reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Evelinka ale to nie moj lekarz prowadzacy mi pomógł szybciej przyśpieszyc poród tylko lekarz w izbie przyjec na oddziale polozniczym.Przeciez i tak chyba masz chodzic na ktg do szpitala co dwa dni? I wtedy tez badaja ginekologicznie.

no to się kobitki trzymajcie. czy zajrzę w najbliższym czasie wątpię, więc evelinko - obym została wirtualną ciocią gdy już wrócę:-D za parę dni powinnam być z powrotem. buziaki dla wszystkich!

evelinka wiem, ze to czekanie to meczy..ale jeszcze troche i bedziesz tulila swoja mala kryszynke.i daj zaraz znac:) zycze lekkiego porodu,zeby wszystko sprawnie i szybko poszlo :))jak lezalam z synem na wywolaniu(jeszce przed terminem),to polozne mi mowily,ze seks tez przyspiesza porod,jak juz jest oczywiscie czas,zeby malenstwo moglo sie urodzic..szyjke macicy tez mi masowaly,ale to nie pomoglo,bo moj chlopak czekal az przyjdzie czas na niego,dopiero jak mi pecherz przbili,to zaczelam rodzic,a przy okazji mocne kawy mi przynosily,tak mialam z nimi dobrze.to tylko zalezy od lekarza i poloznej,jak chca to moga przyspieszyc porod.ale teraz jak bedziesz chodzila i zaczna cie badac to zobaczysz jak szybko urodzisz..

a ja dzisiaj wkoncu ogarnelam szafy..alez te moje dzieciaki rosna,polowa rzeczy za mala..teraz czekaja mnie zakupy.

Evelinka ale to nie moj lekarz prowadzacy mi pomógł szybciej przyśpieszyc poród tylko lekarz w izbie przyjec na oddziale polozniczym.Przeciez i tak chyba masz chodzic na ktg do szpitala co dwa dni? I wtedy tez badaja ginekologicznie.
No właśnie nie mówiła mi nic o szpitalu i jakichkolwiek badaniach,tylko kazała jeszcze czekać do przyszłego tygodnia,wtedy dopiero da skierowanie.A sama się nie wybiorę,bo boję się,że mnie położą i niepotrzebnie tam będę leżała..Ogólnie może się urodzić do dwóch tygodni po terminie,więc jeszcze troszkę czekam.

Dobra,ja na dziś kończę.Spokojnej nocki ;-)

Witam w kolejny deszczowy dzień :-):-)
Ta pogoda mnie całkiem dobija :-:)-( do tego kasa się skończyła a wypłata dopiero 10, normalnie tylko siąść i płakać :dry::dry:
Evelinko masz rację lepiej w domu poczekać niż w szpitalu bez sensu leżeć,a lada dzień poród się zacznie :tak::tak::tak:

Witam sie z rana!!!deszczowego:-:)-:)-( ehhhhhhhhh
Filuś pojechał do szkoły,Kajka dopiero wstała a mężuś na służbie od 6;-)!!
ja właśnie zjadłam śniadanko i zaraz sie biorę za kawusie:tak:!!!

wczoraj mężuś zabrał mnie na zakupy:rofl2: i kupiliśmy sobie nowe oświetlenie do dużego pokoju tzn żyrandol i lampkę :tak::tak::tak: i teraz jak na babę przystało stwierdziłam że zmienimy tez ściany tzn kolor,wzór itp...jak szaleć to szaleć:tak:!!

jest któraś chętna na kawusie??

anaconda glowa do gory.do 10 juz duzo nie zostalo.
atfk to super ze zakupy sie udaly.

moj dzisiaj ma wolne,ale chyba nici z zakopow..bo pada.a poza tym,za niedlugo wakacje a my jeszcze nic kasy nie mamy odlozonej :( wiec teraz ograniczam sie z wydatkami.
wy juz po kawce,a ja dopiero pije.ide dzieciom zrobic sniadanko,bo dopiero wstaly.

reklama
Witam i ja
ta pogoda i nei wkurza juz porządnie
Beatko kochanie ja tez mam wypłate 10 wiec czekam tak jak ty na kasę fuks tylko taki ze miałam odliczone na kablówke a tam pani ze jeden rachunek jest nieaktualny wiec mam 45 zaoszczędzone niby nei dużo ale na jedzenei na kilka dni starcza bo dzieci w domu kolacje tylko jadaja przecież
Naju miłęgo wyjazdu bo cos doczytałąm ze wybywasz
Ewelinko wize ze wyczekujesz i juz masz stresa jeny ja 1 ciąze to myślałam ze jka słoń bede 10 miesięcy chodzić
atfk jak szalec to z rozmachemmmmmmmmmmmmmmmm
madlen ja osttanio dożuciłam z pawlacza wiosenne i letnie jejku połowa za mała

Do góry