evelinka tak sobie myslalam by ciuszki zostawic ale... do tej pory niechcielismy miec drugiej pociechy i ubranka oddawalm na czczo dla szwagra lub siostry. Teraz zostaly mi ciuchy tylko z teraz czyli rozmiar 104 a niechce trzymac tych ubranek prawie 5 lat bo za tyle czasu moga juz byc niemodne albo co gorsza zerzra je mole! Tak wiec i tym razem ciuchy ida w odstwke. Zostawiam tylko garnitur bo to zawsze potrzebne i niestety drogie.
Anna25 moj Filip zaczal jazde na dwoch dokldnie jak mial 3 lata i 7 msc. I o dziwo nigdy niemusialam mu zakladac bocznych kol bo odrazu zakapowal. To bylo niesamowite bo myslalam ze niejeden raz bedzie mial kolana obdrapane. Ciesze sie ze i ty juz masz to za soba! Gratuluje dla synka!
anaconda27 a ty co sie tak tylko witasz i nic niepiszesz!!!
naja o tak to jest z tymi ekranizacjami ksiazek! Czlowiek sie tylko wkurza ze film ogladal!
Ja juz dawo mialm spac a tu nici zapisalam sie na klasie ze znajoma i patrze a to juz po 22 ! Straszne! No nic teraz to juz ide spaciu!
Anna25 moj Filip zaczal jazde na dwoch dokldnie jak mial 3 lata i 7 msc. I o dziwo nigdy niemusialam mu zakladac bocznych kol bo odrazu zakapowal. To bylo niesamowite bo myslalam ze niejeden raz bedzie mial kolana obdrapane. Ciesze sie ze i ty juz masz to za soba! Gratuluje dla synka!
anaconda27 a ty co sie tak tylko witasz i nic niepiszesz!!!
naja o tak to jest z tymi ekranizacjami ksiazek! Czlowiek sie tylko wkurza ze film ogladal!
Ja juz dawo mialm spac a tu nici zapisalam sie na klasie ze znajoma i patrze a to juz po 22 ! Straszne! No nic teraz to juz ide spaciu!