reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-):-)
Maja na wieczór gorączki dostała i zaczęła kaszleć, zaraz idziemy do lekarza bo jutro ma w przedszkolu przedstawienie na dzień mamy i może uda się jednak ją puścić :--(
Wczoraj siostra dzwoniła i za dwa tygodnie mam się szykować do wyjazdu, niby to wiedziałam a jednak nerwy wróciły
Ja też składam nam wszystkim najlepsze życzenia z okazji naszego święta
Maja na wieczór gorączki dostała i zaczęła kaszleć, zaraz idziemy do lekarza bo jutro ma w przedszkolu przedstawienie na dzień mamy i może uda się jednak ją puścić :--(
Wczoraj siostra dzwoniła i za dwa tygodnie mam się szykować do wyjazdu, niby to wiedziałam a jednak nerwy wróciły
Ja też składam nam wszystkim najlepsze życzenia z okazji naszego święta
naja
Fan(ka)
mamuśki kochane, i ja dołączam do życzeń - cierpliwości dla tych naszych szkrabów, siły, optymizmu, i żebyśmy nigdy nie zapominały, że mama to młoda, wspaniała kobieta i żeby nam tak dobrze z dziećmi było..
u nas słonko kłoci się z chmurami, rano było cieplutko, teraz znów zimny wiatr, ileż można. kupiłam dla Maćka kiczowaty tort w kształcie serduszka, żeby syna poczęstować, jeśli sobie przypomni o dniu matki. rano nawet mi życzeń nie złożył, bo zaspaliśmy do przedszkola i chyba nikt mu nie zdążył przypomnieć że trzeba
anaconda, mam nadzieje, że u Mai będzie dobrze i uda jej się pójść na przedszkolny dzień mamy. a z wyjazdem przegapiłam, albo źle kojarzę..
zmykam włosy myć, kawka wypita, zajrzę za czas jakiś.
u nas słonko kłoci się z chmurami, rano było cieplutko, teraz znów zimny wiatr, ileż można. kupiłam dla Maćka kiczowaty tort w kształcie serduszka, żeby syna poczęstować, jeśli sobie przypomni o dniu matki. rano nawet mi życzeń nie złożył, bo zaspaliśmy do przedszkola i chyba nikt mu nie zdążył przypomnieć że trzeba
anaconda, mam nadzieje, że u Mai będzie dobrze i uda jej się pójść na przedszkolny dzień mamy. a z wyjazdem przegapiłam, albo źle kojarzę..
zmykam włosy myć, kawka wypita, zajrzę za czas jakiś.
anaconda27
styczniówka2006
U nas też Maja życzeń nie składała ale ona to jeszcze za mała żeby sama wiedzieć a widocznie mąż jej wczoraj nie przypomniał, zresztą była z gorączką to ją usprawiedliwia
A co do wyjazdu to Naja co roku wyjeżdżam do pracy do Włoch, no i teraz zbliża się ten moment
A co do wyjazdu to Naja co roku wyjeżdżam do pracy do Włoch, no i teraz zbliża się ten moment
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
a ja na dzis ogłosiłam dzień lenia
mam zupkę kalafiorkową z mięsną wkładką i nic nic nie robię dziś heheheh
zjadłam kawałek arbuza i sie bycze
Beatko czyli to juz tuz tuz
mam zupkę kalafiorkową z mięsną wkładką i nic nic nie robię dziś heheheh
zjadłam kawałek arbuza i sie bycze
Beatko czyli to juz tuz tuz
anaconda27
styczniówka2006
Naja o organizacji szkoda gadać, ja wyjeżdżam koło 15 czerwca a Maja zostaje tu z mężem i chodzi do końca czerwca do przedszkola, na lipiec obydwoje przyjeżdżają do mnie a w sierpniu wracają tutaj i Maja znowu do przedszkola, do opieki jest tata i 2 babcie. No a początek września ja wracam
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
anaconda, czyli dobrze kojarzyłam, a nie chciałam wtopy zaliczyć jak to organizujecie, napisz co nieco!
agatulka, dziś lenistwo nam wszystkim się należy;-)
kobitki, co u Joanny? wie któraś, bo coś nam zamilkła ostatnio..
a gdzie Gosia się nam podziałaaaaaaaaaaaaaa
Naja o organizacji szkoda gadać, ja wyjeżdżam koło 15 czerwca a Maja zostaje tu z mężem i chodzi do końca czerwca do przedszkola, na lipiec obydwoje przyjeżdżają do mnie a w sierpniu wracają tutaj i Maja znowu do przedszkola, do opieki jest tata i 2 babcie. No a początek września ja wracam
czyli spory sprawdzian dla taty
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
jeny na 1 jest nowy program Bodzik od kuchni ja pikole ona teraz gotować bedzie hehehehhe
reklama
naja
Fan(ka)
agatulka, o Gosi kiedyś wspominałam, mejlowałyśmy sobie i póki co ma dostęp do netu tylko poza domem, bo się urządzają w nowych wnętrzach. ale wróci;-)
anaconda, wydaje mi się że dobrze to rozwiązaliście - tata będzie miał okazję się wykazać i naprawdę pcozuc tatą, a poza tym i tak sporo czasu spędzicie razem, na pewno będzie dobrze!
anaconda, wydaje mi się że dobrze to rozwiązaliście - tata będzie miał okazję się wykazać i naprawdę pcozuc tatą, a poza tym i tak sporo czasu spędzicie razem, na pewno będzie dobrze!
Podziel się: