reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam :biggrin2: nawet nie zauważył nikt że mnie nie ma tyle dni:-p mieszkam blisko Wsły na terenie zagrozonym zalaniema zagrozenie w Warszawie nadal jest wysokie,zamkniete okoliczne szkoly,przedszkola.Jak dotąd nie zalało nas ale woda nadal wysoka ponad 7 metrow ma wiec przez kilka dni spadło tylko 65 cm:eek:,wały są kompletnie przesiąkniete:no: i walka trwa nadal,póki woda nie spadnie ponizej poziomu stanu alarmowego czyli 650cm:dry:.Do wału mam kilkaset metrow ale nasz wał to jest taki porzadny bardzo dawno robiony bo te nowsze maja teraz wieksze problemy:sorry2: i mam nadzieję ze nic nie pusci ...chociarz kilka kilometrow ulicy jest zamknieta wzdłuż wału ze względu bezpieczenstwa:sorry2: Vanessa siedzi w domu ale jutro chyba juz pojdzie.Koło mnie jest pełno policji,tu maja swoje garaże ,najwiekszą komende,tedy przewoża piach a przy tym te wyjące syreny to wiecie jakie to uczucie:sorry2::sorry2::sorry2:

Poza tym wczoraj Klaudia skonczyła 2 latka a ja miałam w niedziele imieniny;-)

reklama
agatulka, ale robisz w domu, czy u fryzjera?

u nas burza, więc chwilowo siedzę jeszcze w domku..

samama szamponem koloryzującym farba na arzie nei wchodzi w gre jakoś nie mam przekonania wolę szampon i po jakimś czasei schodzi :)))

Iwonka witamyy po kilkudniowej nieobecności
upss jak mogłysmy o Tobie zapomnieć wybacz nam

wspólczuje tych syren ja mam blisko szpital i ocipieć idzie w wolne jak te karetki jezdzą a co powiedzieć u Ciebie jak pewnei straże i policja doszła do tego

a dla Klaudusi od @ cioć
100 lat

Zobacz załącznik 249341 misio-roze-400x300.jpggif02.gi.gifZobacz załącznik 249345

ja szybko na poczte skoczyłam szał 3 osoby w kolejce az tylko były siup do domu i kalafiorkowa praktycznie gotowa tylko koperek pokroic trzeba
i mięsko do pierogów sie chłodzi i będzie zaraz szał pierogarnia w moim domu

iwonka!!!nie zapomniałyśmy!!!!podpytywałyśmy jak tam sytuacja u każdej z osobna!!!ale jeśli poczułaś sie "pominięta" to wybacz:-):-)!!
mam nadzieję ze wszystko sie unormuje!!ze najgorsze Was ominie!!trzymam kciuki!!oby powróciła normalność!

dla Klauduni wszystkiego na naj naj:-):-):-)samych u7smiechniętych dzionków w zyciu!!!
a dla Ciebie spełnienia marzeń i snów!!troszkę spóźnione ale szczera!!!

Widze że o farbowaniu pszecie,ja w sobote z blondynki wrocilam do swojego koloru ,ciemny blond ,taki troche pod brąz podchodzący .Powiedzialam sobie dośc rozjasniania ,już 15 lat ciagle w kólko włosy rozjasniałam i sie niszczyły,choć i tak nadał mam ich dużo... a tak teraz kolorek nawet nawet,połysku nabrały i odpoczna troche :tak::tak::tak::tak:
Dziekuje za życzenia

no kobietki ja powoli bede sie brała za obiadek!chcę dzisiaj zrobić placki ziemniaczane a Fifi wraca za godzinke wiec akurat sie wyrobię!!
po pludniu jade do mojej psiapsiółki na ploty bo ona tez słomiana wdowa chwilowo:szok: tyle ze znacznie dłużej niz ja ...mój mężuś wraca juz na stałe w czwartek a jej dopiero w lipcu kończy kurs:szok:!!no i na solarke pójde przy okazji;-) ogrzać sie sztucznym słonkiem:-D!!
zycze Wam miłego dzionka!!!jutro rano będę jak zwykle hahah

witam i ja:))

co do tego o czym pisalyscie to moja nauczyla sie wlaczyc o swoje dopiero wprzedszkolu.
oglolnie tow domu pyskata jest a jak jakies dziecko ja uderzylo to nie odda bo dzieci sie nie bije.
ja niestetyw tym przypadku tez postepuje malo pedagigicznie i ucze ja ze jak ja ktos specialnie uderzy, uszczypnie itd to sie oddaje,w przedszkolu zawsze moze zglosic pani.

Naja a ty masz abrdzo fajnego malego faceta, oj beda zniego ludzie jak dorosnie:)

co do farbowanai to ja mam ciemne wlosy... i przy takich zostaje, chociaz odcienei lubie zmieniac, ale najbardziej wierna jestem gorzkiej czekoladzie, uwielbiam ten kolor:))

atfk...plotki, solar, fajna sprawa:) milego popoludnia

ja dalejw domu siedze z mloda, wysiadam juz powoli...

iwonka, no jakże mogłybyśmy zapomnieć! dobrze, że już znowu jesteś z nami i pisz co u was. powodzi sobie nawet nie wyobrażam i tego co tam przeżywacie.. dlatego i dla ciebie i Klaudii życzenia przede wszystkim spokoju, radości każdego dnia i tylko dobrych ludzi dookoła:tak:

no to w ramach oszczędności jak typowa wielkopolanka kupiłam szampon za 5,30:-D firma 'Joanna', kolor księżycowy blond, cokolwiek by to nie miało znaczyć:-D wreszcie udało mi się też kawkę sobie zrobić, wiec chwila relaksu.. obiadek gotowy, więc można posiedzieć przed pójściem po dziecię do przedszkola.

atfk, miłego plotkowania:-D

ollka, dzięki za dobre słowo dla Maćka:tak: i jak widzę niepedagogiczne zachowania na topie.. czas sie zmienić;-)

Naja mi po prostu nie podobalo sie to ze Oliwia daje sie bic,a raczej to ze sie nie broni... w przedszkolu troche sie juz wyszkolila:)

kurde u nas znow robi sie ciemno... pewnie ebdzie padac.... normlanie mam dosc tej pogody!

ollka, no mnie też to właśnie denerwuje, że młody taki jest. dlatego wezmę sobie do serca wasze rady - tylko że mój syn to tak ze skrajności w skrajność lubi wpadać, wiec żeby nie przegiął z ta asertywnością:sorry2:

u nas dla odmiany słonko, ciekawe jak długo.

reklama
Olka u mnie tez ciemno się zrobiło
wiec palta dla dzieci przeciwdeszczowe mus wziąśc dzieciakom bo na bank będzie padać

jeny pierogi skończone wow prawie 40 z mięskiem sie zlepiło i 15 z truskawkami bo mi ciasta zostało to siup z zamrażalki truskawki wziełam i dzieci ucieszę na pewno

Do góry