reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam z rana
Wpadam tylko na chwileczkę bo po śniadaniu do teściowej jedziemy tak więc mnie nie będzie, miłego weekendu życzę :-):-):-)

dobry wieczór kochane!!!
poczytałam co tam naprodukowałyście:-):-) !!!
ja dzisiaj w szkole byłam..i dopadła mnie chandra ehhh zorientowałam się ze egzamin tuż tuż...a my z lekka w polu jesteśmy z pisaniem projektów egzaminacyjnych!
do tego deszczowo dzisiaj i tak jakoś ,teraz mężuś na służbie do 22-szkraby wykapane i jeszcze urzędują sobie !

NAJU:-D:-D:-D proszę się nie śmiać...konsekwencja jak najbardziej...a jaka radocha z efektu;-);-);-)!!

Anna25
no pochwal sie tą awangardą:happy2::happy2::happy2:!!

Muminka
Ty tam sie oszczędzaj!!bo tu e-ciotki dbają o bejbolka!!!

MIŁEJ NIEDZIELKI KOBIETKI!!!

Hej,
A mnie dziś jakaś chandra dopadła.Nic się nie chciało i czarne myśli po głowie łaziły.Nawet mężuś trzymał się z daleka.Pogoda też do kitu,niby ciepło,ale wiało i kropiło :no:
Wczoraj byliśmy z małym na sali zabaw,poszalało dziecko,aż miło było popatrzeć.
Anaconda nie wiem,jak tam żyjesz z teściową,ale ja mam swoją na codzień :szok: i też się zdarzają dni,że ręce opadają :-D

Wekendzik jak zwykle spokojny ale to dobze bo mozna wszystko nadrobic! Naju ja juz Gejsze i cztalam i film kukalam i powiem szczerze ze jak zawsze Ksiazka jest lepsza niz film. Tak wiec jesli jeszcze filmu nieogladalas to tego nierob bo Ci tylko humor popsuje. Choc przyznam ze zly niejest ale to juz nie to samo... Ja dwa tomu HrabiegoMonte Cristo w tydzien przeczytalam i potem se film wyporzyczylam i... zawiedziona taka bylam az mi sie plakac chcialo ze tak ksiazke spieprz** mozna!
Dzis mialam chwilke czasu wiec postanowlam sprawdzic czy jest sens sprzedania Filipa rzeczy na Ebey (jak Alegro) i az oczy zrobilam! Jak ktos chce kupic to polecam ale na sprzedasz nienamawiam! 40 czesci (spodnie bluzy koszulki) sprzedawane sa po 10 czy najwyrzej 20 eu!!! Swietne rzeczy ! Kupic moge ale sprzedac niemasensu. Za ta cene wole reczy oddac szwagrowi! Bylam na Alegro i zobaczylam ze tam takie paczki dochodza nawet do 400 zl! Myslam ze i u nas tez tak bedzie. Chcialm za te kase kupic nowe rzeczy Filipowi. he he za 20 eu kupie jedna pare spodni w H&M... za to sprzedam ich 5 par + inne rzeczy ktora wartosc nowa to oklo 400 eu!!! Mialam nadzieje dojsc chociasz do 60 eu ale widze ze napewno mi sie nieuda. Oj w Polsce oplaca sie sprzedawac ;)
U mnie juz coraz lepiej. Wymioty tylko wieczorem a dzien raczej spkojny. Czasem co tym boli czy sciska ale wiem ze to nic zlego wiec sie nieprzejmuje. 25 mam wizyte u gin i ciekawi mnie czy baby juz pokarze co tam w spodniach trzyma... No tak niby za wczesnie ale moze...
Widze kilka nowych mamus. Oj coraz nas wiecej!

to ja się tylko witam i później pewnie na zamknięty zajrzę. weekend w pracy bardzo sympatyczny, muszę przyznać że odpoczęłam, prowadzę bardzo fajne zajęcia i to czysta przyjemność po prostu. poza tym u nas też pada, ale już tak wiosennie i fajnie jest. bazie w wazonie puściły nam korzonki i z kotków zrobiły się takie zielone puchate, więc i w domu wiosna przywitana godnie:-D

Muminka, od ostatniego pisania nie zaglądałam na bb i dopiero przeczytałam twoje ostrzeżenie co do filmu. miałaś rację - szkoda było czasu, książka jak zawsze o niebo lepsza. próbuję sobie w ogóle przypomnieć jakąś dobrą ekranizację i nie mogę. zawsze coś spieprzą:sorry2:

i ja się witam wieczorkiem,
jestem dziś tak padnięta że najchętniej jutro wzięłabym wolne:sorry2:
wczorajszy cały dzień praktycznie spędziliśmy na nauce jazdy rowerem i z dumą donoszę,że Przemo śmiga na rowerze jak mały rajdowiec:-):-):-):-)
jak tylko zajarzył o co chodzi to do samego wieczora jeździł a ja z nim chodziłam i dziś nogi do tyłka mi wchodzą:-p
w dodatku rano pojechaliśmy z M na mecz i dopiero godzinę temu wróciliśmy
a jutro cały dzień przy papierach rattttunku

reklama
Witam,
U nas też niedziela spokojnie minęła.Zaliczyliśmy długaśny spacerek,aż mały już po drodze marudził,że zmęczony :-) Za to szybciutko zasnął wieczorkiem :-)
Muminka a nie zostawiasz ubranek dla drugiej pociechy?Ja popakowałam po Dominiku niektóre i teraz się przydały jak szykuję wyprawkę(chociaż i tak sporo nowych kupiłam,powstrzyma się nie mogłam:-D )
Aniu a Przemek już bez bocznych śmiga :confused:

Do góry