reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam sie i ja;-)!!
właśnie zmyłam farbe...ot tak dla poprawy nastroju walnęłam se złoty brazik na główce:rofl2::rofl2::rofl2:!!

wczoraj byłam u lekarza hmmm w sumie to był bardzo sympatyczny a wiem ze na co dzień jest gburem;-)...moze miał dobry dzień!!powiedział mi,ze mam wadę zastawki,a dokładniej wypada mi płatek zastawki ale to nie zagraża absolutnie mojemu zyciu ani zdrowiu,a te dolegliwosci to najprawdopodobniej z niedoboru magnezu!!Poradził do magnezować się,zwolnić tempo życia...i wyjechać na wakacje:-D:-D:-D najlepiej solo aby odpocząć od męża i dzieci:-D:-D!

reklama
ja tez cie witam joanna..a powiedz mi bo widze,ze ty tak na ta silownie biegasz..sa jakis rezultaty,bo ja tak sie przymierzam..ale to dopiero na jesien,bo na razie nie ma na to czasu..jakie wytlumaczenie,oj przydaloby sie zrzucic kilka ladnych kg..

anaconda,dzieci czasami grymasza na zmiane pogody,bynajmniej moje tak maja,a jak dochodzi do tego jeszcze zmeczenie,to juz w ogole koszmar.dlatego Huberta wczoraj popoludniu wyslalam do lozka,bo chodzil i sam nie wiedzial czego chce, a jak sie chlopak wyspal to nie to samo diecko,nawet pomogl mi kolacje przygotowac.wczoraj rozbawil mnie jego tekst :
mamo ty tak dobrze umiesz gotowac,czy jak moja zona nie bedzie wiedziala jak cos zrobic,to czy bedzie mogla sie przyjsc do ciebie zapytac,jak sie gotuje??
ale sie usmialam,ma dopiero 5 lat,a juz zastanawia sie czy jego zona bedzie mogla przyjsc do mnie na nauke gotowania..dzieciaki..skad u niech takie pytania?rozbawil mnie wczoraj tym tekstem

i ja mam za oknem deszcz..poczatek maja a tu pogoda nijaka.zimno i deszczowo..brrr

Atfk to pochwal się kolorkiem :tak::tak::tak:
Madlen to faktycznie niezłe problemy ma twój synek :-D:-D:-D a przyszła synowa to zapewne zachwycona byłaby tym pomysłem :-D:-D:-D:-D
Co do marudzenia to najgorsze wczoraj było to że Maja cały czas powtarzała że ona nie chce spać :baffled::baffled::baffled: a ja przecież widziałam że ledwo chodzi :-p:-p:-p Ubzdurała sobie że o godz.20 ona chce do komputera pograć i od tego się zaczęło bo jej powiedziałam że już grać nie będzie bo pora spania i że wcześniej mogła usiąść do komputera no i jak dzisiaj przyjdzie z przedszkola to chyba od razu ją posadzę coby w porze spania znowu nie przypomniała sobie o grach :baffled::baffled:

aaa nie ma sie czym chwalić-przyciemniłam sobie dla poprawy własnego samopoczucia;-);-);-)!!

ide pić kawkę z mężusiem bo dziś ma wolne i jest w domku!!
buźka

PS:evelinka jak Ty pięknie wyglądasz z tym brzuniem!!!foto na @ kapitalne

A ja znów chciałabym sobie rozjaśnić, nie dużo ale taki ciemny blond albo jasny brąz a ponieważ swoje mam ciemne włosy to nigdy mi nie wychodzi :crazy::crazy:

dzieci zawsze maja dziwne pomysly jak czas na spanie.moje na przyklad caly dzien moga chodzic z kata w kat i narzekac,ze nudno,nie mam co robic..a przy okazji sie klocic, ale jak powiem Hubert do wanny,to od razu sie bawia i juz nie ma miedzy nimi klotni ani narzekania ze nudno..a jakie sie glodne wtedy robia..od razu wymyslanie czego to by nie zjedli..byle tylko nie isc spac. apotem problemy jak maja rano wstac do szkoly.najgorzej wiosna zagonic ich do lozka,bo przeciez jeszcze jasno..a ja mi kaze spac.

Witam.Bylismy u dentysty a ta na zwolnieniu do 17ego.
Evelinka ja pierwszy poród miałam wywoływany po terminie i drugi o mały włos tez. Jak minął termin i jezdziłam na ktg konrolne na oddział szpitalny to miła lekarka zrobiła mi masaz szyjki i lekko przebiła pecherz i gdy po badaniu szłam do domu ,smiąły sie ze napewno dzis na porodowke wroce:tak::tak::tak: i miała racje,bo w nocy byłam z powrotem i obyło sie bez wywoływania:tak:a wiedziały że nie chxce miec znow wywoływanego porodu.Jeśli bym nie zaczeła rodzić to na drugi dzień miałam przyjechac już z torba na oddział na wywoływanie:baffled:

Naju udanej podróży a jak tam u lekarza?

Atfk włąsnie miałąm Ci napisac że kupiłam wczoraj swiat kobiety czasopismo bo jest tam bajka Wilk i zając) i tam właśnie cztytałam o tych roznych kołataniach serca,co nagle wystepuja uderzenia itd i że własnie magnez i potas chyba polecaja jesc,tak samo na skurcze w nogach pomaga.

Anaconda u nas tez od kilku dni jest problem z wieczornym zasypianiem.:sorry2:

Ostatnia edycja:
zaraz się biorę za pakowanie, nie znoszę tego. u lekarza ok, kaszel jak zwykle, alergiczny, osłuchowo czysto. a co do porodu to mi też lekarz '[przyspieszył', bo poszłam mu w terminie co prawda, ale marudzić że ja już chcę urodzić. kazał wleźć na fotel, zbadał i oznajmił, że do środy to już muszę urodzić, a był poniedziałek. no i wieczorem jechałam na porodówkę:-D tak wiec ginekolog jak chce to potrafi pomóc;-)

reklama
Witajcie,

To trafiłyście na dobrych lekarzy.Moja to już od dawna wszystko sobie zlewa i szkoda słów na nią.Już się nie kłóciłam wczoraj o to L4,bo i tak na macierzyńskim mi teraz umowa wygaśnie i podejrzewam,że nie przedłużą,także za wielkiej różnicy mi to nie robi.Tylko wkurzają mnie te jej bajki,że niby po terminie to już wbrew prawu dawać,skoro innym lekarze dają.

Madlen Ty o tej kawie,a ja odkąd się dowiedziałam o ciąży to odstawiłam,z Dominikiem zresztą też tak miałam.Ale jak mówisz,że to może coś przyspieszyć,to chyba sobie dziś zafunduję :-) A piję tylko szatana,bo z cukrem nie lubię.
Naju spokojnej podróży i wracaj szybko do nas ;-)
Atfk dzięki za komplementa :blink:

Właśnie się zastanawiałam,co z tą Zuzkus się dzieje,a to komunia :-).Skoro jej nie ma,to może dać innej cynk ze szpitala jak będzie po wszystkim.Która chętna :confused:

Do góry