reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam :-):-):-)
U nas też pogoda się popsuła i zapewne zaraz zacznie lać :cool::cool::cool:
Maja jednak w przedszkolu, nie miałam sumienia zatrzymać jej w domu, tak bardzo się cieszyła na to dzisiejsze przedstawienie i ma mi jakiś prezent dać ale to tajemnica i pani nie kazała nic mówić :-D:-D:tak::tak:
Atfk to ja już wiem dla kogo ty chcesz tyle czasu w kuchni poświecić :-p:-p

reklama
:-D:-D:-Dto mnie rozszyfrowałaś hahahha
właśnie kawke sobie zrobiłam i jak ją wypije to sie wezme!jeszcze głowe musze umyć!

dobrze ze Majkę puściłaś!!jak nie jest gorzej to nie ma co jej trzymać!!
a swoją drogą ta lekarka u której byłas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: któż to na gorączkę antybiotyk daje:szok::szok::szok:!!ehhh i raczej pierwszy raz sie spotkałam zeby dać dziecku i eurespal i antybiotyk:sorry::sorry::sorry:

No właśnie mnie też to zdziwiło bo wcześniej jak chodziłam (dodam że do innej :cool::cool:) to zawsze mówiła że najpierw spróbujemy wyleczyć eurespalem a jak nie będzie poprawy to przyjść i zapiszemy antybiotyk. I dlatego tak sama sobie zadecydowałam że najpierw spróbuję bez antybiotyku :cool::cool: Wiesz jak rozmawiałam z innymi mamami to każda narzekała na tą pediatrę na którą wczoraj trafiłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I gdyby nie to że rzadko chodzę z Mają po lekarzach to bym się już dawno do innej przychodni zapisała albo nawet prywatnie zaczęła chodzić

no niestety zawsze sie trafi jakis znachor:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!mnie a raczej moja Kajke tez jedna taka leczyła zastrzykami na zapalenie płuc(wypatrzyła na zdjęciu rtg:szok:) a co sie potem okazał to płuca czyste Kajka miała...a ona uparcie dumna z siebie twierdziła jak to szybko wyleczyła małą ehhhhhhh szkoda słów niepotrzebnie ja stresowaliśmy i meczylismy !!
spróbuj tym eurespalem

atfk, widać radosny nastrój oczekiwania:-D fajnie tak coś dla kogoś robić. a w wolnej chwili ja poproszę o przepis na te zupkę..:cool2:

anaconda
, myślę, ze dobrze zrobiłaś, Maja pewnie raczej ozdrowieje, niż jej zaszkodzi to przedszkole;-) a lekarka dziwna, fakt.

ja tylko na chwilkę, dla odmiany u nas piękne słonko, choć chmury się zbierają. lecę na kurs robienia sobie makijażu, czyli po porady do kosmetyczki, bo mi wczoraj obiecała coś podpowiedzieć. normalnie mam tremę.

Witam,padam na pysk.Oczy mi sie zamykają,całą noc wędrowały te moje dzieci i sie nie wyspałam.W koncu R spał u dzieci w pokoju a dziewczynki ze mną:sorry:
Dzis Vanesska ma znów jakies występy,bo żegnają tym razem 5 latkow które odchodza do szkoły....a 1 czerwca jest impreza z okazji dnia mamy i taty i dziecka :tak: a wiecie ze za tydzień jest Boże Ciało :tak:
Ja ostatnio tez dostałam Pulneo... ale one są tak obrzydliwe nie dobre w smaku że moje dziewczyny tego nie tkną:no::dry:
Idę i ja kawusię sobie zrobic zapraszam
cafe1.gif

No ja na szczęście nie mam problemów z podawaniem Mai lekarstw, wystarczy jej przetłumaczyć i weźmie wszystko :tak::tak:
Iwonka współczuję nie przespanej nocki ale tak dla otuchy dodam że moja Maja też sie jeszcze budzi, a ja głupia łudziłam się ze jak skończy rok to już będą przespane wszystkie noce - jak to człowiek może się przeliczyć :-D:-D
Naja to jak ty wrócisz od tej kosmetyczki to cię nie poznamy :-p:-p;-);-):tak::tak::-D:-D

Tak naju oczekiwanie jest.........:-):-):-)
podziel sie poradami kosmetyczki!!tez chetnie bym an takie coś poszła!!fajna sprawa!
a przepis na zupke wpisze na @!

iwonka szczerze współczuję!!!kurka ale czemu one tak wedrują???śpia razem czy w osobnych łóżkach?hmmm
a co do występów to mój Fifi ma 10 czerwca w szkole dzień mamy i taty:-D!

A nie wiem czemu tak wędruj a,chca poprostu spac z mama:dry: mają kazda swoje łożko....Vanesska to fakt sama ją nauczyłam spać z nami jak była malutka a Klaudia przychodzi od niedawna do nas od kąd nie spi już zamknieta w łożeczku.:sorry:
Rano wstawiłam pranie bo patrze piękne słonko a tu juz całe niebo zachmurzone.Czekam na kuriera bo przywiezie piaskownice dla dzieci i na listonosza bo zostawił mi awizo wiec zadzwoniłam na poczte i dziś przyniesie ten list polecony:tak:

reklama
Do góry