reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Dzień dobry...
tylko trochę pochmurno i tylko patrzeć kiedy deszcz poleci.
Tak sobie wczoraj myślałam w temacie tego macierzyństwa i wywodu lekarza Anacondy i myślę,że może mówił to nie,żeby moralizować a w dobrej wierze.Tyle,że powinien się spytać o zdanie pacjentki a nie tak gadać,jakby to było coś złego,że się jeszcze o następnym dziecku nie myśli.Jeśli chodzi o mnie to tylko dziwię się trochę moim koleżankom,bo niektóre faktycznie czekają,czekają,przedkładają karierę,pracę nad potomstwo i twierdzą,że mają czas.Nie wiem,co mi los przyniesie,ale po 30-tce wolałabym już w ciążę nie zachodzić,chyba bym się trochę bała.

Muminka,nie mam jeszcze dostępu do zamkniętego,chyba,że nie sprawdzam tam,gdzie trzeba,ale wydaje mi się,że powinien być tam gdzie album rodzinny,gdzie inne.

Agatulka,widać,że masz bardzo dobry kontakt z rodzicami.Trochę Ci zazdroszczę,bo u mnie to przez różne sytuacje nie jest tak różowo i spotkania dwa razy do roku zupełnie mi wystarczają.Trochę Ci zazdroszczę...

reklama
Witam :-):-)
Tragedia straszna aż mnie ciarki przeszły jak się dowiedziałam, nie przepadam za polityką i ludźmi rządzącymi naszym krajem ale nigdy nikomu śmierci nie życzyłam, w takich chwilach do człowieka dociera jakie życie jest kruche i jak bardzo powinniśmy w nim uczestniczyć tu i teraz :-:)-:)-(
Co do mojej gin to chyba coś ją wkurzyło przy wcześniejszej pacjentce bo wcześniej nigdy mi takich morałów nie prawiła, tym bardziej że jak ustalałyśmy dla mnie antykoncepcję no rozmawiałam z nią ze za kilka lat planuję drugie i ona mi jeszcze mówiła że też ma taką większą różnicę wieku u swoich dzieci. Myślę że to było właśnie nie bezpośrednio skierowane do mnie tylko taki ogólny wykład :sorry::sorry:
U nas pogoda kiepska, miałam z Mają iść na rower to zaczęło padać a teraz mała śpi, może jak wstanie to uda się na godzinkę wyjść :sorry::sorry:
Agatko szkoda ze rodzice już musieli wyjechać :-:)-(

[*]
[*]
[*] straszna tragedia :-:)-:)-:)-(

Dzień dobry...
tylko trochę pochmurno i tylko patrzeć kiedy deszcz poleci.
Tak sobie wczoraj myślałam w temacie tego macierzyństwa i wywodu lekarza Anacondy i myślę,że może mówił to nie,żeby moralizować a w dobrej wierze.Tyle,że powinien się spytać o zdanie pacjentki a nie tak gadać,jakby to było coś złego,że się jeszcze o następnym dziecku nie myśli.Jeśli chodzi o mnie to tylko dziwię się trochę moim koleżankom,bo niektóre faktycznie czekają,czekają,przedkładają karierę,pracę nad potomstwo i twierdzą,że mają czas.Nie wiem,co mi los przyniesie,ale po 30-tce wolałabym już w ciążę nie zachodzić,chyba bym się trochę bała.

Muminka,nie mam jeszcze dostępu do zamkniętego,chyba,że nie sprawdzam tam,gdzie trzeba,ale wydaje mi się,że powinien być tam gdzie album rodzinny,gdzie inne.

Agatulka,widać,że masz bardzo dobry kontakt z rodzicami.Trochę Ci zazdroszczę,bo u mnie to przez różne sytuacje nie jest tak różowo i spotkania dwa razy do roku zupełnie mi wystarczają.Trochę Ci zazdroszczę...

my n ei mamy b dobrych stosunków ale jednak to moi rodzice i po przeprowadzce sie chyab to zmieniło jestesmy daleko brakuje nam siebie i pewnie dlatego taka tęsknota i smutek

myśmy dziś poszukiwali butó dla męza niestety nic nei trafił odłoze mu firmowe w moim sklepie bo jednak wiadomo sa drogie to sie odłoży i potem kupi
jetsem wybita i nie potrafie sie otrząsnąć taka tragedia ciagle nie mogę uwierzyć

hej, ja tylko na chwile, grzebie w necie, bo tak jak wy przezywam to co sie stalo. zgineli ludzie, z ktorymi pracowalam, jakich znalam, ci z ktorymi mialam sie niedlugo spotkac.. szok. nie moge w to uwierzyc. cokolwiek sie nie mysli o kogos pogladach politycznych to bez znaczenia teraz.. tragedia.

[*] ofiarom katastrofy samolotu
[*]
__________¶¶
_________¶¶¶¶
________¶¶__¶¶
_______¶¶____¶¶
________¶¶__¶¶
_________¶¶¶¶
__________¶¶
_______¶¶¶¶¶¶¶¶
__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