reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

evelinka tak sobie myslalam by ciuszki zostawic ale... do tej pory niechcielismy miec drugiej pociechy i ubranka oddawalm na czczo dla szwagra lub siostry. Teraz zostaly mi ciuchy tylko z teraz czyli rozmiar 104 a niechce trzymac tych ubranek prawie 5 lat bo za tyle czasu moga juz byc niemodne albo co gorsza zerzra je mole! Tak wiec i tym razem ciuchy ida w odstwke. Zostawiam tylko garnitur bo to zawsze potrzebne i niestety drogie.
Anna25 moj Filip zaczal jazde na dwoch dokldnie jak mial 3 lata i 7 msc. I o dziwo nigdy niemusialam mu zakladac bocznych kol bo odrazu zakapowal. To bylo niesamowite bo myslalam ze niejeden raz bedzie mial kolana obdrapane. Ciesze sie ze i ty juz masz to za soba! Gratuluje dla synka!
anaconda27 a ty co sie tak tylko witasz i nic niepiszesz!!!
naja o tak to jest z tymi ekranizacjami ksiazek! Czlowiek sie tylko wkurza ze film ogladal!
Ja juz dawo mialm spac a tu nici zapisalam sie na klasie ze znajoma i patrze a to juz po 22 ! Straszne! No nic teraz to juz ide spaciu!

reklama
Witam. Za oknem pochmurno,w domu też/mamy ciche dni z R:sorry2: Na riwerze w tym roku jeszcze moja nie jezdziła ale hulajnoga poszła w ruch:tak: tylko sie koca bp młodsza tez chce i nawet jej sie to udaje:-DTeż wczoraj bylismy na dlugasnym spacerku kolo ZOO.Za tydzien tam pojdziemy.Wykupie bilet za 100zl dla dwoch doroslych osob wazny na rok. ZOO mam kolo domu wiec moge tam cghodzic raz w tygodniu:tak: tym bardziej ze jest tam super plac zabaw:tak:
Muminka to rzeczywiscie ci sie nie oplaca sprzedawac za takie pieniadze,lepiej oddac....a na allegro nie mozesz wystawic ? sprawdz ile by wysylka kosztowala,ale wystaw poijedynczo wszystko:sorry2:

czesc kobietki!!
ja witam sie poniedziałkowo;-)!!

u nas weekend pokojowo w miarę!!
w sobote jak pisałam byłam w szkole,a wczoraj wybraliśmy sie do Szczecina na zakupy;-)!udało mi sie kupić Kajce taki butki jak chciałam i ona też jak najbardziej je zaakceptowała!!Fifi przy okazji strzelił focha:szok:...ze on też chce upssss pierwszy raz mu sie cos takiego zdarzyło!!po paru minutkach "zadymy" dostał czapę z daszkiem i koszulkę "POLSKA" I DUMNY JAK PAW!!EH TE DZIECIORKI:-D!!!!

kobietki a jak tam u Was z wiązaniem butów przez dzieciaczki??
wstyd sie chyba przyznać ale Fifi jakos sie nie kwapi:szok::szok::szok: ale własnie postanowiłam że przycisnę go w tej kwestii i przy okazji może Kajka sie załapie;-)

witam poniedziałkowo:tak: młody w przedszkolu, a ja przysypiam. siedziałam do 2.00 oglądałam film. co prawda już go widziałam dwa razy, ale trzeci też nie zaszkodził. widzę że temat rowerowy.. dziś rozmawiałam z koleżanką, jej synek trochę młodszy od Maćka dawno jeździ na 2 kółkach, a moje się nie kwapi. w ogóle jakiś tchórzliwy jest, czy też nadmiernie ostrożny, na jedno wychodzi. boi się że się przewróci i tyle. a wiązania butów póki co nie ćwiczyliśmy. dotąd miał na rzepy ciągle i nie było potrzeby. ale myślę, że mu kupię tenisówki, bo ciągle mówi że chce, i wtedy będzie musiał się nauczyć.

naja...:-D:-D:-D Ty to masz zacięci...do 2 w nocy:szok: oglądać tv!!hahaha

moja Kajka też boi sie jezdzić na dwóch kołach-kurcze teraz kupilismy jej rowerek i jeździ na 4 i w miare sobie radzi!mam taką małą chęć zacząć ją uczyć tej wiosny...ale marnie to widzę żeby sie zgodziła!!Filipka nauczyliśmy ja miał troszkę ponad 5 lat!!i poszło gładko-2 czy 3 dni i od tamtej pory to pirat rowerowy!!

