reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Oj Naju wspolczuje cieszkich dni! kocze na tajny zobaczyc czy tam cos napisalas.
Zuskus gratuluje prawie zakonczenia !!
Anno i tobie wspolczuje! Okropne jak po poprzednich wlascicielach syf sie dostaje. Ja te mieszkanie co teraz mamy w dobrym stanie dostalam ale te poprzednie to szkoda mowic. Ogladalam je jak jeszcze tam mieszkl ktos wiec wiele rzeczy sie niewidzi a potem okazalo sie ze kuchnia tak zapuszczona ze tluszcz z kafelek szpachlowka zdzieralm!!! O lazience niewspomne... Mam jednak nadzieje ze szybko sie z tym zbirzecie i juz niedlugo zarzucisz nogi na kanaie w swierzo wyremontowanm mieszkanku!
Ewelinka moj Filip dzs tez maruda ale mysle ze tak jest po wekendach. Bynajmiej u nas. Poniedzialk to zawsze te stresowe dni... Super ze o nas pomyslisz jak bedziesz juz na tym najwarzniejszym etapie ciazy! Byle Ci sie tylko udalo. Jesli jednak w bolach ledwo bedziesz mogla doczlapac do kompa to zostaw to zrozumiemy ze niedalas rady :)

reklama
Witam z rana :-):-):-)
Z racji tego że wczoraj zrobiłam generalne porządki to dzisiaj zarządzam sobie dzień lenia :-p:-p:-p Tylko ja się wczoraj na pracowałam nad dywanem a dzisiaj mój małżonek z buciorami na niego wszedł - oj jak ja mogłam się na niego wydrzeć :-p:-p
Co do nauki jeżdżenia na dwóch kółkach to u nas nie ma nawet mowy z tym roku, Maja to straszny straszak i zapewne by już odrzuciła rower na dobre a po drugie to właśnie sprzedałam jej rowerek 14" no i mus teraz nowy kupić - tak więc my jak na razie bez rowerka :no::no: Aa co do czytania i pisania to Maja zna kilka literek, umie się podpisać ale ostatnio nie chce poznawać nowych więc robimy przerwę :tak::tak:
Nie znoszę ludzi, którzy p[o sobie bałagan zostawiają, jak my się tutaj wprowadzaliśmy to poprzedni lokatorzy nie dość ze syf zostawili to jeszcze całe butelki płynu do płukania tkanin, płynu do naczyń itp no i 2 dni musiałam sprzątać
Agatko i jak po wizycie u lekarza? A na trądzik to moja koleżanka kupowała w aptece taki płyn afrodyta bodajże się nazywał i ona go sobie chwaliła :baffled::baffled:

Witam kobietki!!!
co dobrego??
u nas leje cała noc i nadal teraz ciemno za oknem az nie miło:wściekła/y: a wczoraj takie ciepełko było...ze buszowałam na dworze ze szkrabami!!a od rana byłam na praktykach wiec wybaczcie nieobecnosc!!!

Evelinka...czekamy z niecierpliwością na Matiego:tak::tak::tak:!!

musze podczytać co tam naprodukowałyście!!

Witajcie
u mnei koleżanka z synkeim była bo jest uziębiony i nie chce przychodzić z nim w czasie gdy moje dzieci są pobawił sie zabawkami a my poplotkowałyśmy sobie a co tam

zaraz za kopytka sie biorę zostało mięska ze schabiku dorobię sosik i jedzonko jak ta lala

Zuza powiadasz skalniaka odkryłaś jak mi tego brakujeeeeeeeeeeee grządki chwasty itp

Ewelinka to jzu tuz tuz i tylko czekać jak Zuza napsize ze już urodziłaś

a więc u lekarza nasiedziałams ie jak głupia tyle chorych było mimo ze na godzine umawiają nigdy sie nie wejdzie o tej porze ale
wyniki mimo ze jeszcze podwyższone to sa super bo jak robiłam prawie 3 miesiące temu to miałąm poziom tego hormonu 230 a norma to 45 a teraz było 75 więc już jest rewelka a pewnei jeszcze spadnie
poradziła że wcale nei muszę rezygnować z anty tabletek tylko je porządnei przetestować tzn zażywać np 2 meisiące i jak oznak bólu głowy nie bedzie to jzu plus i patzrec jak wynik tego hormonu wiec zastanawiam sie kurdee tyle już czasu przenosze sie do innego gina kiedy ja sie pzreniosę bo moze bym na lepszego fachowca trafiła jak mi rodzinna dobre porady robi a gin po prostu ze mam se wybrać plastry takkk wiem czemu bo by mi musiał badania zlecać co chwilka chyba tylko to jest da neigo problem

Cześć mamuśki!!!alez pustkowie zapanowało na naszym rozgadanym forum:eek: aż dziwnie!!!
kobietki co tam u Was???
gdzie sie podziewacie???
u nas wczoraj była kiepska pogoda wiec net mi szwankował:baffled:,a dzisiaj od rana słonko jak latem:tak::tak::tak:!!
potem wybęde na spacerek na pewno,a po południu jak mężus wróci z pracy to na zakupki musze skoczyć!!

macie jakieś dobre źródło pogody na majówke???

Witam :-):-):-)
U nas za to zimno i pochmurnie, a skoro mój mąż tak mówił to musi być faktycznie zimno bo jemu wiecznie ciepło :szok::szok:
Ja dzisiaj @ dostałam tak więc robię sobie odpoczynek od wszystkiego :-p:-p:-p
Agatko dobrze że wyniki się poprawiły i co dalej zrobisz? Wybierzesz inne tabletki?

Witam i Ja

jeny zaspaliśmy dziś ehhehe obudziłam się o 7 50 a o 8 zwykle wychodzimy ale szybkie tempo było ale zdązylismy choć u Maksa już w żłobku "ciocie" niosły wazę z zupką mleczną :-D:-D

pogoda hmm dziwna bo isa czarne chmurki ale i słonko więc nie wiadomo czego się spodziewać
co do majowego weekendu brak porządnej pogody choć coś słychy mnie naszły ż ema padać tfu tfu tfu byle by nie u nas prawda neich pada w innych krajach:p tam gdzie nei ma laseczek z BB

Anaconda po doczytaniu heheh
nei wiem co robić musze podumać

oby kurcze nie padało bo bedzie lipa:baffled:!!!
wczoraj dowiedziałam sie ze moja Kajka dostała sie do szkolnej grupy 5-cio latków połaczonej z zerówka:tak::tak:!!jak ja sie cieszę!!inaczej jeszcze rok musiała by siedzieć w domku!!(jest grupa przedszkolna taka unijna ale na popołudnie wiec z tego zrezygnowałam całkiem i od razu ale uwzględnili moja prośbę i pójdzie na rano normalnie podłaczona do zerówki:tak::tak::tak:)

reklama
oby kurcze nie padało bo bedzie lipa:baffled:!!!
wczoraj dowiedziałam sie ze moja Kajka dostała sie do szkolnej grupy 5-cio latków połaczonej z zerówka:tak::tak:!!jak ja sie cieszę!!inaczej jeszcze rok musiała by siedzieć w domku!!(jest grupa przedszkolna taka unijna ale na popołudnie wiec z tego zrezygnowałam całkiem i od razu ale uwzględnili moja prośbę i pójdzie na rano normalnie podłaczona do zerówki:tak::tak::tak:)

to superaśnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Do góry