersji kudłatej, i wyskubany, ale śpiący:

bonusf.jpg

bonus1.jpg

Naju całkiem inny pies po Fryzjerze heheh

a ja dumam co tu dla teściowej kupic bo kwiatka jej juz nie kupie o nie wszystkie padły te doniczkowe oczywsicie bo kotek tam króluje i podgryzał i kład sie na kwiatki na parapecie wiec tu odpada
a jeszcze problem taki ze to Macocha wiec jakos nei mam ochoty do niej chodzić podczas tych ostatnich problemów rodzinnych to juz bardziej ale mąz mówi wypada i co tu wymyślić wrrrr

pies jak człowiek, po fryzjerze prezentuje się jakoś lepiej..;-) jak będzie miał jakieś wyskubane zdjęcie od przodu, z tą charakterystyczną okrągłą głową to wkleję, ale nic znaleźć nie mogłam. ale w sumie one są do siebie bardzo podobne, kolorem się nie różnią, i można w necie zobaczyć jak toto wygląda;-) dokładnie tak:
west highland white terrier - Szukaj w Google

agatulka
, a może tak jakieś słodycze, bombonierka zawsze uniwersalna. kot chyba nie zeżre, a w najgorszym /najlepszym/ wypadku teściowa nią poczęstuje wnuki..

moja mama dostała ode mnie kartkę, bombonierkę, krem i wisiorek. sporo i drogo, ale w końcu syna mi pilnuje.. no i to moja mama.

ufff. właśnie mi tort przyniosła. fajnie, ale ja mam obcisłą sukienkę na tę konferencję!!

Ostatnia edycja:
pis jak człowiek, po fryzjerze prezentuje się jakoś lepiej..;-) jak będzie miał jakieś wyskubane zdjęcie od przodu, z tą charakterystyczną okrągłą głową to wkleję, ale nic znaleźć nie mogłam. ale w sumie one są do siebie bardzo podobne, kolorem się nie różnią, i można w necie zobaczyć jak toto wygląda;-) dokładnie tak:
west highland white terrier - Szukaj w Google

agatulka
, a może tak jakieś słodycze, bombonierka zawsze uniwersalna. kot chyba nie zeżre, a w najgorszym /najlepszym/ wypadku teściowa nią poczęstuje wnuki..

moja mama dostała ode mnie kartkę, bombonierkę, krem i wisiorek. sporo i drogo, ale w końcu syna mi pilnuje.. no i to moja mama.

ufff. właśnie mi tort przyniosła. fajnie, ale ja mam obcisłą sukienkę na tę konferencję!!

to właśnie mąz powiedział kupimy jakąs bąbonierkę więc idąc po dzieci zajde do sklepu w carefure moze sie trafia z napisem dla Mamy choć wolałabym dla tesciwoej :pP

ja zajada kalafiorkowa
a moejj mamie przez siostre kwiatka kazałąm kupić bo mam za daleko

jutro idę do pracy i po pracy zajdę do tego tira który ma zawieśc dary powodzianą bo to przed moją pracą

reklama
agatulka, i po problemie będzie;-) a jak nie chcesz 'dla mamy' wybierz coś uniwersalnego, z kwiatkami;-)

u nas zbierają w sklepach, dzięki za przypomnienie, mieliśmy z młodym też dziś coś kupić i włożyć do kosza, bo wczoraj przypomniało nam się przy kasie. zmykam do kosmetyczki, i potem będę kombinować jak nie wydać znów kasy w wesołym miasteczku:-p

Do góry