Dzień dobry mamuśki

muszę nadrobicbo kilka dni nie było mnie

teraz idę się do wyrka połozyć bo @ przyszła z oaznakmai wielkiego bólu jak diabli wiec zdejmę laptopa z chłodziarki :p i do wyrka zaraz idziemy
dzieci zaprowadzone wolne mam wiec moge sie pobyczyć

eeee tam Najuś nie ma czym:no:
a poza tym wstydzę się:-p:-D

pokazujjjj

Witam z rana
Wpadam tylko na chwileczkę bo po śniadaniu do teściowej jedziemy tak więc mnie nie będzie, miłego weekendu życzę :-):-):-)
i jak weekedn z teściową

Witam w niedzielne popołudnie :-):-)
A co tu nikogo nie ma :szok::szok::szok:

wszyscy sie byczyli na słoneczku

to ja się tylko witam i później pewnie na zamknięty zajrzę. weekend w pracy bardzo sympatyczny, muszę przyznać że odpoczęłam, prowadzę bardzo fajne zajęcia i to czysta przyjemność po prostu. poza tym u nas też pada, ale już tak wiosennie i fajnie jest. bazie w wazonie puściły nam korzonki i z kotków zrobiły się takie zielone puchate, więc i w domu wiosna przywitana godnie:-D

Muminka, od ostatniego pisania nie zaglądałam na bb i dopiero przeczytałam twoje ostrzeżenie co do filmu. miałaś rację - szkoda było czasu, książka jak zawsze o niebo lepsza. próbuję sobie w ogóle przypomnieć jakąś dobrą ekranizację i nie mogę. zawsze coś spieprzą:sorry2:

mi brak bazi bo brak lasu by je iśc zerwac musze na plac iśc wyszukać nei drogich heheheh
amoja rzeżucha to juz wilekaaaaaaaaaaaa trza bedzie jeszcze raz sadzić

Witam,
U nas też niedziela spokojnie minęła.Zaliczyliśmy długaśny spacerek,aż mały już po drodze marudził,że zmęczony :-) Za to szybciutko zasnął wieczorkiem :-)
Muminka a nie zostawiasz ubranek dla drugiej pociechy?Ja popakowałam po Dominiku niektóre i teraz się przydały jak szykuję wyprawkę(chociaż i tak sporo nowych kupiłam,powstrzyma się nie mogłam:-D )
Aniu a Przemek już bez bocznych śmiga :confused:

moje tez padły od razu jak czytałam bajkę 20 30 i spały jak susełki

Witam. Za oknem pochmurno,w domu też/mamy ciche dni z R:sorry2: Na riwerze w tym roku jeszcze moja nie jezdziła ale hulajnoga poszła w ruch:tak: tylko sie koca bp młodsza tez chce i nawet jej sie to udaje:-DTeż wczoraj bylismy na dlugasnym spacerku kolo ZOO.Za tydzien tam pojdziemy.Wykupie bilet za 100zl dla dwoch doroslych osob wazny na rok. ZOO mam kolo domu wiec moge tam cghodzic raz w tygodniu:tak: tym bardziej ze jest tam super plac zabaw:tak:
Muminka to rzeczywiscie ci sie nie oplaca sprzedawac za takie pieniadze,lepiej oddac....a na allegro nie mozesz wystawic ? sprawdz ile by wysylka kosztowala,ale wystaw poijedynczo wszystko:sorry2:

wow jaki bilet i zwierzątka oglądać miła sprawa

czesc kobietki!!
ja witam sie poniedziałkowo;-)!!

u nas weekend pokojowo w miarę!!
w sobote jak pisałam byłam w szkole,a wczoraj wybraliśmy sie do Szczecina na zakupy;-)!udało mi sie kupić Kajce taki butki jak chciałam i ona też jak najbardziej je zaakceptowała!!Fifi przy okazji strzelił focha:szok:...ze on też chce upssss pierwszy raz mu sie cos takiego zdarzyło!!po paru minutkach "zadymy" dostał czapę z daszkiem i koszulkę "POLSKA" I DUMNY JAK PAW!!EH TE DZIECIORKI:-D!!!!

kobietki a jak tam u Was z wiązaniem butów przez dzieciaczki??
wstyd sie chyba przyznać ale Fifi jakos sie nie kwapi:szok::szok::szok: ale własnie postanowiłam że przycisnę go w tej kwestii i przy okazji może Kajka sie załapie;-)

u nas tez brak chęci wiązania butów na razie zapina sama ale zobaczymy co ze sznurówkami

Agatulko współczuję bólów:baffled::baffled::baffled: mnie ten temat dotychczas omija!ale rozumię,uwal sie w wyreczku i odpoczywaj:-)!!!

reklama
Witam i ja :-):-):-)
A ja tak siedzę i próbuje się zmusić do mycia okien ale mam takiego lenia ze wątpię czy się za nie wezmę, chyba lepiej spać pójdę :-:)-:)-(
Moja tez wiązać sznurówek nie umie bo zawsze kupowałam jej buty na rzepy :baffled::baffled:
A co rowerków to też nadal jeździ na czterech kółkach i ten sezon tak chyba zostanie :tak::tak:

Do góry