reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam niedzielnie na chwileczkę!!!
u ans pogoda pod psem...chyba w całym kraju marcowe dziwactwa za oknem!!!

spóźnione zyczenia:-):-):-):-):-)STO LAT STO LAT:-):-):-):-):-)!!!!!

Aniu witam!!ależ cie dawno nie było!!nawijaj co tam u Ciebie!!!
jutro z ranka melduje sie z kawkę!!

Dziekuje bardzo za życzenia:tak::tak::tak::tak:
Do 30tki jakoś wolniej ten czas leciał ,a po to tak przyśpieszył:-p:sorry2:

Naju zdrówka Wam życze:tak:
Anna witaj:tak::tak::tak: już sie oswoiłaś z nowym BB? Nie wiem czy zauważyłaś że z boku jest strzałka taka ktora zamyka te boczne info i wtedy masz normalnie widok postów jak po staremu:tak:

Aniu, trzymam kciuki żeby się wszystko udało!

u nas śnieg na zmianę z deszczem, okropnie dzisiaj. co do forum to dodam dla tych co nie zauważyli, ze na dole głównej strony jest opcja wyboru czy chce się mieć forum różowe, czy niebieskie, jak kiedyś. trzeba zaznaczyć chłopiec lub dziewczynka.

kaszlemy coraz bardziej, fajnie jest.

iwonka, masz rację, do 30tki jakoś powolutku człowiek żyje, wszystko przed nim.. a po.. kurcze, starość do drzwi puka;-) a poważnie mówiąc to zauważcie, że kiedyś człowiek 30letni był stary. dziś - 50latek jest w sile wieku.

poza tym moment krytyczny to wtedy, kiedy policjanci są młodsi od nas. ja już do tego doszłam:baffled::-D

Witam
Na samym początku spóźnione ale szczere życzenia dla naszej Iwonki - oby w życiu lekko ci było i twoje marzenia się spełniały :tak::tak:
Anna teraz to już bliżej celu niż dalej, oj jak ja bym tak chciała do własnego M się wprowadzić - zresztą ten temat ostatnio bardzo mnie dołuje :-:)-(
Naja a dla was dużo zdrówka, ciekawe co nam jutro laryngolog powie na kontroli - mam nadzieje że wreszcie będzie Maja mogła iść do przedszkola, a w środę na badanie słuchu mamy iść :tak::tak::tak:
Wczoraj nie zajrzałam bo jakoś czasu zabrakło, zresztą zrobiłam sobie sama wypad do marketu, a wieczorem trochę się wyżaliłam swojej siostrze przez gg :tak::tak:

Co do wieku to faktycznie do 30-stki człowiek jakoś się tak młodo czuje i wydaje mu się że całe życie przed nim, a już po 30-stce to czerwona lampa się zapala i zaczynają się podsumowania co się już osiągnęło i że już wcale tak dużo czasu nie mamy :szok::szok::szok:

Iwonko i ode mnie spóźnione,ale szczere życzenia wszystkiego naj naj naj ;-)
A ja już miałam taką nadzieję,że śnieg nas ominie i napadało znowu :dry:
Naja choróbska precz,obyście się szybko wykurowali.

evelinka, u nas też znów pada.. przestaję wierzyć że są inne pory roku. chyba nam ktoś wbił do głów że są lata i wiosny i zbiorowo w to uwierzyliśmy.

dzięki kobitki, ale szans na cudownie ozdrowienie niestety nie widzę.

anaconda
, za to mam nadzieję że u was koniec tego paskudztwa:tak:

chwilowo nie mam nic do roboty, to pomyślałam ze zajrzę. młody clifforda ogląda, zaraz mycie, kolacja, kolejny dzień za nami.. kurcze, co się z tym czasem porobiło! też jestem na etapie drobnych podsumowań. pamiętam, że jak miałam 20 lat śmiałam się że moi znajomi po 30tce się dołują wiekiem, że rozliczają to co zrobili, czego nie. a sama nie jestem lepsza. w myśl przysłowia 'nie śmiej się dziadku..' mam za swoje:-D

reklama
Witam sie z ranka!!!
jest ktoś???kawusia pachnie....

poza tym moment krytyczny to wtedy, kiedy policjanci są młodsi od nas. ja już do tego doszłam:baffled::-D

to mnie naju pocieszyłaś...skoro tak piszesz heheh to mnie to ominie...mam u boku jednego takiego..i o rok starszego!

Do góry